اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال مشهور مصاحبه ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال مشهور مصاحبه ها

سلام دوستان.
    یکی از سوالات متداول مصاحبه های دانشگاه ها و استخدام که البته یه ذره هم سمیه رو اینجا می‌نویسم.
    تفاوت ارت و نول و گراند چیه؟ :/
    ببینید جوابش رو هم میدونم ها مشکل اینه سوال بعدی رو کش میدن میگن خوب اصلا قبول نول مال شبکه قدرت هست ولی ارت شبکه قدرت نیست سیستم مستقله.
    خب حالا ما تو خیلی جاها نول رو به ارت تابلو وصل میکنیم حالا میتونیم از ارت جریان بار عبور بدیم؟!????
    خب منم میگم مگه اسکلیم؟ شما وقتی اینارو به همدیگه وصل کردی خب جریان دوباره از نول رد میشه خب!????
    حالا دو سوالی که من دارم اینه????

اول فکر کنید یه شبکه برق داریم مثلا یه ساختمون که آرایش سیستم قدرتش ستاره ی معلق باشه (ترانس زمین نشده)
    تابلو برق مادر ساختمون رو هم به دلایل مشکلات شخصی مهندس نمی‌خوایم ارت رو به نول وصل کنیم چرا به خودم مربوطه.????
    حالا تو این شرایط آیا میتونیم جریان بار رو از فاز و ارت تامین کنیم؟????️
    من چیزایی که گشتم جوابش بله بود ولی کار درستی نیست.
    حالا منظور از (کار درستی نیست) دقیقا چیه؟

سوال دوم:
    یارو سوال میپرسه خب نول گفتی از سیستم قدرت میاد و نقطه وسط ستاره رو میگن دیگه؟
    خب حالا آرایش خط توزیع خونه ما ∆ هست (خط توزیع به صورت مثلث به ساختمان وارد شده) و نول نداره ولی خونه ما نول داره :/
    پس اون نول از کجا در اومده؟ :/

نوشته اصلی توسط Alinajarkarimi نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    یکی از سوالات متداول مصاحبه های دانشگاه ها و استخدام که البته یه ذره هم سمیه رو اینجا می‌نویسم.
    تفاوت ارت و نول و گراند چیه؟ :/
    ببینید جوابش رو هم میدونم ها مشکل اینه سوال بعدی رو کش میدن میگن خوب اصلا قبول نول مال شبکه قدرت هست ولی ارت شبکه قدرت نیست سیستم مستقله.
    خب حالا ما تو خیلی جاها نول رو به ارت تابلو وصل میکنیم حالا میتونیم از ارت جریان بار عبور بدیم؟!????
    خب منم میگم مگه اسکلیم؟ شما وقتی اینارو به همدیگه وصل کردی خب جریان دوباره از نول رد میشه خب!????
    حالا دو سوالی که من دارم اینه????

اول فکر کنید یه شبکه برق داریم مثلا یه ساختمون که آرایش سیستم قدرتش ستاره ی معلق باشه (ترانس زمین نشده)
    تابلو برق مادر ساختمون رو هم به دلایل مشکلات شخصی مهندس نمی‌خوایم ارت رو به نول وصل کنیم چرا به خودم مربوطه.????

سوال دوم:
    خب حالا آرایش خط توزیع خونه ما ∆ هست (خط توزیع به صورت مثلث به ساختمان وارد شده) و نول نداره ولی خونه ما نول داره :/
    با سلام و احترام
    در مورد سوال دوم ممکنه لطفا با شکل و دیاگرام مشخص کنید که چجوری خط توزیع بصورت مثلث به ساختمان وارد میشه و بعد قراره این سیمها به کجا بره و به چی وصل بشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alinajarkarimi نمایش پست ها
      سلام دوستان.
      سوال دوم:
      با سلام
      اول لازمه بدونین که از نظر پتانسیلی سیم نول در واقع به ارت در محل ژنراتور نیروگاه متصل شده و از نظر تئوری کرۀ زمین در تمام نقاط هم پتانسیل هست.
      اما باید در نظر داشت که زمین تنها یه پتانسیل مرجع هست و نه مسیری برای عبور جریان بار، و این هم پتانسیل بودن دلیل بر این نیست که بین این نقاط مقاومتی وجود نداره و میتونه جریان مصرف کننده رو بدون مشکل به نول ژنراتور منتقل کنه!
      پس استفاده از ارت محلی بجای نول، به شرط داشتن یه چاه ارت خوب و کم مقاومت، برای جریانهای کم و بطور موقت قابل پذیرش هست. اما مسیر درست عبور جریان مصرف کننده های متصل به شبکه، باید از طریق فازها و نول باشه و نه زمین.
      در مورد سوال دوم شبکۀ توزیع برق نمیتونه بدون نول وارد خونه ها بشه، چون همۀ مصرف کننده های خونگی 220 ولت هستن نه 380 ولت، و اصولا فرض این سوال اشتباه هست.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X