اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابی برای اموزش دیالوکس وکلکلوکس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابی برای اموزش دیالوکس وکلکلوکس

من با نرم افزار دیالوکس کار کردم.
    نرم افزار کلکولوکس رو هم نصب کردم اما واقعا باهاش حال نکردم به نظرم دیالوکس کامل تره
    شما وارد سایت که میشید دوتا فایل نصب به شما داده میشه یکی بصورت آنلاین دانلود میکنه و دیگری فایل نصب 200 مگابایتی هست فکر کنم عنوان فایلش نصب برای شبکه بود.دقیق یادم نیس
    بعد از نصب داخل همون سایت پلاگین ها رو دانلود کنید
    این که میگم کامله چون خیلی از شرکتهای تولید کننده لامپ پلاگین این نرم افزارو داخل سایتشون قرار دادن من یه بار وسوسه شدم بیشتر فایلهاشو دانلود کردم در حدود 2.5 گیگ بود کلش.اما خوب سرعت سرورهاشون بالاس با حداکثر سرعت دانلود میشد.

تو نرم افزار اگر بری خیلی راحته .خود سایتش یه فایل pdf انگلیسی زبان ارایه میده بدک نیس ولی در کل نکته خاصی نداره من خودم یه جور کار میکردم طبق جدول استاندارد باشه میزان لوکس تو اتاقا.
    تو سایت یوتویوب هم یه سری فیلم هست که با این نرم افزار طراحی شده جالبن.

دیدگاه

دیالوکس نرم افزاری هست که دو بخش داره یکی بخش گرافیکی و دومی بخش محاسباتی هستش
      کتاب آموزشی این نرم افزار داخل بازار هستش کامل هم توضیح داده مخصوص خود این نرم افزار هستش اسم نویسندش یادم نیست
      اما خانم مهندس سحر محمدی زحمت کشیدن و فایل هلپ اونو ترجمه کردن سرچ کنید پیدا می کنید
      خور نرم افزار هم می تونید از خود سایت دانلود کنید ورژن4.8 جدیدش هم اومده تو سایتدانلود کنید دو تا فایل هستش یکی با اینترنت نصب میشه که حجمش 3 مگ بیشتر نیست فایل ادمینش 255 مگ است دانلود کنید ویندوز عوض کنید بعدش هم میتونید نصب کنید ضمنا پلاگین برنامه هم دانلود کنین هر برندی یک فایل تو سایت گذاشته می تونید دانلود کنیدwww.Dialux.com
      تا نگاه میکنی وقت رفتن هست + ناگهان چه زود دیر میشود = تشکر یادت نره!

دیدگاه

سلام کسی plag in دیالوس برای لامپ های شرکت اسرام را نداره البته من از سایتش دانلود کردم ولی نصب که می شه باری اجراش خطا می ده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mm2008
          سلام کسی plag in دیالوس برای لامپ های شرکت اسرام را نداره البته من از سایتش دانلود کردم ولی نصب که می شه باری اجراش خطا می ده
          من نصب کردم ، مشکلی نداشت . حدود 52مگا بایته

دیدگاه

اونی که من دانلود کردم حدود 50 مگ هست و با این عنوان OSRAM_lamp_PlugIn_1.4.0.0.zip

رو ورژن 4 و 4.7 4.1 هم اتحان کردم جواب نداد شما می شه دقیقا آدرس را برای دانلود بفرستین یا اگر زحمتی نیست برای من بفرستید

دیدگاه

help دیالوکس رو از این آدرس دانلود کنید ورژن 4.7 حجمش 13 مگ هست و زبانش هم انگلیسی.
              http://www.dial.de/CMS/English/Articles/DIALux/Download/Download_d_e_fr_it_es_cn.html#
              help ورژن 2 به زبان فارسی هم من دارم ولی بلد نیستم پلود کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa_h
                امروز تونستم بعد از مدتها dialuxرو با حجم حدود 225 مگ دانلود کنم همینطور calcoluxرو و کمی با هر دوشون کار کنم . اونطور که مشخصه دیالوکس حرفه ای تره
                هر چند دانلودش خیلی زحمت داشت .

http://lighting.isgreat.org/dialux-download-free/

این هم آدرس دانلود دیا لوکس ferr

...تا بعد.
                سلام
                ابتدا تشکر میکنم از دوست خوبمون که این کتاب را گذاشتند برای دانلود
                و همچنین از کلیه دوستانی که علاقه مند به همکاری در پروژه های روشنایی هستند و آمادگی حضور در خوزستان را دارند ، دعوت به عمل میاد .
                hematinsite@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HEMATINSITE
                  سلام
                  ابتدا تشکر میکنم از دوست خوبمون که این کتاب را گذاشتند برای دانلود
                  و همچنین از کلیه دوستانی که علاقه مند به همکاری در پروژه های روشنایی هستند و آمادگی حضور در خوزستان را دارند ، دعوت به عمل میاد .
                  hematinsite@yahoo.com
                  خوزستان خبریه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza_dialux
                    سلام
                    وقتی که به سایت DIALUX میریم واسه دانلود این این دانلود را میشه به کسی دیگه داد نصب کنه؟ یعنی فایل setup اش قابل تکثیر هست؟
                    بله، از اونجایی که این نرم افزار بصورت رایگان عرضه میشه و شما مثل هر نرم افزار دیگه ای فایل setup رو دانلود میکنید میتونید تکثیر کنید.... در ضمن دوست عزیز الان آخرین ورژن این نرم افزار V4.8 تو سایت دیالوکس موجود است که حجمش 225 مگابایت و اینکه محصولات شرکت osram هم توش اضافه شده...... در ضمن اگه کاتالوگ محصولات مازی نور رو برای dialux بخواین میتونین به این آدرس شرکت مازی نور www.mazinoor.com سر بزنین

موفق باشید....
                    برای تشکر از امتیاز مثبت استفاده کنید . have a nice time

دیدگاه

بچه ها کار با دایلوکس چطوره راحته؟
                      من پروژمو خودم طراحی کردم اما از رو کتاب و این چیزا تا حالا با نرم افزارش کار نکردم این کتابایی که معرفی کردین کامل یاد داده؟
                      انچه که هستی هدیه خداوند به توست
                      و انچه که می شوی هدیه ی تو به خداوند است
                      پس در زندگی بینظیر باش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ساحل12
                        بچه ها کار با دایلوکس چطوره راحته؟
                        من پروژمو خودم طراحی کردم اما از رو کتاب و این چیزا تا حالا با نرم افزارش کار نکردم این کتابایی که معرفی کردین کامل یاد داده؟
                        بهترین کار اینه که خودت شروع کنی نرم افزار رو نصب کن. بعد یه مدتی که این اونورش رو بگردی دستت می آد قضیه چیه؟ چیز عجیب و غریبی نداره برای استفاده تمام منوها کاملا گویا هست. امتحان کن!

دیدگاه

:job:مرسی باحاله نرم افزارش
                          انچه که هستی هدیه خداوند به توست
                          و انچه که می شوی هدیه ی تو به خداوند است
                          پس در زندگی بینظیر باش

دیدگاه

سلام مزایای نرم افزار کلکولوکس نسبت به سایر نرم افزار ها چیه؟ اگر اطلاعاتی دارید برام ارسال کنید با تشکر
                            mohammad_sh_1986@yahoo.com

دیدگاه

یه پروژه دیالوکس میزارم کفتون ببره!
                              www.eplan-training.ir
                              www.projectmatlab.ir

دیدگاه

سلام دوستان
                                من هم چند وقت پیش دنبال کتاب اموزش روشنایی بودم.البته هدفم طراحی روشنایی معابر بود.مدت زیادی هم دنبال منبع خوب گشتم. تا اینکه اخیرا یکی از اشنایان کتابی بهم داد که اسمش اصول طراحی حرفه ای روشنایی معابر همراه با آموزش نرم افزار calculux و dialux بود. من که واقعا ازخوندنش لذت بردم. خیلی کاربردیه مثل یه معلم خصوصی میمونه.هم نرم افزار و گفته و هم مثال کاملا عملی. توسط شرکت توزیع برق تهران بزرگ تهیه شده. مشکل منو که حل کرد.امیدوارم شما هم بتونید ازش استفاده کنید.راستی اسم انتشاراتشم بهتا پژوهش بود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X