اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تایمرراه پله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تایمرراه پله

با سلام
    در مدار سه سیمه که ایرادات زیادی هم داره (هم از نظر ایمنی و هم از نظر عمل کردو عمر تایمر) فاز و نول به تایمر میاد و یه سیم باقی مونده بین لامپ و شستی مشترک هست (به صورت موازی)
    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد محمودی
      سیم کشی به صورت سه سیمه شما سیم لامپ و خروجی شاسی رو به صورت مشترک زیر یک پیچ قرار میدهید ولی در چهار سیمه خروجی شاسی را زیر یک پیچ و سیم لامپ ها رو به زیر پیچ دیگر می بندیم که دو سیم دیگر فاز و نول ماست
      ممنون واسه لوله خوابوندنش میگم
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

یه پیشنهاد تجربی
        اگه میخای همیشه راحت باشی .موقعی که میخای لوله گذاری کنی .لوله های رو که ممکنه در اونها به علل مختلف تعداد سیم ها کم وزیاد بشه .سایزش رو بزگتر بردار مثلا برای لوله ای که در راهپله میزاری برای تایمر .همیشه 16 بزار و تمام قوطی کلید ها رو به هم و یا به این لوله وصل کن .حالا موقع سیم اندازی نیاز نشد به یکس سیم بندازیهم چیزی از دست نمیدی ولی حداقل گیج و سردرگم نمیشی و به اندازه کافی جا و مسیر برای تمام کار ها داری
        روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

برای 3 سیمه چطوریه؟
          ممنون واسه لوله خوابوندنش میگم
          دوست عزیز
          یه لوله رو برای تمام لامپ هایی که می خوای با تایمر روشن بشن می بری و همه لامپ های یک تایمر رو با هم موازی می کنید .
          لوله بعدی برای تمام شاسی های مورد نظر میره و همه با هم موازی میشن نیازی نیست این دو لوله در جاهای مختلفی به هم اتصال داشته باشن
          فقط هر دو انتهای دو لوله باید به تابلویی بیاد که تایمر در آن قرار گرفته است و سپس می تونی بصورت 3 سیمه یا 4 سیمه اونو ببندی .
          - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرد نامرئی
            دوست عزیز
            یه لوله رو برای تمام لامپ هایی که می خوای با تایمر روشن بشن می بری و همه لامپ های یک تایمر رو با هم موازی می کنید .
            لوله بعدی برای تمام شاسی های مورد نظر میره و همه با هم موازی میشن نیازی نیست این دو لوله در جاهای مختلفی به هم اتصال داشته باشن
            فقط هر دو انتهای دو لوله باید به تابلویی بیاد که تایمر در آن قرار گرفته است و سپس می تونی بصورت 3 سیمه یا 4 سیمه اونو ببندی .
            پس 2تا لوله میشه که از یکیش برای لامپا که موازیه و داخلش 2تا سیم که به عنوان سیم مشترک و نول به کار میره و داخل یکی دیگش 2 سیمه که برای شاسی ها که با هم موازین و داخلش 2 سیم به عنوان فاز و مشترک به کار میره .
            حالا اینا رو میاریم داخل تابلو سیم مشترکا میره زیر پیچ مشترک تایمر و فا و نول هم که مشخصه .
            ممنون
            درس گفتم ؟؟؟؟؟؟
            برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
            راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

پس 2تا لوله میشه که از یکیش برای لامپا که موازیه و داخلش 2تا سیم که به عنوان سیم مشترک و نول به کار میره و داخل یکی دیگش 2 سیمه که برای شاسی ها که با هم موازین و داخلش 2 سیم به عنوان فاز و مشترک به کار میره .
              حالا اینا رو میاریم داخل تابلو سیم مشترکا میره زیر پیچ مشترک تایمر و فا و نول هم که مشخصه .
              ممنون
              درس گفتم ؟؟؟؟؟؟
              دقیقا
              - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X