اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نفش محافظ در نوسان برق چیست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نفش محافظ در نوسان برق چیست؟

با سلام
    برای من هم 3 سال پیش همین اتفاق افتاد ظاهرا در اثر اختلال ، برق دو فاز شده بود و تقریبا تمام لوازم برقی که ترانس داشتند اولیه ترانس آنها سوخت ولی خوشبختانه لوازمی که به محافظ متصل بودند جان سالم بدر بردند من فکر میکنم مشکل منطقه شما هم همین دوفاز شدن بوده .

دیدگاه

پاسخ : نفش محافظ در نوسان برق چیست؟

یه خاطره هم من بگم، محلی زندگی میکردیم که تراکمش بالا بود. هر سال تابستون به مدت 3 سال متوالی تیر و مرداد ماه هر دوهفته 10 روز موقع ظهر برقمون یه 2-3 ساعتی میرفت دیگه عادت شده بود. اداره برق کلا بیخیال عیبیابی شده بود چون همه چی استاندارد و نرمال بود. فقط میومدن فیوز ترانس رو عوض میکردن ، تا آخر یه پیرمرد که عادت داشت از ایوان خونش بشینه بیرونو نگاه کنه به صورت اتفاقی دید که سیم های فاز که از ترانس بیرون اومدن و روی تیر چراغ برق هستن بهم خوردن و جرقه و برق رفت.... و بعد از اون دیگه این مشکل پیش نیومد، علت هم این بود که توی اون گرما به علت جریانکشی زیاد احتمالا کولر ها ، سیم ها گرم میشدن و طولشون زیاد میشد و روی هم می افتادن و بعد از جرقه زدن و قطع شدن جریان برق خنک میشدن و به جای اول برمیگشتن. عملا کسی هم نمیفهمید.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

یه خاطره دیگم یادم اومد، توی یکی از شرکت های دولتی بزرگ بودیم ، که یهو لامپ های مهتابی که همشون بالاست الکترونیکی داشتن شروع کردن به منفجر شدن همه ترسیده بودن. تقریبا ثانیه ای یه کی میترکید هر کدومم صدای خودشو داشت. خیلی وحشت ناک شده بود مثل فیلم های ترسناک بعد فهمیدیم که برق دوفاز شده بوده.

اینجاییم که الان زندگی میکنیم هم هر سال تابستون یه صدای بنگ از دوردست میاد و برق 4-5 ساعت میره ولی فقط یه بار در ساله

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X