اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سئوال در مورد دوربین مدار بسته

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سئوال در مورد دوربین مدار بسته

ممنون دوست عزیر:
    این راه اصولی نیست ولی جواب می ده مشکلی هم پیش نمی یاد برای عمر باطری هم وقتی هم ولتراز باشن دیگه جریانی رد نمی شه از شارجر به باطری
    منظور تان از ولتر چی هست؟
    اگر یه مدار شارج بسازین بهتره که وقتی برق قطع شد باطری وارد مدار شه
    مدار دنبالش اش گشتم ولی پیدا نکردم اگر شما مداری سراغ دارید لطفا معرفی کنید
    ک دی وی ار به اسم h264هست که وای فای داری یه چیز دیگه هم که داخل تنظیماتش هست نوشته ۳gنمی دونم ولی فکر کنم سیم کارت هم می خوره
    دوست عزیر برند اش چی هست؟ h264 در واقع یک نو فشرده سازی تصویری میباشد که ربطی به اسم دی وی ار ندارد !!! اگر لینک بدهید ممنون میشم

راستی اگر ما دوربین ها را برای انتقال تصویر توی اینترنت به اشتراک بگذاریم : ماهیانه چند گیگ اینترنت مصرف می کنند؟
    سپاس
    جدیدترین ویرایش توسط ircaspianhero; ۱۵:۲۲ ۱۳۹۶/۰۹/۲۹.

دیدگاه

با درود
      یک راه دیگر که من میتوانم به شما پیشنهاد بدهم استفاده از دوربینهای آی پی میباشد ....
      این دوربینها اگر چه قیمت بالاتری به نسبت دوربینهای معمولی دارند ولی سر جمع با احتساب هزینه سیمکشی ،dvr، هارد و دیگر لوازم به نظر من مقرون به صرفه تر میباشندو همچنین از نظر امکانات خیلی بهتر میتوانید مدیریت داشته باشید ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
        با درود
        یک راه دیگر که من میتوانم به شما پیشنهاد بدهم استفاده از دوربینهای آی پی میباشد ....
        این دوربینها اگر چه قیمت بالاتری به نسبت دوربینهای معمولی دارند ولی سر جمع با احتساب هزینه سیمکشی ،dvr، هارد و دیگر لوازم به نظر من مقرون به صرفه تر میباشندو همچنین از نظر امکانات خیلی بهتر میتوانید مدیریت داشته باشید ....
        ممنون دوست عزیز: اگر منظور تان استفاده از این نوع دوربین ها است که واقعا قیمت شان وحشتناک بالا هست و معایب زیادی هم میگن داره !! کلا میگن به درد استفاده در فضای باز میخورد !! حالا نمیدونم منظور شما این دوربین ها هست یا نه!؟

سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero نمایش پست ها
          ممنون دوست عزیر:

منظور تان از ولتر چی هست؟

مدار دنبالش اش گشتم ولی پیدا نکردم اگر شما مداری سراغ دارید لطفا معرفی کنید

دوست عزیر برند اش چی هست؟ h264 در واقع یک نو فشرده سازی تصویری میباشد که ربطی به اسم دی وی ار ندارد !!! اگر لینک بدهید ممنون میشم

راستی اگر ما دوربین ها را برای انتقال تصویر توی اینترنت به اشتراک بگذاریم : ماهیانه چند گیگ اینترنت مصرف می کنند؟
          سپاس
          منظور ولتازه باشه یه مدار براتونی طراحی میکنم البته داخل انجمن هم حتما هست با 741می تونین یه شازر خوب بسازین
          من یه مدل دی وی ار دارم که به است لاه نو نیم فقط تنها مشخصش اینه که من وقتی می خوام از مغازه بخرم می گم یهH264بده نمی دونمی چه جور عکسشو بفرستم شما یه پیام به ایمیل من بدین براتون عکسشو بفرستم
          بستگی داره چقدر از گوشیتون استفاده کنید یک نوع انتقال تصویر هست که شما در محدوده وایفایتون لازیم نیست اینتر نت داشته باشه یه روش دیگه هست یه انتن هایی که اسمشو الان یادم نیست وصل می کنن
          یکی پیش DVRیکی هم اون جایی که می خواید تماشا کنید این روش هم نیاز به اینتر نت نداره منم تا به حال کار نکردم

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: اگر منظور تان استفاده از این نوع دوربین ها است که واقعا قیمت شان وحشتناک بالا هست و معایب زیادی هم میگن داره !! کلا میگن به درد استفاده در فضای باز میخورد !! حالا نمیدونم منظور شما این دوربین ها هست یا نه!؟

سپاس
            درود
            به نظر من قیمت مناسبی دارد شما آنالوگ هم که بخواهید کار کنید با هزینه سیم کشی ،داکت و سایر لوازم فکر نکنم کمتر بشود...
            استفاده از آداپتور مرکزی هم توصیه نمیشود!!!!
            به لینکهای زیر هم نگاهی بکنید!!!
            دوربین نظارتی هوشمند شیائومی Yi Dome Camera 720P . بررسی دوربین تحت شبکه شیائومی Yi Dome Camera .قیمت دوربین نظارتی شیائومی Yi Dome Camera مدل 720P

دیدگاه

من یه مدل دی وی ار دارم که به است لاه نو نیم فقط تنها مشخصش اینه که من وقتی می خوام از مغازه بخرم می گم یهH264بده نمی دونمی چه جور عکسشو بفرستم شما یه پیام به ایمیل من بدین براتون عکسشو بفرستم
              ممنون دوست عزیز: من ایمیل شما را ندارم لطف کنید ایمیلتان را همینجا برفستید برام یا توی پیام خصوصی بدید به من: اپلود عکس هم کاری نداره توی اپلود سنتر مثل پیکو فایل اپلود کن عکس را و بعد لینک اش را اینجا قرار بده
              منظور ولتازه باشه یه مدار براتونی طراحی میکنم البته داخل انجمن هم حتما هست با 741می تونین یه شازر خوب بسازین
              ممنون میشم بفرستید برام
              بستگی داره چقدر از گوشیتون استفاده کنید یک نوع انتقال تصویر هست که شما در محدوده وایفایتون لازیم نیست اینتر نت داشته باشه یه روش دیگه هست یه انتن هایی که اسمشو الان یادم نیست وصل می کنن
              این ها که می گید حالت p2p گمان کنم بهش می گند که به صورت وایرلس بهم وصل میشند برای جای نزدیک به هم هست ولی زمانیکه می خواهید بروید مسافرت نیاز به اینترنت و... هست

به نظر من قیمت مناسبی دارد شما آنالوگ هم که بخواهید کار کنید با هزینه سیم کشی ،داکت و سایر لوازم فکر نکنم کمتر بشود...
              ممنون دوست عزیز: هزینه nvr نسبت به دی وی ار خیلی بالا هست !! بعد اش داستان افت سیگنال بخاطر دیوار و... داریم !! گمان نکنم همانقدر در بیاد قیمت اش !! الان شما یک nvr ارزان و دوربین تحت شبکه ارزان به من معرفی کن !! ارزان ترین اش 200 تومن هست ! ان دوربین هایی را که نشان دادید به درد داخل خانه می خورند و ضد اب گمان نکنم باشند
              سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
                درود
                به لینکهای زیر هم نگاهی بکنید!!!
                دوربین نظارتی هوشمند شیائومی Yi Dome Camera 720P . بررسی دوربین تحت شبکه شیائومی Yi Dome Camera .قیمت دوربین نظارتی شیائومی Yi Dome Camera مدل 720P

http://limer.ir/product/yi-dome-camera/
                دوست عزیز این دوربین اگر شما بخواید نصب کنید چند روش دارند یکی که مموری بزارین داخلش و برقشو وصل کنید اون موقعه می تونید برای مشاهده یه نرم افزاری که تو کارتونش هستو نصب کنید و استفاده کنید
                روش دیگر اگر بخواد چند نا دوربین نصب کنید باید با کابل شبکه یا rg45یا lanیاcat5 (اینا تقریبا یکی هستا)سیم کشی کنید وبه nvrوصل کنید و اون موقعه از روی nvrتصاویرو مشاهده کنید که باید هزینه سیم کشی رو که باید بدید که همون بهتره که از دوربین های ahdاستفاده کنید
                و نصب دوربین های شبکه یکم پیچیده تر است و عیب یابی دوربین های شبکه کار مشکلی هست

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ممنون دوست عزیز: من ایمیل شما را ندارم لطف کنید ایمیلتان را همینجا برفستید برام یا توی پیام خصوصی بدید به من: اپلود عکس هم کاری نداره توی اپلود سنتر مثل پیکو فایل اپلود کن عکس را و بعد لینک اش را اینجا قرار بده

ممنون میشم بفرستید برام

این ها که می گید حالت p2p گمان کنم بهش می گند که به صورت وایرلس بهم وصل میشند برای جای نزدیک به هم هست ولی زمانیکه می خواهید بروید مسافرت نیاز به اینترنت و... هست

ممنون دوست عزیز: هزینه nvr نسبت به دی وی ار خیلی بالا هست !! بعد اش داستان افت سیگنال بخاطر دیوار و... داریم !! گمان نکنم همانقدر در بیاد قیمت اش !! الان شما یک nvr ارزان و دوربین تحت شبکه ارزان به من معرفی کن !! ارزان ترین اش 200 تومن هست ! ان دوربین هایی را که نشان دادید به درد داخل خانه می خورند و ضد اب گمان نکنم باشند
                سپاس
                دوست عزیز جیمیلم زیر نام کاربری نوشته هست
                hossien200020@gmail.comاین هست برای مدار شارجر دوست عزیز داخل سایت بگردین اگر پیدا نکردین تا بشینم یکی درست کنم ولی یکم طول می کشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X