اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جریان پمپ آب کولرتون رو چک کردین؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جریان پمپ آب کولرتون رو چک کردین؟

جالبه تا حالا 2 تا پمپ آب که 1-2 سال عمرشونه رو گرفتم 1 آمپر بود! یعنی 220W تازه وقتی که روغن کاریش کردم شد 1.1A
    در صورتی که باید 0.5A باشه که بازم زیاده

دنبال پمپ های جایگزین هستم با بازده بیشتر.

پاسخ : جریان پمپ آب کولرتون رو چک کردین؟

نوشته اصلی توسط arvinfx
    جالبه تا حالا 2 تا پمپ آب که 1-2 سال عمرشونه رو گرفتم 1 آمپر بود! یعنی 220W تازه وقتی که روغن کاریش کردم شد 1.1A

اضافه جریان به خاطر کسینوس فی بسیار پایین این موتور ها ست
    با نصب خازن مناسب در این مدار ( اکثر کولر ها هم دارن ) جریان بشدت کم می شه

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

اتفاقا" اون خازن رو هم داره 20uf روغنی . احتمالا نیمسوز شده. یه پمپی دیدم 0.25A جریانشه!

http://parscenter.com/water-cooler-pump/Product/43074

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

با سلام به دوست عزیز
        خوب این واسه اینکه احتمالا چند سالی کار کرده یا قدیمی.... در مورد بازده بیشتر هم باید بگم پمپ کولر معمولا راندمانی بین 40 تا 50 درصد دارن من تا حالا راندمان بالا ندیدم
        دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
        بانک اطلاعاتی سنسورها
        ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
        تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
        [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

در کولرهای خانگی راندمان و ضریب قدرت در اولویت های پایینی قرار دارند. دز این مورد اولویت اول قیمت است.
          خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد سازگاران
            در کولرهای خانگی راندمان و ضریب قدرت در اولویت های پایینی قرار دارند. دز این مورد اولویت اول قیمت است.
            طراحی این کولر ها شاید مال 40 سال پیشه. حتی تا 4 سال پیش هم برق قیمتی نداشت ولی الان دیگه کم کم داره خودشو نشون میده. فکر کنم اگر بتونم بازده موتورهاشو بالاتر ببرم توی 6 ماه خودش جبران میکنه

دیدگاه

سلام
              برای کولر های صنعتی میان برق رو یکسو میکنن و موتور های هوا دهی و پمپ آب رو از نوع DC استفاده میکنن
              بهترین راه برای بالا بردن راندمان یکسوسازی و استفاده از پمپ DC هست

منظورم از کولر صنعتی اینا هستن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                سلام
                برای کولر های صنعتی میان برق رو یکسو میکنن و موتور های هوا دهی و پمپ آب رو از نوع DC استفاده میکنن
                بهترین راه برای بالا بردن راندمان یکسوسازی و استفاده از پمپ DC هست

منظورم از کولر صنعتی اینا هستن
                موتور DC معادل کجا گیر میاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  نمیدونم کجا میشه گیر آورد

ولی میتونی از پمپ بنزین ماشین یا پمپ برف پاک ماشین استفاده کنی
                  پمپ بنزین بهتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    فکر نکنم معادل آن در بازار موجود باشد (بهتره اگر میخواهید واقعا روی این موضوع کار کنید، با اینورتر و موتور سه فاز برای موتور اصلی کولر استفاده کنید).

نمیدونم کجا میشه گیر آورد

ولی میتونی از پمپ بنزین ماشین یا پمپ برف پاک ماشین استفاده کنی
                    پمپ بنزین بهتره
                    این پمپ ها دبی مناسب برای آن کار را نداشته و در مورد پمپ آب برف پاک باید بگم که برای کار دائم مناسب نیست.
                    البته پمپ های تصفیه آب آکواریوم هم موجد هست که دبی های بالایی داشته و برای کار دائم مناسب ترند.

دیدگاه

این پمپ ها دبی مناسب برای آن کار را نداشته و در مورد پمپ آب برف پاک باید بگم که برای کار دائم مناسب نیست.
                      برای بالا بردن دبی میشه برای هر پوشال یه پمپ جدا گذاشت

البته پمپ های تصفیه آب آکواریوم هم موجد هست که دبی های بالایی داشته و برای کار دائم مناسب ترند.
                      پمپ تصویه آب آکواریوم خوبه
                      آذر ماه سال قبل برای یه نفر از شیراز 60 هزار خریدم
                      24 ساعته هم داره کار میکنه

دیدگاه

برای بالا بردن دبی میشه برای هر پوشال یه پمپ جدا گذاشت
                        پمپ تصویه آب آکواریوم خوبه
                        آذر ماه سال قبل برای یه نفر از شیراز 60 هزار خریدم
                        24 ساعته هم داره کار میکنه
                        سه یا چهار ماه پیش از مشهد قیمت گرفتم، 1800 لیتر در ساعت 23 تومن.

دیدگاه

چه ارتفاعی میتونه آب رو بالا بیاره اونم مهمه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                            چه ارتفاعی میتونه آب رو بالا بیاره اونم مهمه
                            تست نکردم ولی از روی فشار آب خروجی میشه گفت تا 6 متر رو جواب میده

دیدگاه

آقا آروین به نظرم اول شما ببینید چه موتورهایی با قیمت معقول تو ایران پیدا میشه بعد به فکر انتخاب پر بازده ترینش باشید یادمه برای اون پروژه ژنراتور آهنربا ثابت کلی دنبال موتور دی سی گشتم تقریبا چیز به درد بخوری تو اصفهان پیدا نشد .

فکر نکنم از نظر بازده موتوری به پای براشلس دی سی موتورها برسه اما توان بالاهاش خیلی گرون در میاد تازه مدار درایو و بعد تبدیل برق شهر به ولتاژ تغذیه درایو و............هم هست

به نظر من موتور 3فاز با اینورتور و تبدیل تک فاز به 3فاز بازده خیلی بهتری نسبت به همین موتورها نداشته باشه چون خود اینورتور و تبدیل کننده تک فاز به 3فاز مصرف برق داره و قطعا ضریب تبدیل 100درصد نداره و فکر کنم رو 80درصد باشه

آقای غفارزاده شما اطمینان دارید که تو سیستم این چیلرها میاند برق را برای موتور و فنها dcمی کنند ؟؟؟؟؟؟؟من که خیلی بعید می دونم

فکر پمپ بنزین و شیشه شور هم کلا ازش بروید بیرون من با هر دوتاش کار کردم خواستید دلیلش هم بگم که البته فکر کنم دوستان خودشون بدونند

پمپ آکواریوم فکر کنم جز گزینه های خوب باشه اما مدلهای معمولی این اعدادی که روش می نویسه 80درصدش دروغه مثلا می نویسه هد 3متر 1000لیتر اما رو 3متر 300لیتر هم نمیده .اما احتمالا بازدهشون از پمپهای معمولی بیشتره چون روتور یک آهنربای ثابت هست .
                              مطلب بعدی اینه که حتما در نظر بگیرید که سایز پمپ طوری باشه که کاملا تو آب تشتک باید فرو بره اگر نه می سوزه
                              نمی دونم دلیلش چیه اما من هرچی از این پمپ آکواریومها خریدم بعد یکسال کار مداوم صعیف میشه فکر کنم آهنرباش در اثر حرارت و.......ضعیف میشه

کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                              ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X