اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیستم تصفیه هوای شهری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سیستم تصفیه هوای شهری

سلام
    من شنیدم بعضی از شهرهای توسعه یافته دارای سیستم تصفیه هوای شهری هستند،
    به صورتی که هوای آلوده را مکش می کند و زیر زمین یا در کانال هایی با فیلتر های مختلف و حتی استفاده از مخازن گل و گیاه، هوا را تصفیه می کنند.

می خواستم ببینم توی ایران هم از این کارها شده؟

پاسخ : سیستم تصفیه هوای شهری

احتمالا زمانی که متوجه بشن که این سیستم کارایی لازم را نداره اونوقت داخل ایران مخصوصا تهران به فکر استفاده ازش می افتند. ما یک چند هزار سالی از جهان سوم عقب تر هستیم. اصلا ما خودمون یک تمدن زیر خاکی منحصر به فردیم.
    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

پاسخ : سیستم تصفیه هوای شهری

به نظرم هیچ جای دنیا این کار نشده و احتمالا خبر دروغه
      دلیلشم اینه که کنترل خروجی اتوموبیل ها و کارخانجات به عنوان تنها آلوده کننده شهرها خیلی راحتره
      *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
      *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

سلام، ارادت...
        تا جایی که اطلاع دارم تا الان همچین سیستمی به صورت عملی ساخته نشده ولی!...
        چین به تازگی شروع به ساخت بزرگترین دستگاه تصفیه هوا در شمال این کشور کرده ، طوری که ابعاد اون شگفت آوره و تاثیرات به شدت مثبتی هم گویا داره...
        این سیستم ها مبتنی بر چند لایه تکنولوژی فیلترینگ هست از جمله فیلتر هپا، یو وی، پلاسمای سرد و ...
        اگر خواستی در مورد این مباحث چیز بیشتری بخونی می تونی این مقالات رو مطالعه کنی
        ویدئوی ساخت این غول تصفیه هوا در چین رو هم از اینجا ببین تو یوتیوبه...

امیدواریم از این کشور دوست و همسایه به جز اون ماشین های بی خود، کمی تکنولوژی در ازای دریافت نفت مفت بهمون برسه.
        مخلصیم

دیدگاه

بهترین روشی که من به شما پیشنهاد میکنم استفاده از جلبک های مختلفی هست که میتونید با اون تصفیه هوا انجام بدید و بازده زیادی داره و در کشور های دیگه شبیه به درخت درست کردند که هوا تصفیه میکنه . از چت جی بی تی بپرس راهنمایی میکنه . نمونه جلبک توی ایران برای خرید وجود داره . توی تبریز هم فکر کنم راه اندازی شده . البته توی ایران به دلائل زیادی نمیکنند چون سودی براشون نداره
          اگخ میخواستند کاری کنند حد اقل شرکت های بزرگ مجبور میکردند از فیلترهای الکترو استاتیک استفاده کنند که بازده زیادی داره و هزینه نگهداری کمی داره . اینا از این هم استفاده نمیکنند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X