اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال سیم ارت به کابل مسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال سیم ارت به کابل مسی

سلام
    من برای ساختمان 10 واحدی کابل مسی رو از چاه ارت اوردم تو چاله اسانسور و یه سیم 6 رو از چاله اسانسور بردم تا کنتور که از اونجا به ارت واحدها ارتباط بدم.می خواستم بدونم این کابل مسی رو چطور به سیم 6 وصل کنم و اینکه کابل مسی رو تا کف چاله اسانسور بیارم یا به پایه های فلزی تو چاله وصل کنم؟

پاسخ : اتصال سیم ارت به کابل مسی

باید یک تیکه شمش مسی 25*3 یا 20*3 یا 25*5 به طول تقریبی 30 سانت با حدود 10 تا سوراخ داشته باشید و به عنوان کانکتور استفاده کنید این کار رو در تابلو برق کنتور باید استفاده کنید

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام
      کابل مسی رو با همین شمش تو چاله اسانسور به سیم 6 وصل کنم؟شما گفتید این اتصال رو تو کنتور انجام بدم؟کابل مسی و سیم 6 که به هم وصل نیستن.بعد از اتصال باید تا کنتور بیاد.

دیدگاه

با سلام
        برای وصل سیم به کابل مسی میتونی از کریپس مسی که همراه صفحه یا میله مسی میفروشن اتفاده کنی اگه اونم گیر نیومد میتونی از کریپس معمولی استفاده کنی
        درضمن اگه میخای ارت رو به شاسی چاه اسانسور وصل کنی .اینکار اصلا درست نیست .حتی اگه اولش اتصال خوبی بده !!!!!!!
        روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

سلام
          این کریپس چیه و از کجا باید تهیه کنم چند تا باید باشه مثل بست بسته میشه؟اگه سیم ارتم به کابل نرسید چکار کنم؟
          نه من چاه ارت رو دارم ولی برای ارت اسانسور کابل مسی رو اوردم تو چاله و سیم ارتمو از چاله کشیدم تا کنتور حالا برای ارت اسانسور چکار باید کنم؟میشه کابل مسی رو به شاسی اتصال بدم و کابل رو هم به طرف دیگه ی شاسی؟ایا نیازه که کابل و سیم مسی تا کف چاله بیاد؟

دیدگاه

با سلام یه جورر بست هست که معمولا برای بستن سیم بکسل ازش استفاده میشه از اینا روی کابل بکسل بالابر و اسانسور میتونی پیدا کنی و ببینی .اون نوعش هم میتونی از فروشنده وقتی وصائل چاه رو میخری بخای بهت بده اگر هم نداشت زیاد مهم نیست میتونی بجاش از معمولیش استفاده کنی
            اگه سیمت کوتاه بود میتونی یه سیم به سرش تکه بزنی (زیاد مهم نیست )
            اولا ارت سانسور توصط شرکت مجری اسانسور اجرا میشه و همش که شامل شاسی .اتاقک .موتور .کابل ها و تابلو میشه به هم وصل میشه و و به اون کابلی که از کونتور سه فاز میره به طرف اسانسور (بالا تو اتق کنترل اسانسور )وصل میشه و از انجا هم به تابلو برق اصلی ساختمون و سیم مسی که از چاه ارت میاد باید یکشه به تابلو برق اصلی و به شینه داخلش وصل کنی
            روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X