سلام دوستان. اخیرا یک سری کابل افشان 4mm*2 خریدیم اما وقتی با استفاده از کولیس سطح مقطع کل سیم رو حساب میکنم میبینم که بله سطح مقطع سیم حدود 2.13 الی 2.33 هست :angry:
کابل 56 رشته سیم با قطر حدود 0.22 الی 0.23 داره که با کولیس دقیق اندازه گرفتم. :eek:
آخه چطور چنین چیزی ممکنه؟ همون اول که به سیم نگاه کردم شک کردم بهش
به خاطر همین رفتم اندازه گرفتم :rolleyes: اگه واقعا درست باشه(به خودم هم شک کردم :surprised
کلاه بزرگی سر ملت میزارن بعضی شرکت های سازنده سیم و کابل :eek: اگه هم من اشتباه میکنم حتما بگین. مگر سطح مقطعی که روی سیم نوشته میشه در واقع سطح مقطع خالص سیم نیست؟ واحدش هم که mm*2 هستش دیگه :surprised:
سیم 1.5 میل مربع مال همون شرکت رو هم اندازه گرفتم 30 رشته 0.22 بود که میشه 1.14 میل مربع که حد اقل این قابل قبول تره.
یه سیم استخونی قدیمی 6 رو اندازه گرفتم سطح مقطعش درست بود حدود 6
از دوستان میخوام اگه براشون ممکنه سطح مقطع سیم هایی که دارن رو بگیرن و نتیجش رو اینجا بزارن. ممنون :smile:
کابل 56 رشته سیم با قطر حدود 0.22 الی 0.23 داره که با کولیس دقیق اندازه گرفتم. :eek:
آخه چطور چنین چیزی ممکنه؟ همون اول که به سیم نگاه کردم شک کردم بهش

سیم 1.5 میل مربع مال همون شرکت رو هم اندازه گرفتم 30 رشته 0.22 بود که میشه 1.14 میل مربع که حد اقل این قابل قبول تره.
یه سیم استخونی قدیمی 6 رو اندازه گرفتم سطح مقطعش درست بود حدود 6

از دوستان میخوام اگه براشون ممکنه سطح مقطع سیم هایی که دارن رو بگیرن و نتیجش رو اینجا بزارن. ممنون :smile:
دیدگاه