اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه طراحی صفحه کلید ممبرین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه طراحی صفحه کلید ممبرین

نوشته اصلی توسط ariane
    کاری نداره که
    با کرل طرح رو بکشید تو اندازه واقعی و با رنگ بندی خودتون
    فایل پی سی بی رو هم براش بکشین و بگین رو برد 0.25 چاپ کنن
    بعد کلید پولکی هاش رو هم بخرین و همه رو با هم مچ کنید
    تموم
    سلام. یه سوال!
    اینجوری ک من فهمیدم درسته؟ مدار مربوط به صفحه کلید رو روی یه بورد 0.25 چاپ میکنین و کلید های پولکی رو به بورد لحیم کرده و پلی کربنات رو روش میچسبونین. حالا چجوری بورد صفحه کلید رو به بورد مدار اصلی وصل میکنین؟

دیدگاه

این کلید های پولکی رو از کجا میشه تهیه کرد و قیافش چه شکلیه و چجوری روی برد لحیم میشه. بعضی جاها دیدم زیر پلی کربنات LED کار میزارن. باید بهشون بگی که فلان جا محل LED هستش؟
      برد 0.25 بزنم که دیگه حالت ارتجاعی نداره در صورت امکان راهی نیست بشه یه مدار فلت و فلکسیبل طراحی کرد؟ (مث چیزی که تو کیبردا هستش)

دیدگاه

سلام
        من با اینجا کار کردم کارشون بد نیست جاهای دیگه هم هست میتونی ازشون مشورت بگیری
        محک

دیدگاه

سلام به همه ی دوستان و مهندسین عزیز
          مجموعه ی ما در زمینه ی ساخت کیپد های الکترونیکی(ساخت مدار ممبرین سوئیچ - چاپ پلی کربنات) آماده ی ارائه خدمات به شما می باشد.
          جهت آشنایی و ثبت سفارش با ما در تماس باشید
          دیجی مدار تولید کننده و طراح کیپد های الکترونیکی چاپ پنل پلی کربنات و پلی استرساخت ممبرین سوئیچ صنعتیبرش لیزری پلکسی گلاس جعبه درباره دیجی مدار ثبت سفارش 25% تخفیف به مناسبت افتتاح وب سایت دیجی مدار بیش از 0 فایل تولید شده بیش از 0 سال سابقه تولید کیپد چاپ پنل پلی کربنات ساخت […]

09023005523

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X