اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اجرای ارت ساختمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اجرای ارت ساختمان

سلام
    من اجرای ارت ساختمون رو اینطور فهمیدم ممنون میشم نظر دوستان رو بدونم.
    کندن چاه به عمق 3 الی 4 متر- گذاشتن یک لوله پلیکا داخل چاه برای ریختن اب به صورت دوره ای-ریختن یک کیسه ترکیب خاک و ذغال داخل چاه- انداختن کابل مسی به همراه پلیت داخل چاه-ریختن 2 کیسه خاک و ذغال روی کابل و پلیت-ریختن خاک و بستن سر چاه- -قرار دادن سر دیگر کابل مسی داخل چاله اسانسور برای ارت اسانسور و ارت واحدها-اتصال سیم نمره 4 به سر کابلی که داخل چاله اسانسور هست و اتصال ارت واحدها به سر دیگر سیم نمره 4 که داخل تابلو برق ساختمون رفته.
    با توجه به اینکه ارت تو چاله اسانسوره اتصال کابل مسی به سیم 4 با برقکاره یا نصاب اسانسور؟
    ایا اتصال ارت اسانسور به چهار چوب فلزی داخل چاله درسته؟
    اگه ارت واحدها که داخل چاله اسانسور به کابل مسی بسته میشه کف چاله رها بشه اشکال نداره؟

پاسخ : اجرای ارت ساختمان

سلام
    کسی از بچه ها نظری نداره؟

دیدگاه

پس چی شد :cry2:

دیدگاه

سلام سر پروژه یکی از دوستام رفته بودم اسانسور داشت بعد به صفحه مسی 2 تا سیم جوش داد که یکی بره برای اسانسور یکی برای تابلو.ولی یکی می گفت می شه یک سیم باشه بعد برای اسانسور انشعاب بگیره.حالا چه جور ی انشعاب بگیره؟برقکار می گفت چاه اسانسورو زیر خودش بکنیم ولی بازرس اسانسور می گفت چون چاه ارت باید مرطوب باشه خطر داره زیر اسانسور باشه.از همون چاهی که نزدیک کنتور می کنیم استفاده کنیم.حالا من نمی دونم چی درسته؟کمکککککککک

دیدگاه

خوب زیر آسانسور چطوری میخای بهش برسی؟ مثل بچس چاه ارت هی باید بهش برسی البته نه هر ماه.

دیدگاه

اصلا چاه ارت ساختمون با اسانسور و بی اسانسور با هم فرق داره؟

دیدگاه

یه جایی ارت رو احداث میکنن که قابلیت دسترسی داشته باشه یه نکته موقعی که لوله پلیکا رو میخوای بزاری دور تا دورش رو سوراخ کن تا اب به همه نقاط چاه خوب برسه
              راه در جهان یکی است و ان راه راستی است

دیدگاه

من از یک نفر که پایه 1 هست پرسیدم خودشون بازرس اسانسو هم هستند گفت از چاه یه سیم بیاد به کنتور از اون بره به تابلو عمومی از اون هم به تابلو اسانسور.حالا ممکنه به تابلو عمومی هم نبرند یکدفعه از تابلو اصلی به تابلو اسانسور ببرند.

دیدگاه

سلام
                  بر خلاف عقیده عموم ، کارایی میله مسی خیلی بیشتر از صفحه هست .
                  ابتدا میله رو تقریبا تا یک سوم با پتک می زنن بره توی زمین . بعد اینکه لوله پلیکا رو فرو بردین توی میله مسی بنتونیت لوغاب شده رو میریزن توش . باید از سر میله یه 10 ، 15 سانتی بذارین .چون بعدا میخواین با گیره کابلو بهش ببندین .
                  حالا تا ارتفاع پلیکا نمک و ذغال و آب رو پر می کنین . با توجه به تجربه بنده اگه آب و یواش یواش با نمک و ذغال قاطی کنین ، نسبت به اینکه نمکو ذغال و بریزین و بعد روش آب بریزین بهتر جواب میده . حالا لوله پلیکا رو بکشین بیرون و کابلو به سر میله مسی ببندین و تمام . البته باید از طناب یا سیم برای لوله پلیکا یه دسته درست کرده باشین .
                  اگه منطقه نمناک باشه ، مشکلی نیست . ولی اگه خشک باشه یه لوله پلیکا تا سطح زمین میارن تا در طول سال چاه ارتو و آبیاری کنن و نم نگه دارن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fateh
                    من از یک نفر که پایه 1 هست پرسیدم خودشون بازرس اسانسو هم هستند گفت از چاه یه سیم بیاد به کنتور از اون بره به تابلو عمومی از اون هم به تابلو اسانسور.حالا ممکنه به تابلو عمومی هم نبرند یکدفعه از تابلو اصلی به تابلو اسانسور ببرند.
                    سلام.به نظر دوستان بهتره که کابل مسی تا داخل کنتور بیاد یا تا سر چاه باشه و بقیش رو با اتصال سیم به کابل به کنتور برسونیم؟

دیدگاه

من خودم چاه ارت رو اینجوری اجرا کردم که خاهش میکنم دوستان کمک کنن :

ساختمون 5 طبقه 4 واحدی هست .

بین کنتور اصلی و اسانسور یه چاه به عمق 3-4 متر کنده شد (مهم اینه به رطوبت برسه ) بردیم دادیم یه صفحه مسی رو 2 تا سیم یکی 24 و یکی 16 جوش دادن که 16 رو میبرم میندازم تو چاله اسانسور و 24 رو میارم تو کنتور برق اصلی
                      صفحمم 70در 70 هستش!
                      اما ترکیبات و نحوه اجرا : ابتدا دیواره و کف چاه رو با دوغآب گل رس پوشش میدیم تا منفذا بسته شه . بعد 6 کیسه بنتونیت رو با 1 کیسه نمک و نصف کیسه ذغال تو یه فرغان یا نیم بشکه دوغاب میکنیم و میریزیم کف بعد صفحه مسی رو کار میزاریم (یه سوال: صفحه مسی بهتره عمودی کار گذاشته بشه یا بخابه کف یا .... ؟) یه لوله پلیکا 6 رو که درش توری گذاشتیم رو هم همونجا کار میزاریم و حالا یه فرقان دیگه دوغاب بنتونیت و نمک و ذغال به اندازه قبلی درست میکنیم و میریزیم روش حالا سیم های مسی رو تو لوله های پلیکا نمره 2 برق قرار میدیم و یکی رو میبریم تا تابلو و یکی رو هم میبریم تا چاه

بعد روی دوغاب مون هم خاک رس میرزیم و همزمان آب هم میدیم تا چاه کاملا پر بشه !

خوب دوستان لطفا ایرادات و نقص ها رو بگن چون چند روز دیگه باید به این روش اجراش کنم ناظر هم میخاد بیاد وایسه بالا سرمون

دیدگاه

به علت اینکه نمک خاصیت خورندگی داره ، بهتره اطراف میله یا صفحه ی مسی رو بنتونیت احاطه کنه .
                        اگه هنوز صفحه رو نخریدین پیشنهاد می کنم نخرین . چون میله هم با صرفه تره . هم کارا .
                        یه دونه فرمول داره که فاکتور ارتفاع 8 برابر سطح مقطع هستش .

شاید اون کابل لختی که تا سطح زمین میاد اثرش از اون صفحه بیشتر بشه .

صفحه رو عمودی بذارین بهتره . سعی کنین پایین صفحه رو هم آماده سازی کنین . یعنی بنتونیت .
                        بازم میگم نمک نباید به مس بخوره . یه بار کابل های ارت و دزدیده بودن ، ما هم مجبور به نبش قبر شدیم .
                        دیدیم بابا . نمک مس رو سوراخ سوراخ کرده بود . فقط در عرض یه ماه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_hashemi_85
                          سلام
                          بر خلاف عقیده عموم ، کارایی میله مسی خیلی بیشتر از صفحه هست .
                          ابتدا میله رو تقریبا تا یک سوم با پتک می زنن بره توی زمین . بعد اینکه لوله پلیکا رو فرو بردین توی میله مسی بنتونیت لوغاب شده رو میریزن توش . باید از سر میله یه 10 ، 15 سانتی بذارین .چون بعدا میخواین با گیره کابلو بهش ببندین .
                          حالا تا ارتفاع پلیکا نمک و ذغال و آب رو پر می کنین . با توجه به تجربه بنده اگه آب و یواش یواش با نمک و ذغال قاطی کنین ، نسبت به اینکه نمکو ذغال و بریزین و بعد روش آب بریزین بهتر جواب میده . حالا لوله پلیکا رو بکشین بیرون و کابلو به سر میله مسی ببندین و تمام . البته باید از طناب یا سیم برای لوله پلیکا یه دسته درست کرده باشین .
                          اگه منطقه نمناک باشه ، مشکلی نیست . ولی اگه خشک باشه یه لوله پلیکا تا سطح زمین میارن تا در طول سال چاه ارتو و آبیاری کنن و نم نگه دارن.
                          سلام
                          ابعاد چاه و میله مسی چقدره؟ برای اینکه نمک به میله یا صفحه نرسه پیشنهاد شما چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_hashemi_85
                            به علت اینکه نمک خاصیت خورندگی داره ، بهتره اطراف میله یا صفحه ی مسی رو بنتونیت احاطه کنه .
                            اگه هنوز صفحه رو نخریدین پیشنهاد می کنم نخرین . چون میله هم با صرفه تره . هم کارا .
                            یه دونه فرمول داره که فاکتور ارتفاع 8 برابر سطح مقطع هستش .

شاید اون کابل لختی که تا سطح زمین میاد اثرش از اون صفحه بیشتر بشه .

صفحه رو عمودی بذارین بهتره . سعی کنین پایین صفحه رو هم آماده سازی کنین . یعنی بنتونیت .
                            بازم میگم نمک نباید به مس بخوره . یه بار کابل های ارت و دزدیده بودن ، ما هم مجبور به نبش قبر شدیم .
                            دیدیم بابا . نمک مس رو سوراخ سوراخ کرده بود . فقط در عرض یه ماه .
                            من این قضیه فرمول میله مسی رو نفهمیدم بیشتر توضیح میدید . من تا حالا اجرای میله مسی اصلا ندیدم

خوب پس من بیان بنتونیت خالی رو مثلا دوغاب کنم بعد مثلا صفحه مسی رو توش غوطه ور کنم در بیارم تا یه لایه بنتونیت روش شکل بگیره ؟ بعد طبق همون مراحلی که گفتم اجرا کنم ؟

برای اینکه تو ضمینه اجرای برق ساختمان تمام نکات رو بدونم حتی ارتفاع کلید و پریز و...... چه کتابی بخونم ؟ میشه یه لینک بهم معرفی کنید . ممنون
                            در ضمن اگه تخصصتون تو این حوضه هست بی زحمت شماره تلفنتون رو میشه بهم پی ام کنید اگه سر کار مشکلی داشتم بتونم باهاتون تماس بگیرم

دیدگاه

سلام
                              نشریه 110 رو دانلود کن سیر تا پیاز برقکاری رو یاد میگیری.کتابهای سازمان فنی حرفه ای در باره برق ساختمان.اگه نتونستی دانلود کنی ایمیلتو بزار برات بفرستم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X