:rolleyes:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
آیفن تصویری چه مارکی خوبه؟
Collapse
X
-
پاسخ : آیفن تصویری چه مارکی خوبه؟
نوشته اصلی توسط mo-hما چند ساله کوماکس اصلی داریم از اون سیاه سفیدها راضی بودیم فقط اینها یک مشکل مشترک دارند اونم منبع تغذیه عمر مفیدش 3ساله نهایت .بعد میسوزه باید عوضش کرد
دیدگاه
-
سلام دوست عزیز
توصیه من برای آیفون تصویری الکتروپیک هست
چون هم جا قطعات و لوازامش در دسترس هست و هم پشتیبانی خوبی داره
راجب برد منابع تغذیه هم من تا حالا به چند مورد که بر خورد کردم با تعویض خازنها مشکلش حل شد مگر اینکه ای سی ایارد پیدا کرده باشه که با تعویض حل میشه
موفق باشید
هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.
دیدگاه
-
فقط یادتون باشه کوماکس اصل وجود نداره و همه چینی هستند پس فریب نخورید
از مدارات درجه 2و3 کوماکس چین تو محصولات سیماران و تابا و تابان استفاده میشه اما بازم جوابگو هست
الکتروپیک تماما طراحیش مال خود شرکت هست و پشتیبانی و قطعاتش خوبه
یکسری شیاد رفتند و از مدارات کوماکس با درجه 5 و 6 چینی بصورت قلابی و با مارکهای مختلف وارد کردند که هیچ تضمینی نداره
مثلا آلدو و به تازگی فونیکس
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mohammadg846درباره آیفون سوزوکی چیزی شنیدین؟؟ چطور آیفونیه؟؟؟کیفیت؟طول عمر؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Toofan154سوزوکی و سامسونگ خوبن اما قیمتشون بالاست اگه واقعا جنس خوب مد نظر هست این دو تا عالی هستند در غیر این صورت الکتروپیک
تکنما هم خوبه و امکانات خوبی هم داره
راستش این سازنده ای که داره خونه مان را میسازه گفت که کوماکس5-6ساله نمیاد و میخاست تابا بخره اما یکی بهمون توصیه کرد بهش گفتیم سوزوکی خرید
دیدگاه
-
کوماکس اصل خوبه ولی خدماتش کمه
ودر کل پیک خدمات خوبی داره و بعد سیماران و تابا ولی از نظر کیفیت تصویر تقریبا برابرند من الان چند ساله این 3 برند رو بستم مشکلی براشون پیش نیومده
آیفون تک نما هم برای تعداد واحد های بالا مناسب تر است بدین صورت که بدلیل سیم کشی اشتراکی در مصرف کابل ولوله صرفه جویی خیلی خوبی می شود به دلیل سیم کشی اشتراکی که البته دارای ارتباط داخلی و حافظه ی مشترک میباشد همچنین ارتباط با نگهبانی
دیدگاه
-
با سلام
بهترین برند ایفون تصویری در ایران و برای ایران تابا هست البته نوع lcd نه نوع اینه ای .این مارک هم خدامات خوبی داره و هم کاملا قابل تعمیر هست سیمکشی این مارک هم بخصوص در انواع سویچر دار که از پرتکل ارتباط can استفاده شده راحت تر هست و کیفبت صداو تصویر بالایی داره و تا حالا هر جا نصب کردیم .مصرف کننده راضی بوده
مارک الکتروپیک در رده دوم قرار داره ولی انواع سویچر دارش درست کار نمیکنه چون سویچرش در واقع یه مدار ساده فیلتر هست علاوه براون چون منتاژ چین هست بعضی از مدل هاش قابل تعمیر نیست
روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است
دیدگاه
دیدگاه