اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالی که تقریبا هیچ کجا به آن پاسخی داده نشده!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوالی که تقریبا هیچ کجا به آن پاسخی داده نشده!!!

چطور می توان با توجه به قطر سیم و طول سیم، حداکثر جریان مجاز عبوری سیم را تعیین کرد؟ مثلا فرض کنید موتور الکتریکی سه فازی با توان چهار اسب در فاصله پنج متری داریم . از چه سیمی و با چه قطری باید استفاده کنیم؟ این مساله به خصوص با توجه به گران بودن مس بیشتر مورد توجه قرار
    می گیرد. یا مثلا در مورد ترانسفورماتورها فرض کنید محاسبات مربوط به دور اولیه و ثانویه را انجام داده ایم و با توجه به جریان عبوری می خواهیم سیمی را انتخاب کنیم.

پاسخ : سوالی که تقریبا هیچ کجا به آن پاسخی داده نشده!!!

سلام دوست عزیز
    نمیدونم شما برقی هستین یا نه
    ولی این مورد یکی از ساده ترین مباحث برق است
    و در کتابهای زیادی در مورد ان مطلب نوشته شده
    تو کتاب مهندسی تاسیسات کلهر و کتاب سیم کش فنی حرفه ای در باره ان به طور کامل بحث شده
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=10159.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mehrdad.Parviz
      چطور می توان با توجه به قطر سیم و طول سیم، حداکثر جریان مجاز عبوری سیم را تعیین کرد؟ مثلا فرض کنید موتور الکتریکی سه فازی با توان چهار اسب در فاصله پنج متری داریم . از چه سیمی و با چه قطری باید استفاده کنیم؟ این مساله به خصوص با توجه به گران بودن مس بیشتر مورد توجه قرار
      می گیرد. یا مثلا در مورد ترانسفورماتورها فرض کنید محاسبات مربوط به دور اولیه و ثانویه را انجام داده ایم و با توجه به جریان عبوری می خواهیم سیمی را انتخاب کنیم.
      با سلام
      http://www.powerstream.com/Wire_Size.htm
      من مطمئن نیست که این سایت دقیقا همون چیزی هست که شما میآ‌خواهید یا نه ولی جدولی بر اساس قطر سیم و حداکثر جریان داره. علاوه بر این شما باید حداکثر افت پتانسیل مجاز (و یا حداکثر توان تلف شده مجاز) بر روی سیم رو مشخص کنید بعد ببینید در فاصله مورد نظر شما حداقل قطری که افت پتانسیلی کمتر از حد مجاز داره چیه.
      من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

A=200PLICOSF/aV
        A= سطح مقطع مورد محاسبه
        منظور از P همان رو یا مقاومت مخصوص مس است
        L هم طول کابل است
        I هم جریان مصرفی شماست
        کسینوس فی هم ضریب قدرت موتور یا مصرف کننده است

a هم درصد افت ولتاژ است که برای مصارف خانگی 3% و برای مصارف صنعتی 2 % استفاده می شود
        v هم ولتاژ ماست
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=10159.0

دیدگاه

دوستان توضیحات کامل دادن
          ولی هر سیم بر اساس چگالی جریان و سطح مقطع مشخص می شه چه جریانی را می تونه عبور بده
          سخت ترین چیزی که می توان در زندگی یاد گرفت این است که از روی کدام پل
          باید رد شد و کدام پل را باید خراب کرد
          از سه چیز متنفرم 1- خیانت 2- دروغ 3- نامردی
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X