ایا دی وی ارهایی هستن که در صورت خرابکاری(قطع برق دی وی ار و یا بریدن سیم دوربینها)الارم بدن؟
ایا برای دی وی ار میشه باطری پشتیبان قرار داد؟
در مورد برق اصطراری دوربین که شرکت خودمون تولید میکنه و قیمتش 200 هزار تومن در مورد قطع تصویر والارم خود dvr این امکان را داره ولی شرکت ما داره با تلفن کننده میسازدش
سلام و تشکر از برادر حمید
باطریو چطور نصب کنم؟ایا تمام مدل های dvr قابلیتی که گفتمو دارن؟میشه چند مدل نام ببرید؟ادرس سایتتون لطفا
راستی برای الارم بعد از تنظیمات dvr باید از اژیر جدا استفاده کنم یا داخل خود دستگاه اژیر داره؟
سلام و تشکر از برادر حمید
باطریو چطور نصب کنم؟ایا تمام مدل های dvr قابلیتی که گفتمو دارن؟میشه چند مدل نام ببرید؟ادرس سایتتون لطفا
راستی برای الارم بعد از تنظیمات dvr باید از اژیر جدا استفاده کنم یا داخل خود دستگاه اژیر داره؟
با سلام
اقا باطری که به دستگاه برق اضطراری وصل میشه ودر موقع قطع برق انی دوربین ودی وی ار را به باتری وصل میکنه نمام دی وی ار ها هم تنظیماتی دارند که در صورت قطع شدن تصویرشون بیزر داخلی شون به صدا در میاد و میتونی با تنظیمات دیگه و با استفاده رله داخلیش یه ازیر بیرونی را فعال کنی
سلام
دی وی آر خودش باطری بک پ نداره باید براش باطری گذاشت
باطری های بک پ دو نوع هستن
یا 220 ولت خروجی میدن که باید مستقیما ترانس دی وی آر و دوربین رو بهش وصل کرد که بهشون می گن ups
ویا یه نوع دیگه هم هست که مخصوص دوربین ساخته شده ، تمام تراتس ها حذف می شن و دستگاه دی وی آر و دوربینها مستقیما از این دستگاه ولتاژ 12 رگوله می گیرن
معمولا دی وی آر بعد از قطع شدن تصویر آلارم میده و اگر دی وی آر خروجی آلارم هم داشته باشه می شه به یه بیزر یا آژیر وصلش کرد
سلام
دی وی آر خودش باطری بک پ نداره باید براش باطری گذاشت
باطری های بک پ دو نوع هستن
یا 220 ولت خروجی میدن که باید مستقیما ترانس دی وی آر و دوربین رو بهش وصل کرد که بهشون می گن ups
ویا یه نوع دیگه هم هست که مخصوص دوربین ساخته شده ، تمام تراتس ها حذف می شن و دستگاه دی وی آر و دوربینها مستقیما از این دستگاه ولتاژ 12 رگوله می گیرن
معمولا دی وی آر بعد از قطع شدن تصویر آلارم میده و اگر دی وی آر خروجی آلارم هم داشته باشه می شه به یه بیزر یا آژیر وصلش کرد
دقیقا من هم اینا میگم . که حودمون داریم تولید میکنیم ایشون نیاز به هم چین چیزی دارن
دیدگاه