اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تایمرراه پله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تایمرراه پله

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
    اومدی تبریز در خدمتیم
    البته اگه کمکی از دستم بربیاد تو سایت هم در خدمتم
    پس همشهریم داداش
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

من مخلص همه تبریزی های کل دنیا هستم
      روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

سلام اول باید مصرف برق کل راه پله را حساب وباتوجه به امپر ووات موجود کنتاکتور تهیه نمایید خروجی تایمر به بوبین کنتاکتور وصل واز کنتاکتها ی قدرت جهت روشنایی راه پله استفاده نمایید البته تاچند طبقه نیازی به کنتاکتور نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زمانی
          سلام اول باید مصرف برق کل راه پله را حساب وباتوجه به امپر ووات موجود کنتاکتور تهیه نمایید خروجی تایمر به بوبین کنتاکتور وصل واز کنتاکتها ی قدرت جهت روشنایی راه پله استفاده نمایید البته تاچند طبقه نیازی به کنتاکتور نیست
          با سلام
          البته با توجه به کنتاکتور های موجود دربازار و میزان مصرف راه پله .میشه گفت هیچ فرقی نمیکنه کنتاکتوری که میخریم چند امپر باشه .چون الان کمترین مقدار جریانی که من توبازار سراغ دارم 15 امپر هست که اونم کم یاب هست و هیچ راه پله ای هم 15 امپر نمیکشه
          در ضمن با توجه به اینکه تمام تایمر های امروزی یا رله داخلیشون خیلی ضعیف هست و یا اصلا رله ندارن و بجاش از تریاک استفاده شده .برای همین تحمل بار بیش از 400 وات رو ندارن .و یک راهپله کمترین تعداد لامپش 5 تا هست که بازم برای تایمر زیاده .پس در نتیجه حتی برای زیر 3 طبقه هم استفاده از کنتاکتور واجب هست

دیدگاه

جناب رضایی تایمر هایی که شما میگید مدل مینیاتوری هستند که 4 سیمه وصل میشند و چینیش 400 وات و آلمانیش 800 وات تحمل میکنند
            تایمر های سه سیم تایمیران تا 1500 وات تحمل دارند و امکان نداره 4 طبقه ساختمان 1500 وات مصرف راه پله داشته باشه
            ==========================
            نحوه عمل تایمر راه پله
            شستی راه پله در حقیقت کلید تک پل هست که زیر پایش فنر قرار داره که با زدن کلید مجدد به حالت اول بر میگرده پس طبق مدار کلید تک پل این کلید ها یک ورودی و یک خروجی (برگشت) دارند
            برای هر شستی یک فاز به ورودی وصل میشه خروجی شستی (اصطلاحا برگشت شستی) از تمام شستی های طبقات باید به برگشت کلید در تایمر وصل بشه
            در لامپا هم نول و سر دیگه هم از تمام طبقات باید به قسمت برگشت لامپ در تایمر وصل بشه
            در تایمر یک پیچ باید فاز مستقیم و یک پیچ نول وصل بشه

در تایمر های 3 سیم برگشت لامپ و شستی مشترکا به یه پیچ وصل میشه و فاز و نول هم 2 پیچ دیگش هست

دیدگاه

با سلام
              دوست عزیز تمام فرمایشات شما درسته ولی چند تا نکته هست که میخام خدمت عرض کنم
              اول منم میدونم روی تایمر هایی که شما میفرمای چه توانی نوشته .ولی در نظر داشته باش که تمام این اطلاعات ی که روش مینویسه فقط براساس دیتاشیت قطعات داخلش هست و اصلا تست نمیشن و یا اگر هم بشن .فقط در حد یک بار روشن و خاموش کردن هست که خودتم میدونی در این حالت حتی میتونی به جای 1500 وات 3000 وات به تایمر توان تحمیل کنی
              دوم من و شما به عنوان برق کار یه ساختمون حتی اگه به کارفرما که به احتمال خیلی زیاد بساز بفروش هست .بگیم برو فلان مدل تایمر از فلان مارک بگیر .باز هم اون میره سراغ ارزونترینش .پس به همین جاطر نمیشه دقیقا روی یه مورد مانور کرد .از طرفی شهر شما رو نمیدونم ولی اینجا تو تبریز اگه خوب تو بازار بگردی کمش 500 مدل تایمر از 500 مارک اشنا ونااشنا میبینی که از سه سیمه تا کلی سیمه وجود داره اونم در توانهای اسمس مخطلف .پس در نتیجه اینکه بگی سیمکشی تایمر در راه پله همیشه باید به یه شکل باشه .درست نیست
              سوما فرض کن داری یه ساختمون 5 طبقه با راه پله جهاررامپه کار میکنی و کارفرما هم همون بسازبفروش خودمون هست .پس شما در هر طبقه حدقل سه لامپ حداقل 100 وات داری و با در نظر گرفتن پیلت و یه طبقه برای اخر راه پله که میشه ورودی پشت بوم و اتاقک اسانسور .درمجموع شما هفت طبقه داری که میشه 21 لامپ 100 واتی .ایا به نظر شما یه تایمر میتونی توان 2100 وات رو به مدت حداقل 4 دقیقه برای روزی حداقل 50 بار قطع و وصل تحمل کنه ؟؟؟؟

دیدگاه

دوستان تا بحث گرمه منم یه سوال بپرسم.میخواستم تاپیک بزنم اما دیدم سایت خرابه یادم رفت
                میدونیم که به طور معمول تو هر طبقه یه سرپیچ ویه کلید هست :mrgreen:
                حالا سوال من اینه که چطور میشه از همین امکانات توی راه پله یه 220 ولت بگیریم ولی دیگه تایمر نداشته باشه.یعنی باقطع ووصل کلید،تغییری توش ایجاد نشه ومثلا همیشه روشن باشه.
                من نظرم اینه:
                از روی سر پیچ لامپ ،نول رو استفاده کنیم وبرای فاز از ورودی به کلیدشستی استفاده کنیم!
                ایا درست میگم :nerd:
                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

والا من که نفهمیدم شما چی فرمونی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
                    والا من که نفهمیدم شما چی فرمونی
                    واقعا انقدر سنگین گفتم :mrgreen: :cry:
                    میگم لامپی که توراه پلس به تایمر وصله وبعد دقایقی خاموش میشه!خب؟
                    میگم چطور میشه "لامپی رو ازهمینجا روشن کنیم که 24 ساعته روشن باشه بدون اختلال در کار دیگه لامپای طبقات وقسمت تایمر!خب ؟
                    حالا پیشنهادم اینه
                    نول رو از سرپیچ لامپ راه پله که به تایمر وصله بردارم
                    فاز رو هم از سر کلید(شستی پشت در هر واحد)
                    ایا درست گفتم.
                    من تو 7خط نوشتم هرجاش مشکله بگو اون خطو توضیح بدم :nerd:
                    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

الان گفتم
                      بیشتر بستگی به مدار تایمرت داره
                      چون بعضی از تایمر ها هستن که برای فرمان روشن شدن و نگه داشتن زمان از همون فاز اصلی یه فرمان براشون باید بیاد که در این صورت مشکلی نداری ولی برای اینکار شما باید یه کلید تبدبیل داشته باشی تا سر مشترک کلید رو به سرپیچ وصل کنی و یکی از سر ها رو به فازی که به کلید میاد و سر دیگه رو به خروجی تایمر که قبلا به لامپها میومد وصل کنی .در این صورت اگه کلید تبدیل سرپیچ رو به خروجی تایمر وصل کنه که با بقیه لامپ ها موازی هست .موقع وصل تایمر همه از جمله این لامپ روشن میشه ولی اگه تبدیل به کلید وصل کنه این لامپ فقط روشن میشه و موقع روشن یا خاموش شدن خروجی تایمر بقیه روشن خامش میشن ولی این یکی برای خودش حال میکنه

دیدگاه

برای سیم کشی دوسیم در هر قوطی می کشیم وتا اخرین طبقه این دو رشته را می بریم یکی از این دو رشته به ورودی کلید (پیچ قرمز) وصل می شه و سیم دیگر به خروجی وصل می شود( پیچ سفید ) (که البته فرقی ندارد) این دو رشته را به رله تایمر می دهیم
                        لامپ های کل طبقاترا نیز به هم وصل می کنید وتوسط دو رشته سیم به رله تایمر می دهیم همرا یک فاز و نول از کنتور مشاعات وهمه ی سیم ها را در یک جعبه قرار می دهیمالبته در واحدهای شمالی ولی در واحدهای جنوبی که فاصله با تابلو مشاعات کم است می توان همه را در تابلو قرار داد
                        معمولا تا 1200 وات را جواب میده ولی شما میتوانید در صورت بیشتر بودن توان از رله شیشه ای استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد محمودی
                          برای سیم کشی دوسیم در هر قوطی می کشیم وتا اخرین طبقه این دو رشته را می بریم یکی از این دو رشته به ورودی کلید (پیچ قرمز) وصل می شه و سیم دیگر به خروجی وصل می شود( پیچ سفید ) (که البته فرقی ندارد) این دو رشته را به رله تایمر می دهیم
                          لامپ های کل طبقاترا نیز به هم وصل می کنید وتوسط دو رشته سیم به رله تایمر می دهیم همرا یک فاز و نول از کنتور مشاعات وهمه ی سیم ها را در یک جعبه قرار می دهیمالبته در واحدهای شمالی ولی در واحدهای جنوبی که فاصله با تابلو مشاعات کم است می توان همه را در تابلو قرار داد
                          معمولا تا 1200 وات را جواب میده ولی شما میتوانید در صورت بیشتر بودن توان از رله شیشه ای استفاده کنید
                          با سلام
                          میشه بفرمایید این توضبحات که فرمودید مربوط به کدوم پست این تاپیک هست
                          با تشکر

دیدگاه

سیم کشی تایمر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد محمودی
                              سیم کشی تایمر
                              تکر
                              برای 3 سیمه چطوریه؟
                              برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                              راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

سیم کشی به صورت سه سیمه شما سیم لامپ و خروجی شاسی رو به صورت مشترک زیر یک پیچ قرار میدهید ولی در چهار سیمه خروجی شاسی را زیر یک پیچ و سیم لامپ ها رو به زیر پیچ دیگر می بندیم که دو سیم دیگر فاز و نول ماست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X