اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور راه پله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور راه پله

سلام
    سنسور راه پله اگه مقابل لامپ نصب شه خود به خود روشن میشه؟چون من سنسور رو تو حالت شبانه روز گذاشتم وبعد از اینکه قطع میشد دوباره خود به خود روشن میشه.ایا سنسور خرابه یا باید جای سنسوره عوض کنم؟ایا تو حالت شب هم این جوری میشه؟(خود به خود روشن شه)من سنسورو رو سقف نصب نکردم رو دیوار نصب کردم و فاصلش تا لامپ هم نیم متره.

پاسخ : سنسور راه پله

سلام
    اشما بااید این سنسور رو حتما در سقف نصب کنید تا نه به خاطر اینکه نور چراغ روش نیفته بلکه برای اینکه سایه روش نیفته .احتمالا روشن شدنش هم برای این هست که شما از جلوش نمیری کنار
    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

سلام
      اقا جعفر سنسورو رو حالت شب گذاشتم درست شد.اگه نظر دیگه ایی دارید ممنون میشم بگید.

دیدگاه

خب خدا رو شکر که درست شد البته بازم میگم درستش اینه که این سنسور ها رو رو سقف نصب کنین

دیدگاه

سلام
          اگه سنسور برای لامپ های کم مصرف یا مهتابی استفاده بشه زودتر میسوزه؟لامپ هایی که سنسور سرخود دارن هم این طوره؟

دیدگاه

البته تا حالا روی لامپ مهتابی تست نکردم ولی لامپ کم مصرف اتفاقا بهتر هم هست چون مصرف کمی داره و به رله یا تریاک داخل سنسور فشار نمیاد ولی در صورتی که ار لامپ کم مصرف استفاهد کنید .لامپ زود میسوزه (این ایراد تمام کم مصرف هاست)
            چراغ های سنسور دار هم همینطور هستن
            بهتره برای اینکه مشکلی پیش نیاد از لامپ 40 یا 60 وات التهابی استفاده کنید اینجوری هم مصزف کمه و هم به حد کافی نور هست

دیدگاه

سلام
              کسی دیگه از بچه ها تجربه لامپ مهتابی و کم مصرف رو با سنسور داره؟

دیدگاه

منظور از سنسور ،فتوسله یا چیز دیگه هست؟

دیدگاه

نه ذوست عزیز منظورشون سنسوور های PIR هست که با دیدن ادم یا چیز گرم متحرک روشن میه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X