دوستانی که نظرشون بر این هست که داخل چاله سیم کشی انجام بشه توضیح میدن چطور این کار صورت میگیره؟ با توجه به اینکه کابین بالا پایین میره سیم کجا باید وصل بشه که قطع نشه؟
سلام
بهترین گزینه در این مورد استفاده از دوربین مینباتوری هست که هم کوچیک هست هم با کیفیت قیمتش هم خوبه
در مورد اتصال باید هم کابل کواکسیال جنس خوب مصرف شه و به همراه سیم های اسانسور محار بشه و بره بالا
راحت هم میشه مخفی و یا جاسازش کرد
نوشته اصلی توسط power110
دوستانی که نظرشون بر این هست که داخل چاله سیم کشی انجام بشه توضیح میدن چطور این کار صورت میگیره؟ با توجه به اینکه کابین بالا پایین میره سیم کجا باید وصل بشه که قطع نشه؟
دقیقا مثل سیم های کابین اسانسور اونا مگه بالا پایین نمیرن؟ اونا پس چرا قطع نمیشن ؟
با یک سری اصول و قوانیین میشه کاری کرد که در اینجور جاها سیم ها قطع نشن
!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!! نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
خوب این اصول و قوانین چیه؟
ایا میشه به همون سیمها که بالا پایین میرن سیم تغذیه و تصویر و وصل کرد؟
سلام
بله میشه سیم تغذیه و تصویر رو با ب همون سیمها پایین اورد و با بست یا کمربنده کابل به هم وصل کرد
اصول و قوانین ش اینه سیم ها باید به اندازه باشن که اسانسور پایین امد پاره نشه نباید هم سیم زیاد باشه که شل شل باشه و به جایی گیر کنه و..... بعدا هم باید سیم ها مهار بشن یعنی جوری سر جای خودشون ثابت باشن
!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!! نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
سلام
بله میشه سیم تغذیه و تصویر رو با ب همون سیمها پایین اورد و با بست یا کمربنده کابل به هم وصل کرد
اصول و قوانین ش اینه سیم ها باید به اندازه باشن که اسانسور پایین امد پاره نشه نباید هم سیم زیاد باشه که شل شل باشه و به جایی گیر کنه و..... بعدا هم باید سیم ها مهار بشن یعنی جوری سر جای خودشون ثابت باشن
سیم تغذیه رو که نمیخواد بکشی
چون بالای کابین 220ولت وجود داره
تا حتی در اکثر آسانسور ها یه برد کنترل بزرگ بالای کابین وجود داره که دارای ولتاژهای 5 و 12 و18 ولت هست که راحت میشه از اونا استفاده کرد
یه کابل فلت مانند (البته فلت از این گردن کلفت هاست) داخل چاه وجود داره که با بست های مخصوص به دیوار مهار شده که فقط باید سوار سقف آسانسور شد و آسانسور رو دستی راه انداخت و سیم کواکسیال دوربین رو به این فلت بست
معمولا تو کابل فلت که به کابین وصله دو سه رشته اضاففه میمونه مه میتونی با یه بالون تصویرتو بدی بو اونا و از سو دیکه تصویر بگیری بدی به دی وی ار و برای تغذیه از روی کابل برق بگیری من معمولا این کارو میکنم ولی اگه فلت جا خالی نداشت باید سیم رو رو کابل فلت بچسبونی که هر چی سیمت نرم تر و انعطاف پذیر تر باشه بهتره من معمولا یه جت سیم نرم میذارم و براش بالون میذارم
باسلام ودرود
دوستان اول ایمنی بعد کار
دوست عزیز جناب آقایmdf123
1- قبل از شروع ه کار از مدیر مجتمع یا مسئول آسانسور بخواهید که درب تابلوی فرمان اسانسور را باز کرده و آسانسور راازحالت اتوماتیک به حالت دستی تغییر بده که اسانسور دیگه از داخل طبقات فرمان نگیره (تابلوی آسانسور در نوع هیدرولیکی در پایین ترین طبقه ودر آسانسور کابلی روی پشت بام قراردارد)
2- پیشنهاد دوستان را قبول کنید و کابل دوربین را به کابل کابین فیکس کنید مطمئن باشید جوابگو خواهد بوداگر قرار باشد اتفاقی بیوفتدسیمهای فرمان کابین که مهمتر است.
3- پیشنهاد میکنم برای برق دوربین بایک اداپتور از پریزی که روی کابین قراردارد استفاده کنید
4- مابقی کار را هم که دوستان اشاره کردند
با سلام
دوستان عزیز
نصب دوربین در داخل کابین اسانسور به این روش به طور کاملا اصولی امکان پذیر است ولی نیاز به اطلاعات از اسانسور تعداد طبقات آن دارد:
مثال:
1-آسانسور 6 طبقه ای است:
در این صورت کابل دوربین از طبفه 3 وارد چال اسانسور شده ( به دلیل اینکه تراول کابل (کابل تخت سفید رنگ متصل به کابین) تا طبقه سوم به دیواره چاهک اسانسور متصل است ) واز انجا به بعد با نوار چسب پهن (نوار پلایمر ) کابل دوربین به کابل تراول به صورت 10 سانتی چسب می شود تا به زیر کابین برسد و بعد از کنار کابین به صورتی که کاملا سفت بدون هیچ گونه ازادی ، کابل دوربین را به بالای سر کابین برسانید (درواقع از پایین کابین تا سر کابین کابل می بایست بدون خلاصی باشد که در مسیر با و پایین رفتن اسانسور به ریلها گیر نکندو پاره شود. و سپس دوربین نصب گردد.
جهت کنترل اسانسور :
ابتدا درب اسانسور رابا کلید مخصوص (عموما مالک ساختمان یا مسئول ساختمان این کلید را دارند) باز کرده در شرایطی که اسانسوریک طبقه پایین تر از شما باشد.
زمانی که درب باز شوداسانسور دستور نخواهد گرفت و شما روی کابین اسانسوررفته و یک کلید 2 جهته که یکی حلت نرمالو دیگری حالت ریویزیون است را از حالت نرمال به ریویزیون تغییر جهت داده و اگر درب باز شده را ببندید با نگه داشتن یک کلید فشاری و کلید فشاری upو down می توانید به صورت اهسته بالا و پایین بورید و کار خود را انجام بدهید .
اگر سوالی بود در خدمتم 09188640772 جعفری
سلام شما که همه با سوادین میشه کمک منم بکنید ؟من هنوز فارغ اتحصیل نشدم تصمیم دارم نصب دوربین و خیلی چیزای دیگه رو یاد بگیرم سایتی جایی هست که معرفی کنین؟
پیشنهادی ؟
سلام
اگه به نقشه تابلوی بالای کابین اشنا باشی که میتونی از بعضی سیمهای تراول کابل که ازشون استفاده نشده استفاده کنی
اگر هم نا اشنا باشی که باید کابل تصویرت رو به همون تراول کابل با بست کمربندی ببندی و از اتاق کنترل اسانسور که که تراول کابل خارج میشه کابل تصویرتو به سمت dvr هدایت کنی
دوستان مطالب کلی رو بیان کردن :applause: :applause:اما من از یه تجربه کاری در این زمینه براتون میگم:
من یه نمونه دوربین IP مدل Geovision رو توی کابین یک اداره که آسانسور 5 طبقه داشت نصب کردم ( لازم به ذکر است که سوئیچی که میخواستم برای این کار استفاده کنم توی طبقه 5 ام بود ) و برای اون هم از یک کابل CT6 شیلد دار استفاده نمودم و برق اون رو هم از برق 220 که معمولا در تابلو روی کابین هست گرفتم و علی رغم اینکه می گفتن کابل مفتولیه و بعد از مدتی قطع میشه و کار نمیکنه مشکلی پیش نیومد و به نظر من این بسته به نحوه اجرا داره.
در مورد نصب باید بگم که اگه خودتون با سیستم عملکرد آسانسور آشنایی ندارین از خود نصاب آسانسور بخوایین که کابل کشی اون رو براتون انجام بده .
بهر حال برای اینکار بعد از فرستادن کابین به طبقه هم کف درب طبقه اول را با کلید مخصوص باز کرده و به بالای کابین برین ( یک روش هم اینه که مثلا کابین توی طبقه اوله کافیه بعد از زدن شاسی طبقه هم کف برای انتقال کابین دوسر میکروسوئچی که بسته بودن در رو اطلاع میده با یه سیم به هم وصل کنین)
خلاصه بعد با کابین به بالاترین طبقه رفته و دقت کنین همونطور که دوستان گفتن هنگامیکه روی کابین رفتین کلید رو از حالت اتومات خارج کرده و دستی نمایید ، سپس ضمن پایین اومدن قسمت به قسمت کابلتون رو به کابل دیتای آسانسور فیکس کنید و بعد از اینکه به طبقه هم کف رسیدید باید کابل رو با کابل دیتا ادامه داده تا زیر کابین و با اون بچرخونیدش و سپس به بالای کابین برسونید .
حالا یه سر کابل که بالای کابینه رو سوکت زده به دوربین وصل کردم و سر دیگه اون رو هم با سوراخ کردن دیوار از چاله خارج کرده و به سمت سوئیچ بردم .
تجربه جالبیه جابجا شدن با کابین در داخل چاله .............. :wow: :wow: :wow: :wow:
زود تسلیم شدن فقط بهانه است که نمیخوهید زمان بیشتری را به انجام کمی کار سخت برای ترقی خود صرف کنید
دیدگاه