با سلام خدمت شما دوست عزیز :nerd:
راستش جواب دادن بهسوالات کلی یک مقدار سخته
البته در مورد این کلیدها در این قسمت بحث های زیادی شده و بهتر که قبل از ساختن تاپیک در مورد اون موضوع تو سایت سرچ کنید
اما کلیدهای قدرت به دو دسته ی عمده ی کلید های جریان (دژنگتور) وکلید های ولتاژ (سکـسییونرها تقسیم می شن
در دزنگتور ها نکته اصلی و مورد توجه خاموش کردن جرقه در هنگام قطع و وصل مدار می باشد
برای این کار کنتاکت ها در محفظه های مخصوص که حاویه گاز sf6 هگزافلورید گوگرد یا روغن مخصوص قرار می دهند
سکـسیونر ها هم جهت قطع ولتاژ فشار قوی از روی المان های فشار قوی استفاده می شود و این کلید ها به دلیل نداشتن محفظه ی خاموش کننده قابلیت قطع جریان را ندارند در نتیه در مدارها فعال ابتدا کلید دژنگتور عمل کرده و بعد کلید سکـسیونر در نتیجه اولویت عملکرد کلید ها در مدار بسیار مهم می باشد.
در پست های برق این آرایش سوییچی برای قطع و وصل مدارها استفاده می شود. :NO:
C.B در این شکل به معنی کارنت برکر و قطع کننده ی جریان می باشد( دژنگتور)
D.S در این شکل بیانگر دیسکانکتید سوییچ و قطع کننده ی ارتباط می باشد. (سکـسیونر)
E.S نیز در این شکل بیانگر ارت سوییچ می باشد که وظیفه ی زمین کردن سیستم ها را دارد .( سکـسیونر ارت)
در مورد اولویت عملکرد این سوییچ ها و مدارات محافظتی سوییچ ها اطلاعاتی براتون می فرستم.
موفق باشید... :nerd:
هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.
دیدگاه