اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نقشه کشی برق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نقشه کشی برق

در ضمن هر وقت تونستم اون symbol library رو پلود میکنم براتون 294 تا بلوک داره ولی چون با عدد اسم گذاری شدن پیدا کردن سمبل مورد نظر سخته برا همین میخواستم بدونم اصلا راهی هست همشون رو یکجا به اتوکد اضافه کرد دیگه مجبور نباشی تک تک بازشون کنی ببینی چیه؟وگرنه برای سیو کردن تکی توی پروژه مشکلی ندارم اصلا بفرمایید اینم لینک دانلودش فقط این جایی که پلود کردم نمیدونم چه مدلیه تا پاک نشده دان کنید.
    http://www.jetup.ir/do.php?filename=...3089773561.zip

دیدگاه

سلام دوستان
      من بخش فروش رو دیدم هیچ توضیحی یا کالایی برای آموزش اتوکد الکتریکال نیومده . اگه هست لطفا لینک بذارید .
      :read:
      دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

اتوکد الکتریکال کتاب یا سی دی و ... نداره و تقریبن خود آموزه
        اگه سوالی داری بگو می تونم راهنمایی ت کنم

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
          اتفاقن تمام تجهیزاتش وجود داره
          من خودم تمام نقشه ها رو با اتوکد الکتریکال می کشم
          در زمینه تابلو سازی تقریبن مشکلی نداره
          در ضمن از محیط های سرد و بیروح EPLAN و CADDY BASIC خیلی سر تره

پیشنهاد من اتوکد الکتریکال به تمامی طراحان و آموزگاران محترم ه
          درسته که یکمی سخت هستش ولی زمانی که یاد بگیری یک عمر راحتی
          به نظر من زمان گزاشتن روی بقیه نرم افزار ها علیرغم اینکه کار رو راه میندازه ولی اصولی نیست
          بعضی از سمبل ها توی EPLAN هم اشتباست

نوشته اصلی توسط elec-boy

البته شما استاد بنده در این زمینه هستید ولی جسارتا این جمله آخرتون از اون حرفا بودا :mrgreen:
          تو eplan تا اونجایی که من می دونم تمام سنبل ها با استاندارد IEC هستش شاید اتوکد الکتریکال استانداردش چیز دیگه ای باشه که از نظر شما فرق داره. درثانی عزیز برادر مگه میشه نرم افزار به این بزرگی با مهندسای طراحی که داره متوجه این اشتباه ها نباشه بعد تو eca.ir به این قضیه اشاره بشه :biggrin:
          طبق تجربه 12 ساله من بالای 50 درصد نقشه های موجود توی صنعت ما دارای ایراد طراحی هستند و شماهای استاندارد و صحیح توی اونها استفاده نشده و یا از سمبل های ترکیبی از استانداردهای مختلف توی اونها استفاده شده. بعنوان مثال حدود 80 درصد افراد توی طراحی هاشون شمای فنی تیغه فرمان بیمتال رو اشتباه ترسیم میکنند و بر اشتباه خودشون هم پا فشاری میکنند. نرم افزار Eplan از نظر سمبل ها هیچ مشکلی نداره و تمام استانداردهای موجود"IEC , NFPA , GOST, ... "در اون دارای شماهای صیح و درست هست. و باید توجه داشت که ما تجهیزات مختلفی در صنعت برق داریم که دارای حفاظت ترمال مگنتیک هستند که یکی از اونها کلید مینیاتوری هست و دارای شماهای نزدیک به هم هستند که گاها باعث میشه افراد این شماها رو به اشتباه به جای هم استفاده کنند. و باید در انتخاب سمبل مناسب دقت کرد

در مقایسه بین نرم افزار های مختلف پیشنهاد من اول EPLAN و LCAD هست که تمام شرکت های معتبر از اونها برای ترسیم نقشه هاشون استفاده میکنند و بعد Autocad Electrical که علاوه بر حجم زیاد و سنگین بودن برنامه فاقد Report های کامل هست.
          تویی که مرا در سقوط میبینی،

آیا تاکنون اندیشیده ای شاید خود وارونه ایستاده ای!؟

دیدگاه

اینکه بعضی از سمبل ها به اشتباه داره طراحی میشه ناشی از کمبود اطلاعاته
            همون مینیاتوری که مثال زدید اصلن در EPLAN وجود نداره و یه سمبل که طبق استاندارد IEC هم نیست و همچین سمبلی نداریم استفاده شده
            شما چون دارید با EPLAN کار میکنید می گید اون بهتره
            در صورتی که Autocad Electrical ریپورت هاش کامل ه و هیچ مشکلی کمبودی نداره
            محیط سرد و بیروح و گرافیکی ضعیف اون نرم افزار ها هیچ وقت نمیتونن جاشون رو به Autocad Electrical بدهند

هر زمان PAINT رو با PHOTOSHOP تونستید مقایسه کنید نرم افزار های نقشه کشی رو هم مثل Autocad Electrical و EPLAN میشه با هم مقایسه کرد

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

اینکه بعضی از سمبل ها به اشتباه داره طراحی میشه ناشی از کمبود اطلاعاته
              همون مینیاتوری که مثال زدید اصلن در EPLAN وجود نداره و یه سمبل که طبق استاندارد IEC هم نیست و همچین سمبلی نداریم استفاده شده
              شما چون دارید با EPLAN کار میکنید می گید اون بهتره
              در صورتی که Autocad Electrical ریپورت هاش کامل ه و هیچ مشکلی کمبودی نداره
              محیط سرد و بیروح و گرافیکی ضعیف اون نرم افزار ها هیچ وقت نمیتونن جاشون رو به Autocad Electrical بدهند

هر زمان PAINT رو با PHOTOSHOP تونستید مقایسه کنید نرم افزار های نقشه کشی رو هم مثل Autocad Electrical و EPLAN میشه با هم مقایسه کرد

ظاهرا شما روی Autocad تعصب دارین !! ولی من تعصبی روی هیچ کدومشون ندارم. با هردو نرم افزار و البته نرم افزار های دیگه مثل LCADهم کار کردم و سابقه تدریس دو
              (هم Autocad Electrical و هم Eplan5 , Eplan Electric P8 ) رو دارم. مسلما هرکدوم از این نرم افزارها یکسری محاسن نسبت به هم دارند بعنوان مثال اینکه Autocad دارای امکانات گرافیکی بالاتر از Eplan هست که شما هم به اون اشاره کردین ولی ما در ترسیم نقشه های الکتریکی نیازی به گرافیک بالا نداریم. و Eplan دقیقا مطابق با نیاز های طراحی مهندسان برق طراحی شده

تا حدودی میشه گفت انتخاب بین این نرم افزار ها سلیقه ای هست ولی خود من توصیم اینه که برای نقشه های تاسیسات ساختمانی ویا نقشه هایی که قرار هست بصورت Single Line مسیر کابل کشی و قرار گرفتن تجهیزات تعیین بشه و یا نقشه هایی که هدف تعیین مسیر کابل کشی در سایت های مختلف ( مثل تونل مترو ) و تعیین انشعابات بر روی Plan منطقه بصورت دیاگرام تک خطی هست. از Autocad Electical استفاده بشه

در مورد تابلو های برق صنعتی، سیستم های اتوماسیون و اصولا نقشه های صنعتی که دارای نقشه های Multi Line ، Single Line از انواع مختلف هستند، ترسیم نقشه های ماشین آلات صنعتی و مباحث مکاترونیک با توجه به سرعت بالای طراحی(کاهش زمان طراحی به 30 درصد زمان مورد نیاز و انجام 70 درصد از عملیات طراحی توسط نرم افزار ) ، امکاناتی نظیر Placeholder ، گزارش گیری کامل و در سریع ترین زمان ، امکان ترسیم و اضافه کردن نقشه های P&ID ، هیدرولیک و پنوماتیک به پروژه ، داشتن کتابخانه ی کامل سیمبل ها بر پایه استانداردهای معتبر دنیا و امکان تبدیل استاندارد نقشه های ترسیم شده به استاندارد جدید و ... نرم افزار Eplan رو توصیه میکنم

اکثر شرکت هایی که در صنعت ( صنایعی نظیر فولاد ، صنایع غذایی ، نفت و گاز ، صنایع شیمیایی، آب و فاضلاب و ... ) فعالیت دارند در حال حاظر از نرم افزار Eplan برای ترسیم نقشه هاشون استفاده میکنند. خود ما توی سال های گذشته برای چندین شرکت کوچک و بزرگ دوره Eplan برگزار کردیم. در صورتی که متقاضی دوره اتوکد الکتریکال کمتر داشتیم

مثال شما که فرمودید
              صحیح نیست و مثال درست تر اون اینه که CorelDraw رو با Photoshop مقایسه کنیم

در مورد سمبل ها اگر لطف کنید و به استاندارد IEC60417 مراجعه کنید میبینید که که Eplan هیچ مشکلی نداره

در هر صورت خوشحالم از اینکه 2 روز گذشته و در اواخر تعطیلاتم فرصت کردم به این سایت سری بزنم و به سبب اون آشنایی و تبادل اطلاعات با شما و برخی دیگه از دوستان داشته باشم.
              امید وارم در آینده بتونم باز هم به سایت سر بزنم . براتون آرزوی موفقیت دارم :smile:

شاد و کامروا باشید.

تویی که مرا در سقوط میبینی،

آیا تاکنون اندیشیده ای شاید خود وارونه ایستاده ای!؟

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
                می خواستم بدونم اگه بخوام نقشه کشی برق صنعتی رو یاد بگیرم می تونید کتابی به من معرفی کنید ؟
                البته منظورم آموزش کار با نرم افزار نیست بلکه خود اصول نقشه کشی مثل آشنایی با سمبل ها ، نقشه خوانی ، و سایر بحث ها که مربوط به نقشه کشی تابلو برقه.
                ممنون

دیدگاه

برای شروع کتاب ** " تکنولوژی کارگاه برق صنعتی " ** ماله بچه های هنرستانی (آموزش و پرورش) کتاب خوبیه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نقشه کشی برق

نوشته اصلی توسط hr_ee
                    برای شروع کتاب ** " تکنولوژی کارگاه برق صنعتی " ** ماله بچه های هنرستانی (آموزش و پرورش) کتاب خوبیه
                    متشکرم
                    اما من این کتاب رو تقریبا خوندم کتاب خوبیه اما در مورد نقشه کشی خیلی اطلاعاتی نداده.
                    کتاب حرفه ای تری میتونید معرفی کنید؟

دیدگاه

هیچ کس نمیتونه راهنمایی کنه؟

دیدگاه

منبع خاصی نداره کخ دقیقا اون چیزی رو که می خای تعریف کنه
                        باید یه مدت پیش یکی باشی که کارش اینه
                        کدوم شهری ؟؟؟

دیدگاه

منبع خاصی نداره کخ دقیقا اون چیزی رو که می خای تعریف کنه
                          باید یه مدت پیش یکی باشی که کارش اینه
                          کدوم شهری ؟؟؟
                          اراک

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                            نرم افزار lcad جهت کشیدن نقشه های برق را از کجا می شود تهیه کرد .

با تشکر
                            هرگز به نیکی نمی رسید تازمانیکه از آنچه دوست می دارید انفاق کنید .

دیدگاه

دوستان اگه می خواهید نرم افزار اتوکد الکتریکال رو به طور حرفه ای یاد بگیرید ؛ طوری که بتونید تو شرکت های تابلو سازی و نیروگاهی نقشه کشی رو انجام بدید یه سر به سایت زیر بزنید:
                              www.electrotechnic.mihanblog.com/post/22
                              www.eplan-training.ir
                              www.projectmatlab.ir

دیدگاه

من از اتوکد الکتریکال 2 تا کتاب فارسی توی بازار دیدم و موجود هم هست ضمنا توی سایت www.p30download.com یه اموزش تصویری ازش دیدم به زبان انگلیسی بود
                                گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                                همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X