اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند

نوشته اصلی توسط power110
    با سلام
    تو سناریویی که برای مشتری تعریف میشه مثلا موقع خواب چراغها خاموش بشن و...ایا نیاز به برنامه نویسی جدا از خود سیستم پنل مرکزی داره یا اینکه این دستور از قبل تو برنامه پنل قرار داده شده و فقط با تنضیمات منو این اتفاق میوفته؟
    تمام Set Point ها سیستم های مختلف در حالت عادی در اختیار کاربر هست و نیاز به برنامه ریزی مجدد نیست چون کاربر در هر لحظه ممکنه به یک مقدار نور و دما و . . . نیاز داشته باشه.
    تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
    دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
    مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
    حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

پس وظیفه نصاب فقط نصب سخت افزاری(لوله-داکت-سنسور و ...)و تنظیمات اولیه سیستم هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
        پس وظیفه نصاب فقط نصب سخت افزاری(لوله-داکت-سنسور و ...)و تنظیمات اولیه سیستم هست؟
        کار دو قسمت داره . یکی سخت افزاری که مربوط به نصب چیزهایی که گفتید میشه. قسمت دوم طراحی نرم افزار اون هست (اصلی ترین قسمت) که توسط نرم افزار مخصوص با توجه به ماژول های به کار رفته و سنسورها و سایر دیوایس ها و برقراری ارتباطات بین این ها و نیاز مشتری و ... طراحی میشه و در نهایت روی پنل مرکزی قرار می گیره.

دیدگاه

ممنون میشم درباره طراحی نرم افزار بیشتر توضیح بدید.
          ایا مدل هایی هست که از قبل نرم افزارشون طراحی شده باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
            ممنون میشم درباره طراحی نرم افزار بیشتر توضیح بدید.
            ایا مدل هایی هست که از قبل نرم افزارشون طراحی شده باشه؟
            سوالتون خیلی کلی هست . بهتر هست به فایل هایی که گذاشتم مراجعه کنید . مثل :
            فولدر Learning - پوشه HDL و پوشه نرم افزار اون
            یا
            فولدر Control 4 User Guide

دیدگاه

سلام
              نرم افزار LAB VIEW تو BMS چه کاربردی داره؟ایا این نرم افزار یکی از اون نرم افزارهای مخصوص هست که اشاره کردید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
                سلام
                نرم افزار LAB VIEW تو BMS چه کاربردی داره؟ایا این نرم افزار یکی از اون نرم افزارهای مخصوص هست که اشاره کردید؟
                خیر، نرم افزار Labview یک محیط برنامه نویسی مثل بقیه محیط های برنامه نویسی هست که می تونید باهاش مانیتورینگ هم انجام بدید. نرم افزارهای BMS مخصوص همین کار هست و منحصر به فرد هستند و باید لایسنس براشون بخرید. (مثل KNX یا SBus)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م

6- در نهایت هم (در صورتی که تاپیک با استقبال رو برو شد!) یک نگاه کلی خواهیم داشت به یکی از سیستم هایی که در این زمینه یک سال و نیم پیش طراحی کردم و الان در حال کامل تر کردن اون هستم.
                  مهندس بازم ممنون از اطلاعاتی که گذاشتی
                  در مورد این مورد 6 میتونی یکم توضیح بدی
                  من خودم یک کارای کردم میخواستم بدونم چطور میشه بهینه سازیش کرد و توسعه داد

ممنون
                  آنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
                  آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند

دیدگاه

خوشحال شدم که بالاخره یکی از کاربران انجمن این بند رو دید!
                    به روی چشم . در اولین فرصت که مطالب رو تنظیم کردم میذارم اینجا. به شرطی که دوستان هم همراهی کنند.

دیدگاه

جسارت مهندس ولی همکاری رو ببوس بذار کنار
                      چون با این مطالبی که شما جمع آوری کردی و مرتب سازی کردی گذاشتی باید این تاپیک عوض 2 صفحه 200 صفحه بود

در هر صورت به نظر من دوستانی که تو این زمینه کار میکنن نمیاین تجربیاتی که به نتیجه رسیده رو مفت و مجانی بزارن اینجا
                      البته منطقی هم هست

ممنون از همکاری شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                        خوشحال شدم که بالاخره یکی از کاربران انجمن این بند رو دید!
                        به روی چشم . در اولین فرصت که مطالب رو تنظیم کردم میذارم اینجا. به شرطی که دوستان هم همراهی کنند.
                        اتفاقا بنده هم بیشتر علاقه مند به این بند۶ بودم از اول و پستی نمیدادم تا پست های اسپم زیاد نشه توی تاپیک...
                        سیستمی که شما برای خودتون در نظر گرفتید شبکه داره؟ (قاعدتا باس داشته باشه خب)
                        وایرلس؟ سیمی؟ وای فای؟ ماژول های 2.4GHz؟
                        چه امکاناتی داره مثلا؟ جز قیمت چه ارجعیت و برتری نسبت به سیستم های خارجی داره؟

ممنون و موفق باشید

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کنجکاو!
                          اتفاقا بنده هم بیشتر علاقه مند به این بند۶ بودم از اول و پستی نمیدادم تا پست های اسپم زیاد نشه توی تاپیک...
                          سیستمی که شما برای خودتون در نظر گرفتید شبکه داره؟ (قاعدتا باس داشته باشه خب)
                          وایرلس؟ سیمی؟ وای فای؟ ماژول های 2.4GHz؟
                          چه امکاناتی داره مثلا؟ جز قیمت چه ارجعیت و برتری نسبت به سیستم های خارجی داره؟
                          ممنون و موفق باشید
                          ممنون
                          طرحی که انشالله قراره بذارم اولین سیستمی بود که طراحی شده بود حدود دو سال پیش (حتی روی برد برد بسته بودم!) و به صورت بی سیم هم بود بنا به دلایلی از جمله کاهش حجم سیم کشی و راحتی پیاده سازی و قابلیت نصب در خانه های ساخته شده و . . . . .
                          تقریباً تموم سنسورها داخلش پوشش داده شده بود . از جمله دما، گاز، دود، نور، PIR و اکچویتورهایی مثل شیر برقی، سیستم خنک کننده، آلارم و . . . . .
                          اون طرح اولین طرح بود و فقط به جهت تست طراحی شده بود از لحاظ قیمت نمیشه بحث کرد چون هدف تجاری سازی نبود ولی با همون سادگی تقریباً 70 درصد کار سیستم های حال رو می کرد (از لحاظ فقط کارایی ولی از لحاظ امنیت و سرعت و . . . هنوز کار داشت) و اون 30 درصد دیگه پشن هایی بود که فقط با برنامه نویسی حل می شد و اون موقع نیاز نبود.

دیدگاه

منم حدودای سال ۹۰ اینا یه همچین کاری رو انجام دادم ولی با فرستنده گیرنده های معمولی ولی مشکل تداخل رو زیاد داشت که البته با ماژول های RFM12 و NRF و Zigbee حل میشه، اما در اون زمان یادمه کلی واسش شرط و شروط گذاشته بودم که قاطی نکنه و به خوبی کار میکرد! (با یه سیستم مرکزی با نمایشگر گرافیکی 128ِ*64 و کنترل مادون قرمز)
                            ولی خب دیگه وقت نشد درست حسابی روش کار کنم :|

سیستم شما هم جالب به نظر میرسه

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

من خوشبختانه به این مشکل برنخوردم ولی همونطور که میدونید ماژول های RF که الان در بازار هست به هیچ وجه امنیت ندارند و به درد کارهای آماتور می خورند. چون هم در دسترس همه افراد هستند و هم اینکه شما دیتای ارسالی رو هر چقدر هم کدگذاری کنید بازهم کسی که اون گیرنده رو داشته باشه می تونه دیتا رو دریافت کنه هر چند نتونه از دیتا سر دربیاره به واسطه کدگذاری ولی می تونه همون دیتا یا دیتاهای مشابه رو بفرسته روی سیستم شما و اون رو مختل کنه . پس به هیچ وجه قابل اطمینان نیستند. برای امنیت بیشتر باید رفت سراغ ماژول های با فرکانس متغیر و از تکنیک جهش فرکانس و . . . . کمک گرفت تا بشه یک ماژول RF امن داشت.
                              بهترین ماژول ارسال دیتا با مشخصات داخل پست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                                من خوشبختانه به این مشکل برنخوردم ولی همونطور که میدونید ماژول های RF که الان در بازار هست به هیچ وجه امنیت ندارند و به درد کارهای آماتور می خورند. چون هم در دسترس همه افراد هستند و هم اینکه شما دیتای ارسالی رو هر چقدر هم کدگذاری کنید بازهم کسی که اون گیرنده رو داشته باشه می تونه دیتا رو دریافت کنه هر چند نتونه از دیتا سر دربیاره به واسطه کدگذاری ولی می تونه همون دیتا یا دیتاهای مشابه رو بفرسته روی سیستم شما و اون رو مختل کنه . پس به هیچ وجه قابل اطمینان نیستند. برای امنیت بیشتر باید رفت سراغ ماژول های با فرکانس متغیر و از تکنیک جهش فرکانس و . . . . کمک گرفت تا بشه یک ماژول RF امن داشت.
                                بهترین ماژول ارسال دیتا با مشخصات داخل پست
                                سلام
                                مهندس این سیستم همشمندم اینقدر مهم نیست که بخای رو جهش فرکانسو . . . . استفاده کنی
                                بعدم شما کدوم سیگنالرو میتونی ارسال کنی که گیرنده غیر از گیرنده خودت نگیره !

به نظر من این سیستم رو باید جوری طراحی کرد که هم از سیستم با سیم استفاده بشه هم واسه کنترل کردن اون از طریق بی سیم باشه
                                تلفیقی از هر دو سیستم

حالا میشه در مورد اینکه ار تباط باسیمش چی باشه و ارتبا ط بی سیمش چی باشه بحث کردو دو ستان نظرشونو اعلام کنن

میشه واسه ایده از سیستم های که الان داره استفاده میشه شروع مرد
                                مثلا واسه با سیم
                                پروتکل سریال
                                S-bus
                                Mod- bus
                                RS-485
                                پروتکل CAN
                                پروتکل KNX

واسه بی سیم هم
                                همین ماژول های RFM12
                                HMTR
                                ASK315
                                RFM12
                                یا همین ماژول سریال به وایرلس فروشگاه(که فکر میکنم امکانات خوبی داشته باشه _(البته اگر یکم قیمتش کاهش پیدا کنه))

دوستان اگر در مورد همین ارتباط باسیم گزینه هارو برسی کنن و مزایا و معایب رو عنوان کنن ممنون میشن()

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X