اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل قطع شدن اینترنت با حرکت آسانسور!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل قطع شدن اینترنت با حرکت آسانسور!

نوشته اصلی توسط alireza27 نمایش پست ها
    سلام.
    من هم همین مشکل رو داشتم.
    سیم کشی های برق ساختمون در محل هایی موازی با سیم های تلفن کشیده شده و به همین دلیل وقتی آسانسور حرکت می کنه جریان بالاتری از سیم رد میشه و این جریان باعث ایجاد امواج الکترومغناطیس و در نتیجه نویز روی خط تلفن میشه.
    من از سر جعبه تقسیم سیم های تلفن هم مودم رو وصل کردم و دیدم مشکل برطرف نشد، بیرون ساختمون رو نگاه کردم دیدم سیم تلفن (بالایی) موازی با کابل اصلی برق ساختمان (پایینی) کشیده شده.
    s4.uupload.ir/files/01_gri0.jpg
    با توجه به این موضوع کلا متوجه شدم مشکل از داخل ساختمون نیست و از خارج از ساختمان هست.
    از این قسما این کابل ها با هم موازی هستند و باعث ایجاد نویز میشه:

s4.uupload.ir/files/02_6572.jpg
    خوب راهی که هست اینه که از جعبه تقسیم مخابرات کلا کابل رو جدا به ساختمون بیارم و این ها با هم موازی نباشه. این کار رو باید با مخابرات هماهنگ کمک و اون ها بیان انجام بدن و کار من نیست. (این کار رو هماهنگ می کنم و انجام میدم و نتیجه رو میگم)
    - خیلی اتقاقی دیدم توی یه زمان هایی با حرکت آسانسور اینترنتم قطع نمیشه. رفتم تنظیمات مودم رو چک کردم. دیدم اون موقع هایی که اینترنت قطع نمیشه سرعت اینترنتم روی حد پایین تری از طرف مخابرات تنظیم شده. (من اینترنتم مخابرات و 16 مگ هست و وقتی دیدم قطع نمیشه دیدم سرعت روی 8 مگ تنظیم شده.) توی اینترنت کمی سرچ کردم که چطور میشه با تنظیمات مودم سرعت رو آورد پایین (نه محدود و پایین). البته به مخابرات زنگ زدم و گفتم میخوام سرعت رو بیارم پایین گفت کیفیت خطتون خیلی خوبه الان و حتما مشکل از کابل های داخلیتونه. خلاصه توی این صفحه (pinghint.ir/article/noise/) یک سری نکات پیدا کردم که با برداشتن تیک ADSL2+ سرعت من از 16 مگ به 10 مگ اومد پایین و با این کار به نظر نویز خطم کمتر شد و دیگه با حرکت آسانسور خطم قطع نمیشه. (اگر برای شما با آوردن سرعت به 10 مگ مشکل کم نشد تیک ADSL2 هم بردارید تا سرعت بیاد پایین تر و نویز کمتر بشه. البته مخابرات هم میتونه این کار رو از مرکز انجام بده ولی وقتی خودتون با تنظیمات این کار رو انجام بدین میتونید بعدا که سرعت اینترنت بالا نیاز دارید و ارتباط پایدار خیلی براتون مهم نست فقط با زدن مجدد تیک سرعت رو ببرید بالا و دیگه نیازی به تماس با مخابرات نیست)

s4.uupload.ir/files/adsl_ca5u.jpg
    البته حتما با مخابرات هماهنگ می کنم که کابل کشی جدید انجام بشه و بتونم از 16 مگ استفاده کنم ولی با این کار موقتی مشکلم بر طرف شده.
    سلام دوست من مشکل من از داخل ساختمونه چون که سازندگان محترم ساختمون و برق کار های محترم تر ساختمون برای پایین آوردن هزینه و راحتی کار خودشون بجای اینکه از ورودی ساختمون به واحد ها سیم تلفن بکشند زحمت کشیدند از سیم آیفون استفاده کردند یعنی سیم آیفون که به داخل واحد اومده ازش انشعاب گرفتند با یک تیر دو نشون زدند بخاطر همین کلا سیم تلفن توی تابلو برق ساختمون هستش حالا اون موازی بودن ها بماند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S_B_T نمایش پست ها
      اگه نوع کابل تلفن شما از نوع J-Y(st)Y نیست بهتره وقت رو زیاد هدر ندید و از این مدل کابل استفاده کنید
      اگه این مدل استفاده شده باید بدنبال قسمت دیگه ای بگردید

میشه مدل اون رو اینجا بزارید ؟؟؟؟

جناب ببخشید منم دقیقا این مشکل رو دارم یعنی به محض حرکت اسانسور نت قطع میشه و بلافاصله بعد از وایسادنش هم دوباره نت به حالت عادی برمیگرده...
      snr رو چک کردم تو حالت عادی حدود 10 هست ولی موقع حرکت اسانسور تا 3 هم افت میکنه که نشون میده نویز شدیدی روی خط میفته....
      حالا سوالم این هست که اولا این کابلی که معرفی کردین چی هست اگر ممکنه یه توضیحی بدین؟
      بعدم اینکه من چیزی که خودم تا الان فهمیدم این هست که چون مسیر عبور سیم برق اسانسور از کنتور عمومی تا داخل چاهک اسانسور با مسیر عبور سیم های تلفن داخل رایزر مشترکه برای همین نویز داریم ما حالا با این توضیح با تغییر کابل میشه مشکل رو حل کرد یا باید مسیر رو عوض کنیم کلا؟ متاسفانه طبقه 5 هم هستیم ما و نمیشه کابل روکار بکشیم...

ممنون میشم اگر راه حلی پیشنهاد بدین

دیدگاه

با درود
        از اینا گذاشتی ؟

من دارم ولی حال ندارم بذارم هر بار تلفن زنگ میخوره نتم قطع میشه
        بعد انتی ویروسمو روشن میکنم اختلال از بین میبره
        یبار داشتم چت میکردم تلفن زنگ خورد نت قطع شد وقتی برگشتم دیدم با یکی دیگه ازدواج کرده

و اینک توجه شما را به مشروح اخبار میپردازم
        اگرچه سرعت اصلی اینترنت شما را سرویس دهنده ها یا اپراتور های اینترنتی مشخص می کنند اما عوامل داخلی و تغییراتی که خود کاربر روی خط ، دستگاه و تنظیمات مودم و سیستم عامل اعمال می کند به صورت مستقیم روی سرعت اینترنت و کیفیت خط موثر هستند. وقتی سرعت اینترنت مطلوب شود هر آن چه که در بستر اینترنت فراهم می شود از بارگذاری صفحات وب تا پخش یک ویدیو ساده در یوتیوب سریع تر و آسان تر خواهد شد. با ترفند هایی که امروز معرفی می کنیم می آموزید چگونه با تنظیم پهنای باند اینترنت مشکلات کندی سرعت ...

اسپلیتر Splitter چیست ؟ اسپلیتر چه کار می کند ؟ مدار داخلی اسپلیتر ، قطعات الکترونیکی اسپلیتر ، نحوه زدن اسپلیتر به مودم . روش استفاده از اسپلیتر

دیدگاه

سلام دوست عزیزی من چون کارم سرویس و نگهداری آسانسور هست برای چند نفر این مشکلو حل کردم .
          برای حل مشکل باید سیم تلفن رو از کنار یا نزدیکی سیم برق سه فاز آسانسور فاصله دهید یا یک سیم جدا بکشید برای اینترنت
          جدیدترین ویرایش توسط ahmad.gh59; ۱۸:۱۸ ۱۴۰۲/۰۱/۱۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad.gh59 نمایش پست ها
            سلام دوست عزیزی من چون کارم سرویس و نگهداری آسانسور هست برای چند نفر این مشکلو حل کردم .
            برای حل مشکل باید سیم تلفن رو از کنار یا نزدیکی سیم برق سه فاز آسانسور فاصله دهید یا یک سیم جدا بکشید برای اینترنت
            سلام عیدتون مبارک
            متاسفانه خط تلفن از درب ورودی به داخل ساختمون از سیم آیفون انشعاب گرفتن نمیشه فاصله داد
            باید سیم کشی کنم برای تلفن یه چیز دیگه کلا سیم تلفن و اوردن گذاشتن تو تابلو برق حالا نه واحد نه تا کنتور برق به اضافا یه کنتور سه فاز
            بنداز بفروشی دیگه
            جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۲۳:۲۲ ۱۴۰۲/۰۱/۱۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X