سلام به همه، امیدوارم حالتون خوب باشه
خونه من درحال حاضر مصرف برقش خیلی بالاست و پول زیادی دارم میدم
از طرفی داخل ساختمون یه کنتور دیگه هم دارم که استفاده زیادی نمیشه
میخوام بار رو بین این دو کنتور تقسیم کنم، راه هایی که به ذهنم رسید اینا هستند:
راه اول این که یه جفت سیم جدا از کنتور بلا استفاده بکشم داخل خونه و یه سری مصرف کننده هارو بهش وصل کنم اما خب احتمالا انجام اینکار از داخل لوله خرطومی سخت باشه
راه دوم استفاده از کنتاکتور هست که چند روز یبار بار رو روی کنتورها عوض کنم که خب هم یه کار دستی هست و هم برق قطع میشه و هم لازمه کنتاکتور رو توی جعبه تقسیم جاسازی کنم
راه سوم این بود که خروجی دو کنتور رو از بعد از فیوز مینیاتوری اصلی داخل جعبه تقسیم ساختمون وصل کنم به هم، و بار رو هم به اون اتصال مشترک وصل کنم. چک کردم، هر دو کنتور روی یه فاز قرار دارن و کنتورها هم انالوگ قدیمی هستن. این راه از همه بهتره چون با یه سیم کوچیک از داخل جعبه تقسیم ساختمون انجام میگیره. بنظرتون این کار مشکلی داره؟ یا اینکه انجام بدم؟ اکر اوکیه، لازمه نول هارو هم به هم وصل کنم؟ واداره برق ایراد میگیره؟
توی این پست مشابهش بیان شده اما من میخواستم کارم رو دقیق بررسی کنم
https://www.eca.ir/forums/thread43642.html
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند و اگر راه دیگه ای دارن بگن
خونه من درحال حاضر مصرف برقش خیلی بالاست و پول زیادی دارم میدم
از طرفی داخل ساختمون یه کنتور دیگه هم دارم که استفاده زیادی نمیشه
میخوام بار رو بین این دو کنتور تقسیم کنم، راه هایی که به ذهنم رسید اینا هستند:
راه اول این که یه جفت سیم جدا از کنتور بلا استفاده بکشم داخل خونه و یه سری مصرف کننده هارو بهش وصل کنم اما خب احتمالا انجام اینکار از داخل لوله خرطومی سخت باشه
راه دوم استفاده از کنتاکتور هست که چند روز یبار بار رو روی کنتورها عوض کنم که خب هم یه کار دستی هست و هم برق قطع میشه و هم لازمه کنتاکتور رو توی جعبه تقسیم جاسازی کنم
راه سوم این بود که خروجی دو کنتور رو از بعد از فیوز مینیاتوری اصلی داخل جعبه تقسیم ساختمون وصل کنم به هم، و بار رو هم به اون اتصال مشترک وصل کنم. چک کردم، هر دو کنتور روی یه فاز قرار دارن و کنتورها هم انالوگ قدیمی هستن. این راه از همه بهتره چون با یه سیم کوچیک از داخل جعبه تقسیم ساختمون انجام میگیره. بنظرتون این کار مشکلی داره؟ یا اینکه انجام بدم؟ اکر اوکیه، لازمه نول هارو هم به هم وصل کنم؟ واداره برق ایراد میگیره؟
توی این پست مشابهش بیان شده اما من میخواستم کارم رو دقیق بررسی کنم
https://www.eca.ir/forums/thread43642.html
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند و اگر راه دیگه ای دارن بگن
دیدگاه