سلام دوست عزیز.
من تا الان فقط همین یه دونه رو دانلود کردم و اینم بگم که به غیر از این چند تا مدل دیگه هم هست به اسم کتاب قرمز و طلایی و....
یه چیز تو مایه های کتابهای آلمانی برا ی مدارات الکترونیکیه .
این شرکت به جای شماره جلد با رنگ کتابهاشو منتشر میکنه . ولی در مورد برق هستن . من خودم اطلاعات آنچنان زیادی در موردش ندارم و امیدوارم که دوستان دیگه که می دونند اطلاعات بیشتری رو در اختیارت بزارن.....
اگر نویسنده محترم آدرس وبلاگی که این کتابها را بدون ذکر منبع استنساخ میکنند را درج کنند به دوستداران کتابهای رنگی IEEE راهنمایی لازم خواهد شد!
ارادتمند شما - نویسنده همان وبلاگ!!
دوست عزیز... نویسنده وبلاگ!!!!
من این آدرس رو گذاشتم اینجا و البته لینکشو از یکی از دوستام گرفته بودم .
دوست عزیز ، اگر این کتاب رو شما پلود کردید ، ما شرمنده! اگر میشه لینک وبلاگتونو بزارید اینجا تا از وبلاگتون ، بقیه دوستان هم استفده کنند!
نه.. اگر شما پلود نکرده باشید .. دیگه نمی تونید اینطوری بگید که باید منبع ذکر بشه . چون شما هم لینکو پیدا کردید . پس نمی تونید ادعایی بکنید که چرا منبع ذکر نشده..
هر چند که این کتاب برای شما نیست و منبع اصلی هم مال یک جای دیگس ..
ولی یه پیشنهاد براتون دارم . اگر مقاله ای رو پلود می کنید .. برای اون پسورد بزارید و پسوردش رو هم اسم وبلاگتون بزارید تا به صورت اوماتیک اسم منبع برده بشه و اگر مقاله ای می نویسید ، توش تبلیغات وبلاگتون رو بزارید تا اگر اسم منبع برده نشد ، توی اون کتاب یا مقاله اسمی از منبع باشه ...
در هر حال خوشحال میشیم اگر لینک سریه ماقی این کتابهارو بزارید!
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
لینکی که دادین (با اینکه ادعا شده کتاب آبی هست و اسم فایل هم همینه) ولی در واقع استاندارد 1037 IEEE هست.
کتابهای رنگی IEEE خلاصه ای از کلیه استانداردها رو در یک زمینه خاص ارائه می کنند. در استانداردها (مثل همین 1037) مواردی مثل تست های مرتبط با دستگاه و شرایط تعمیر و نگهداری به تفصیل گفته میشه که در کتاب های رنگی فقط به اون اشاره میشه.
دیدگاه