اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جریان مجاز کنتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جریان مجاز کنتور

روی کنتور ما نوشته
    (75)25 A
    الان این کنتور حداکثر جریان مجازی که دائم عبور میتونه بده چقدره؟
    بعد از کنتور فیوز خود اداره برق 32C است که بعد اومده تو فیوز 25B واحد ما
    تمام این تشکیلاتی که گفتم کنار کنتور دم در هستن

پاسخ : جریان مجاز کنتور

روی کنتور ما نوشته
    (75)25 A
    الان این کنتور حداکثر جریان مجازی که دائم عبور میتونه بده چقدره؟
    بعد از کنتور فیوز خود اداره برق 32C است که بعد اومده تو فیوز 25B واحد ما
    تمام این تشکیلاتی که گفتم کنار کنتور دم در هستن.

سلام.
    احتمالا کنتور اصلی 3 فاز است و برای ورودی فیوز 32A نصب شده و برای انشعابات داخلی 25 آمپر نصب کردند.
    عموما کنتور های تک فاز معمولی ( الکترو مکانیکی ) و دیجیتالی با ولتاژ ۲۲۰-۳۲۰ ولت کار مینمایند و از نظر جریان اسمی که با توجه به نوع کنتور و شرکت سازنده ما بین 5 تا 100 آمپر میباشند و به صورت پالسی کار مینمایند.
    با یک سرچ ساده هم میتوانید اطلاعات انواع کنتور ها و فیوز های مینیاتوری را بدست بیاورید.
    موفق باشید.

دیدگاه

واحد ما یک فیوز ۲۵b پای کنتور داشت که برای کولر گازی یک کابل جداگانه بردیم پای کنتور و یک فیوز 25c اضافه کردیم و از ورودی فیوز 25b کابل بردیم برای ورودی فیوزی که اضافه کردیم
      حالا بالاخره ورودی فیوزهای ۲۵ آمپری ما با توجه به کنتوری که عرض کردم و آن فیوز 32c چند آمپر جریان دائم می توانند داشته باشند؟

دیدگاه

واحد ما یک فیوز ۲۵b پای کنتور داشت که برای کولر گازی یک کابل جداگانه بردیم پای کنتور و یک فیوز 25c اضافه کردیم و از ورودی فیوز 25b کابل بردیم برای ورودی فیوزی که اضافه کردیم
        حالا بالاخره ورودی فیوزهای ۲۵ آمپری ما با توجه به کنتوری که عرض کردم و آن فیوز 32c چند آمپر جریان دائم می توانند داشته باشند؟
        دوست عزیز
        فیوز ورودی شما 32 آمپر است پس نهایتا جریان مجاز 32 آمپر می شود فارغ از اینکه شما هر تعداد دیگر فیوز با آمپراژ های مختلف نصب کنید.
        ضمنا پلاک کولر کازی ( مشخصات ) هم ببینید و سر راه آن فیوز مناسب نصب کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X