اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن یک لامپ با دوتا سنسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط sanymah نمایش پست ها

سلام
    برق من تکفاز هست و من همین کار رو کردم ولی جواب نمیده چند ثانیه روشن میشه و چند ثانیه خاموش و تکرار
    در کل خاموش روشن میشه
    درود،
    ​​منظور شما تایمر راه پله که نیست؟

دیدگاه

درود
      شما بلدی کلید تبدیل ببندی یانه ؟ قبلا راه پله ها کلید تبدیل داشتند به هر دور برگردان طبقه که میرسیدی با زدن کلید آن طبقه روشنایی قبلی خاموش و روشنایی طبقه بعدی روشن میشد این نوع سیم کشی و کلید های آنرا هم میشه با سنسور انجام داد فقط دیگه لازم نیست طبقه قبلی خاموش بشه فاز تمام طبقات را را به هم وصل کن (به شرطی که سیستم سه فاز نباشد) همه فاز ها را به ورودی فاز همه سنسور ها وصل کن هر کدام ازسنسور ها که فعال بشوند فاز را وصل میکنند و لامپهای همه طبقات روشن می شوند فقط مراقب باش از سنسورهای نوع رله ای استفاده کنی نه از نوع ترایاک دار. زمان روشن بودن تمام سنسورها را هم باید حدودا مساوی هم بگذاری.

دیدگاه

نه
        visena 02e

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanymah نمایش پست ها
          نه
          visena 02e
          درود
          این لینک را نگاه کنید نحوه بستن کلید تبدیل را کامل توضیح داده :
          نحوه لوله‌گذاری کلید تبدیل ،آموزش سیم‌کشی و نصب کلید تبدیل، طریقه نصب کلید تبدیل برای چند لامپ را همراه با نقشه‌های متعدد به شما آموزش خواهیم داد.

البته من برای کاربرد سنسور بجای کلید تبدیل در پست قبلی همه نکات را گفتم .اختصاراً فقط باید تمام سیم های فاز را که به لامپ ها میرود را به هم متصل کرده و در انتها به خروجی فاز سنسورها متصل کنید . سنسورها همه باید از نوع رله ای باشند نه از نوع ترایاک دار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
            درود
            ............
            فقط مراقب باش از سنسورهای نوع رله ای استفاده کنی نه از نوع ترایاک دار. زمان روشن بودن تمام سنسورها را هم باید حدودا مساوی هم بگذاری.
            استاد گرامی من هم اینجا حضور دارم استفاده میکنم از تجربیات و دانش شما و دوستان،
            در مورد این نکته استفاده از رله من هم نکته و سوالی دارم با توجه به اینکه سنسورهای موجود تک دیده شده ترایاک داشتند احتمالا برای یکی دو تا لامپ با رعایت توان مشخص شده کافی هستند و در صورت جریان کشی بالاتر باید رله‌ای تعبیه کرد و اگر نیاز شود همزمان با لامپ (LED یا خازنی) ، سیم پیچ کم مصرفی (مانند موتور یا درب باز کن یا تهویه) هم فعال شود (بدون اهمیت زیاد نویز) درست است به چه صورت متصل شود؟ همه در رنج توان سوئیچ چشمی با ترایاک و اتصال مستقیم مصرف کننده‌ها (موازی با هم) یا اینکه بار سلفی الزاما با رله مجزا متصل شود یا اینکه همه مصرف کننده‌ها به صورت موازی و توسط رله کنترل شوند؟
            به این خاطر پرسیدم که از بابت حفاظت و طول عمر مدار برقی مربوطه مطمئن بشوم.

دیدم مرتبط است و با پاسخ مختصر و مفید هم کار راه میافتد دیگه بحث جدید باز نکردم همینجا پرسیدم..

سپاس

دیدگاه

درود
              تاکید من برای استفاده نکردن از سنسور ترایاک دار نه به خاطر عدم تامین جریان توسط آن بود بلکه سنسورهای نوع ترایاک دار سیم نول ندارد و نول از طریق بار سری با ترایاک تامین میگردد حالا اگر بار شما لامپ کم مصرف باشد (بار خازنی) روشن نمیشود . همچنین جهت استفاده از چند سنسور و اتصال فاز همه بارها به یکدیگر و در نهایت به خروجی سنسور ها ممکن است دچار مشکل گردد.
              حالا پاسخ سئوال شما : اگر دیگر وسایل (بار) هنگام سری شدن با ترایاک سنسور بتوانند نول را تامین کنند ترایاک و مدار سنسور کار میکند در غیر اینصورت خیر مثلا بار خازنی کار نخواهد کرد . در اینصورت باید از سنسورهای رله ای استفاده کنید.

دیدگاه

بله درسته و بیشتر باید بررسی کنم موردی رو که در عمل تست کردم و تونست لامپو به تنهایی روشن کنه.. لامپهای جدید که اکثرا اینگونه‌اند و مشخصات سنسورهای جداگانه کوچک که جای رله گذاشتن ندارند ، هم اشاره کرده قابلیت درایو هر دو نوع لامپ با توان مشخص دارد.. نظر شما چیه؟

دیدگاه

درود بر دوستان.
                  بعد یکی دوسال اتفاقی سر زدم.
                  اون روش موازی کردن سنسورها که کاملا درسته.یا سیمکشی شما ایراد دارد یا توان لامپ هاتون زیاد تر از تحمل رله هست یا تایم سنسورهاتون تنظیم نیست.فقط دقت کنید فاز هر دوسنسور (مشترک) باشه.
                  رله های داخل سنسورها عموما رله ۷ آمپر معمولی هست.
                  این نوع رله برای لامپ های الیدی(خازنی) نهایت ۱۵۰ تا ۲۰۰ وات توان تحمل میکند.
                  اگه تعداد لامپهای شما زیاد باشد قطعا رله بعد یک مدت اسیب میبینه.
                  اگه بخواید تقویت کنید خروجی سنسور یک راهش اینه که رله کولری بوبین ۲۲۰ استفاده کنید یا از کنتاکتور استفاده کنید.
                  سنسور به بوبین رله ۲۲۰ یا کنتاکتور فرمان میده و بعد کنتاکتور لامپ را روشن میکنه.مدارش هم توی گوگل زیاده.
                  ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

با سنسور پارس اروند رله ای چندتا را موازی کردم چند ساله مشکلی نداره

من سنسور های قدیمی ترایاک ی را تبدیل به رله ای میکنم ....... از سنسورهای ترایاکی استفاده نکنید نشتی جریان باعث اخلال در عمل کرد و همچنین مصرف چند برابری با نمونه رله ای هست
                    جدیدترین ویرایش توسط mmmiii1234; ۱۴:۳۰ ۱۴۰۳/۰۴/۱۴.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X