اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اطلاعات در مورد دزدگیر بیسیم میخوام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اطلاعات در مورد دزدگیر بیسیم میخوام

سلام دوستان
    کسی تا حالا این دزدگیر رو نصب کرده؟

لطفا راهنمای نصب این دزدگیر رو اگه دارید اینجا قرار بدید. و ممنون میشم اطلاعات کلی در مورد نصب این دزدگیر و انواع دزدگیرهای بیسیم بدید.
    پیشاپیش ممنون. :rolleyes:

پاسخ : اطلاعات در مورد دزدگیر بیسیم میخوام

کسی تاحالا نصب نکرده ؟ :sad:

دیدگاه

یه سرچ بزنی کلی پیدا میکنی. :arrow:

ترمینالهای ورودی

ترمینال ورودی A.C :این ترمینال جهت وصل جریان 220 ولت شهری پیش بینی شده است .

ترمینال ورودی BATT : این ترمینال که با کلمه BATT و علامت + و- مشخص شده ترمینال + به پین مثبت باتری وترمینال + تلفن کننده وصل و نیز ترمینال - دستگاه دزگیر به پین منفی باتری و ترمینال – دستگاه تلفن کننده وصل میشود .

(نکته: حتما جریان تغذیه دستگاه تلفن کننده را به این ترمینالها وصل کنید)

ترمینال خروجی SP : این ترمینال جهت وصل اسپیکریا بلندگو طراحی شده است .

(نکته :در این ترمینال جهت + و- بودن اسپیکر یا بلندگو مهم نیست)

ترمینال خروجی SIR یا SIN : این ترمینال خروجی آژیر می باشد که با علامت + و- مشخص میشود که خروجی + به مثبت آژیر و خروجی – به منفی آژیر وصل میشود و همچنین از این ترمینال خروجی جهت وصل تحریک + دستگاه تلفن کننده نیز به ترمینال مثبت دستگاه دزگیر استفاده میشود.

ترمینال ورودی AUX : این ترمینال دارای جریان 12 ولت میباشد که نیز جهت تغذیه چشم موشنها ودیگر سیستمهای که نیاز به جریان 12 ولت دارند پیش بینی شده که با رعایت جهت ترمینال + AUX را به مثبت چشمها و – منفی AUX را به منفی چشمها وصل می کنید،تغذیه کلیه چشمها را باحفظ جهت به طور موازی به هم وصل کنیدسپس با رعایت جهت صحیح به ترمینال Aux وصل کنید،) فیوز AUX 5/0 آمپر است (

(نکته : هرگز از سیم به جای فیوز استفاده نکنید)

(نکته:به هیچ عنوان برای تغذیه دستگاه تلفن کننده از این ترمینال استفاده نکنید )

نکته : در صورت عدم خروجی جریان 12 ولت از این ترمینال حتما از سلامت فیوز AUX نصب شده بر روی برد اطمینان حاصل فرمایید

ترمینالهای ورودی Z1، Z2، Z3، Z4 :این ترمینالها جهت اتصال به خروجی آلارم چشم موشن ها وصل میشود که معمولاZ1 به چشمهای موشن اختصاص داده میشود و همچنین خروجی آلارم دتکتور دود ودیگر سنسورها مانند سنسور ارتعاشی(لرزشی) را نیز میتوان به این ترمینال متصل کرد .

ترمینال ورودی TAMPER: این ترمینال که باید در حالت عادی کاملا بسته باشد( N.C) به ورودی های tamper سنسورهای شما ویا همان چشم موشن وصل می شود.
      http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
      daydigi.com

دیدگاه

دستت درد نکنه.
        ولی این دزدگیر بیسیم هستش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m e h r d a d
          دستت درد نکنه.
          ولی این دزدگیر بیسیم هستش.
          سلام نصب دزدگیر مورد نظر شما هیچ فرقی با دزدگیر ها معمولی یا با سیم نداره فقط میمونه ست کردن چشم ها به خود پنل اصلی دزد گیر
          که این هم توی این سایت اموزش داده

http://www.firewallalarm.ir/AddPireDetector.htm
          !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
          نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

ممنون .
            ولی این دزدگیر که من دارم دفترچه :read: راهنما نداره و یا داشته و گم شده :cry:. حالا من موندم که چطوری تنظیمش کنم ، چطوری بهش شماره بدم :sad:، چطوری باطری بهش وصل کنم :redface:و چطوری سیم بندی و ....

دیدگاه

ممنون .
              ولی این دزدگیر که من دارم دفترچه :read: راهنما نداره و یا داشته و گم شده :cry:. حالا من موندم که چطوری تنظیمش کنم ، چطوری بهش شماره بدم :sad:، چطوری باطری بهش وصل کنم :redface:و چطوری سیم بندی و ....
              به نام خدا
              سلام
              شما یک زحمتی بکش از تک تک قطعات دزد گیرت عکس بگیر بزار اینجا من بهت کمک میکنم منظور عکس از مدار داخل هست
              اگه هم امکان داره عکس با کیفیت باشه
              چون من اصلا دقیقا نمیدونم منظور شما دقیقا چی هست ولی عکس بزارید متوجه میشم
              نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

دیدگاه

سلام . ممنون که جواب دادی . راستش دوربین ندارم ولی ظاهر دستگاه دقیقا مثل عکس بالا هستش .
                از روی مسیرها ی روی pcb تا حدی فهمیدم که کدوم سیمها برای چی هستن . ولی من بیشتر دنبال این هستم که بدونم دکمه های روی دستگاه برای چی هستن و چطوری باید دستگاه رو نصب و راه اندازی کرد .
                مثلا دکمه set
                دکمه program
                دکمه clear off
                و
                arm
                disarm
                help
                recorder

دیدگاه

به نام خدا

این دزدگیر که شما عکسش گذاشتی فکر کنم تلفن کننده و دزدگیر با هم باشه
                  و اما در مورد دگمه ها که فرمودید دقیقا نمیدونم چی هستند تا حالا از این دزدگیر ها نصب نکردم فقط کلاسیک نصب کردم

arm
                  روشن
                  disarm
                  خاموش
                  help
                  این نمیدونم چیه

recorder
                  این هم فکر کنم وقتی که تلفن کننده فعال بشه در حالت ضبط صدا قرار میگره
                  دوستانی که با این دزدگیر کار کردید اگه بنده اشتباه گفتم بگید تا اصلاح کنم

دیدگاه

میلاد جان ممنون بابت راهنمایی هات . :agree:
                    از دوستان دیگه کسی تاحالا نصب نکرده ؟

دیدگاه

سلام
                      mehrdad اگر می تونی برند این دستگاه رو بگو یا حداقل از داخلش عکسی بگذار.
                      در مورد گزینه هایی که گفتی توضیحات milad درسته،راجع به پروگرام هم فکر کنم قسمتیه که بهش شماره تلفن میدی تا هنگام تحریک شدن به اون شماره ها زنگ بزنه،یا در این قسمت پیغام ضبط میکنی که هنگام تماس با تو در زمان تحریک اون پیغام رو پخش کنه،مدت زمان و نوع تحریک رو مشخص میکنی و...
                      در مورد set هم میتونه شامل موارد بالا و چیزای دیگه باشه.حداقل زیر منو ها رو بزار اینجوری بهتره ومشخص میشه که چه قابلیت هایی داره.مثلا وارد پروگرام میشی چه منو های دیگه ای باز میشه؟
                      think big .act big. be big

دیدگاه

ممنون ابوالفضل جان .
                        mehrdad اگر می تونی برند این دستگاه رو بگو یا حداقل از داخلش عکسی بگذار.
                        مارک این دستگاه ADEMCO هستش که البته روی pcb اینو نوشته بود و روی خود دستگاه هیچ نام و نشونی نیست .
                        حداقل زیر منو ها رو بزار اینجوری بهتره ومشخص میشه که چه قابلیت هایی داره.مثلا وارد پروگرام میشی چه منو های دیگه ای باز میشه؟
                        اصلا نمایشگر یا چیزی که تنظیمات رو نشون بده نداره فقط روش 10 تا led هست که 8 تاش برای زون 1 تا 8 و یکی برای power و یکی برای armed هستش .

دیدگاه

سلام . ممنون که جواب دادی . راستش دوربین ندارم ولی ظاهر دستگاه دقیقا مثل عکس بالا هستش .
                          از روی مسیرها ی روی pcb تا حدی فهمیدم که کدوم سیمها برای چی هستن . ولی من بیشتر دنبال این هستم که بدونم دکمه های روی دستگاه برای چی هستن و چطوری باید دستگاه رو نصب و راه اندازی کرد .
                          مثلا دکمه set
                          دکمه program
                          دکمه clear off
                          و
                          arm
                          disarm
                          help
                          recorder
                          سلام
                          من اونایی که بچه ها گفتنو دیگه نمیگم
                          program برای برنامه ریزی دستگاه هست که بعد از نصب تجهیزات چه کاری صورت بگیره
                          clear off برای پاک کردن تنظیمات یا حذف سنسور اژیر مگنت و ... هست
                          help هم میتونه یه شاستی اضطراری برای ارتباط با جای خاص برای کمک کردن باشه.
                          اگه امکان داره براتون از بیسیم استفاده نکنید چون احتمال خطاش نسبت با با سیم بیشتره.
                          اگه زبانتون خوب هست از این سایت هم میتونید کمک بگیرید.باز هم در خدمتیم :job:
                          http://www.livewatch.com/forum/topic/ademco-installation-manuals-user-guides-and-tech-data/

دیدگاه

من اونایی که بچه ها گفتنو دیگه نمیگم
                            program برای برنامه ریزی دستگاه هست که بعد از نصب تجهیزات چه کاری صورت بگیره
                            clear off برای پاک کردن تنظیمات یا حذف سنسور اژیر مگنت و ... هست
                            help هم میتونه یه شاستی اضطراری برای ارتباط با جای خاص برای کمک کردن باشه.
                            ممنون مهندس
                            حالا چطوری باید از این دکمه ها استفاده کرد ؟
                            چون هیچ نمایشگر یا چیزی که بخواد تنظیمات رو نشون بده نداریم ؟

اگه امکان داره براتون از بیسیم استفاده نکنید چون احتمال خطاش نسبت با با سیم بیشتره.
                            نه . اصلا مهم نیست . چون این دزدگیر شاید اصلا یه بار هم دزد نبینه !

دیدگاه

مهندس توی اون سایت فایل راهنمای دزدگیر من نبود . شما تا حالا نصب نکردی ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...