aگوشی بهaپشت درب
bگوشی بهbپشت درب
cگوشی بهcپشت درب
dگوشی به1پشت درب
eگوشی به ac ترانس
+ترانس به +پشت درب
-ترانس به -پشت درب
fبه یکسرقفل بازکن وسردیگرقفل بازکن هم به ac ترانس
تصویرهم بزودی میزارم
برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !
aگوشی بهaپشت درب
bگوشی بهbپشت درب
cگوشی بهcپشت درب
dگوشی به1پشت درب
eگوشی به ac ترانس
+ترانس به +پشت درب
-ترانس به -پشت درب
تصویرهم بزودی میزارم
فکر کنم گفتن یک به یک
آیفون یک به یک یه گوشی اصلی هست یه گوشی دوم
گوشی اصلی یه 220 میخوره واسه تغذیه بعد دو تا سیم دیگه از اصلی به دوم وصل میشه تموم.
ولی اگه میخواین بعدا ارتقا بدین یه نوع یک به یک هست که تا 10 تا گوشی رو ساپورت میکنه.
موفق باشید.
"زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....
aگوشی بهaپشت درب
bگوشی بهbپشت درب
cگوشی بهcپشت درب
dگوشی به1پشت درب
eگوشی به ac ترانس
+ترانس به +پشت درب
-ترانس به -پشت درب
تصویرهم بزودی میزارم
ممنون از وقتی که گذاشتید. منظور من آیفون یک به یک بود.
با تشکر.
به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
(پیش به سوی هدف)
گوشی اصلی یه 220 میخوره واسه تغذیه بعد دو تا سیم دیگه از اصلی به دوم وصل میشه تموم.
ولی اگه میخواین بعدا ارتقا بدین یه نوع یک به یک هست که تا 10 تا گوشی رو ساپورت میکنه.
موفق باشید.
پس یعنی من باید برای یک گوشی پریز برق داشته باشم ، و برای یه گوشی دیگه فقط دوتا سیم بکشم؟
با اطمینان کامل پس فردا سر ساختمون انجامش بدم ؟
با تشکر.
(پیش به سوی هدف)
پس یعنی من باید برای یک گوشی پریز برق داشته باشم ، و برای یه گوشی دیگه فقط دوتا سیم بکشم؟
با اطمینان کامل پس فردا سر ساختمون انجامش بدم ؟
با تشکر.
اره چیز خاصی ندارم من بستم. یه گوشی پشتش 2 تا سیم برای برق میخوره 2 تا سیم برای گوشی دیگه. تموم.
"زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
موفق باشید.
ازهمه مهندسین پوزش می خواهم بدجورسوتی دادم
چون خودم هم یک پستی باتقریبامشابه همین موضوع داشتم که نمی دانم چی شداومدم اینجاونوشتم تازه بعدش که فکرکردم دیدم بله چه کارکردم این بنده خدایه چیزدیگه ای گفته بود X_X
ببخشید #:S
برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !
چون خودم هم یک پستی باتقریبامشابه همین موضوع داشتم که نمی دانم چی شداومدم اینجاونوشتم تازه بعدش که فکرکردم دیدم بله چه کارکردم این بنده خدایه چیزدیگه ای گفته بود X_X
تازه دیشب یادم اومد که راهنمایی در مورد آیفون تصویر هم میخام.
اگه لطف کنی بسیار ممنون میشم.
با تشکر.
(پیش به سوی هدف)
راس میگه منم ایفون صوتی رو بستم اما تصویری گیرم نیومده ببندم اگه میشه یه تایپک بزن یا اگه تایپک زدی ادرسش رو بزار بریم یاد بگیریم.
دیدگاه