اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لوستر های کنترلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

لوستر های کنترلی

سلام برای نصب این نوع لوسترها کمک می خواستم.مخصوصا نصب گیرندش.
    سوال بعدیم اینه که اگه کنترل این لوسترها درست کار نکنه یعنی بعضی وقتا لوستر روشن بشه وبعضی وقتا نشه مشکل از چیه؟ ایا گیرنده این لوسترها میتونه بسوزه؟

پاسخ : لوستر های کنترلی

سلام
    سوال 2 : بیشتر در این مواقع باتری ضعیف می باشد
    :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
    گاهی نمی شود که نمی شود
    گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
    گاهی گدای گدایی و چاره چیست
    گاهی تمام شهر گدای تو میشود
    ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

سلام
      کدوم مدل مورد سوال شماست؟ این مدل های کنترلی چینی یا دستگاه های کنترل هوشمند؟
      یه عکس از کنترل قرار بدید
      از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

سلام در حال حاضر کنترلش دستم نیست که عکس بزارم ولی به احتمال قوی از همیه چینی باشه

دیدگاه

سلام در حال حاضر کنترلش دستم نیست که عکس بزارم ولی به احتمال قوی از همیه چینی باشه
          اینها معمولن یک فرستنده و گیرنده رادیویی هستند.
          در قسمت گیرنده شما نیاز دارید که برق 220 ولت رو به دو سیم ورودی وصل کنید و دو سیم دیگر برای اتصال خروجی، نقشه نصب که باید داشته باشه

ایا گیرنده این لوسترها میتونه بسوزه؟
          این دستگاه هم مانند هر وسیله الکتریکی دیگه ای احتمال سوختنش هست ولی اگه بسوزه دیگه هیچوقت کار نمیکنه، گاهی نمیشه

سوال بعدیم اینه که اگه کنترل این لوسترها درست کار نکنه یعنی بعضی وقتا لوستر روشن بشه وبعضی وقتا نشه مشکل از چیه؟
          احتمال داره جنسی که خریدید چندان کیفیت نداشته باشه و البته ممکنه باطری اون ضعیف شده باشه
          از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

سوال 2 : بیشتر در این مواقع باتری ضعیف می باشد
            منظورتون رو متوجه نشدم . بیشتر در چه مواقعی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
              اینها معمولن یک فرستنده و گیرنده رادیویی هستند.
              در قسمت گیرنده شما نیاز دارید که برق 220 ولت رو به دو سیم ورودی وصل کنید و دو سیم دیگر برای اتصال خروجی، نقشه نصب که باید داشته باشه
              این دستگاه هم مانند هر وسیله الکتریکی دیگه ای احتمال سوختنش هست ولی اگه بسوزه دیگه هیچوقت کار نمیکنه، گاهی نمیشه
              احتمال داره جنسی که خریدید چندان کیفیت نداشته باشه و البته ممکنه باطری اون ضعیف شده باشه
              اگه بخوام کنترلو عوض کنم چی بخرم که جنس خوب باشه؟گیرندشم باید عوض بشه؟

دیدگاه

اگه بخوام کنترلو عوض کنم چی بخرم که جنس خوب باشه؟گیرندشم باید عوض بشه؟
                فرستنده و گیرنده باید باهم عوض بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
                  منظورتون رو متوجه نشدم . بیشتر در چه مواقعی؟
                  سلام
                  من معمولا روزی یک ساعت نت دارم
                  وقتی باتری کم میشه بعضی مواقع میگیره و زود قطع میکنه به نظر من بخاطر اینه که باتری خودشو ریکاوری میکنه واسه همین میکرو میگه برق آماده است و شروع به کار میکنه اما چون توان نداره دوباره قطع میشه
                  گاهی نمی شود که نمی شود
                  گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
                  گاهی گدای گدایی و چاره چیست
                  گاهی تمام شهر گدای تو میشود
                  ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

برای دستگاه های بیسیم، تغذیه یکی از مهمترین و حیاتی ترین قسمت های مداره، وقتی اون قسمت مشکل پیدا کنه، دیگه در مورد رفتار نادرست مدار نمیشه خیلی نظر داد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X