اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست اطلاعاتی راجع به stepper motor های موجود در بازار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست اطلاعاتی راجع به stepper motor های موجود در بازار

نوشته اصلی توسط rt28

مشکل اینجاست که من با program کردن میکرو مشکل دارم مداری که شما لینکش رو دادید برای استپر موتور نیست و نیاز به تغییرات داره که من با توجه به زمانی که دارم نمیتونم این کار رو بکنم و نیاز به یه مدار ساده تر دارم.

در ضمن اپتوکوپلر دارلینگتونی که من باید توی مدار بذارم باید مشخصات فنی اون به NTE3044 نزدیک باشه.

یه سوال هم دارم:
    چه فرقی میکنه استپر موتور از پورت پارالل کنترل بشه یا usb؟ قابلیت هاشون فرق میکنه؟
    با سلام
    شما استپر را برای چه کاری میآ‌خواهید؟ از این نظر میآ‌پرسم که اگر بدانیم کاربرد چی است، شاید بتوان بهتر کمک کرد؟
    به عنوان مثال اگر کاربرد شما چیزی شبیه دستگاهآ‌های cnc باشد خیلی راحت میآ‌توانید از پورت موازی استفاده کنید و در سمت کامپیوتر هم از برنامهآ‌های موجود برای کنترل cnc در این حالت کار شما خیلی ساده خواهد شد.
    من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rt28
      یه سوال دیگه هم داشتم، من programmer برای پروگرام کردن FT245 رو ندارم جایی هست که این کار رو انجام بدن؟

برای درست کردن فایلی رو هم باید روی اون program کنم یه مقدار مشکل دارم، اگه میشه راهنمایی کنید. ممنون
      با سلام
      من فکر کنم شما FT245 را دقیق نمیآ‌شناسید. این چیپ نیازی به پروگرم شدن ندارد. تنها چیزی که به آن نیاز دارید یک کد در کامپیوتر هست که با FT245 صحبت کند. من در وبلاگم کد خیلی سادهآ‌ای نوشتهآ‌ام که یک بایت را به FT245 در مد bitbang ارسال میآ‌کند. شما کافی است کدی مشابه در کامپیوتر بنویسید و به کمک آن از هر برنامهآ‌ای با FT245 صحبت کنید.
      من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

توی پست های قبل یه توضیحاتی داده بودم، پروژه من object tracking هست، روی این استپر موتور یه webcam قرار میگیره، webcam تصویر رو میگیره و به برنامه ای میده که توی مطلب نوشته شده (در واقع هم webcam هم استپر موتور باید توسط برنامه مطلب شناخته بشن) بعد از پردازش تصویر، جسم مورد نظر تشخیص داده میشه و محل اون مشخص میشه و بعد برنامه به موتور فرمان میده که بسته به مقدار حرکت جسم مورد نظر وبکم رو بچرخونه تا جسم همیشه در وسط تصویر باشه!

مطلب پورت پارالل رو هم میشناسه؟

FT245 رو چه طوری میشه به کامپیوتر وصل کرد؟ از طریق همون مدار؟

دیدگاه

به به oo:
          rt28آ‌ عزیز

تابحال فکر می کردم کامپیوتر شما پارالل پورت نداره که دنبال USBآ‌ هستید. آخه لپتاپ های جدید فاقد این پورت است.

اگه پارالل پورت دارید کار باهاش از USBآ‌ خیلی ساده تره و از همه ی نرم افزارها از جمله متلب میشه باهاش ارتباط برقرار کرد و هر بیت دلخواهی را صفر و یک کرد.

مانیان عزیز هم مداری برای تبدیل USBآ‌ به پارالل پورت ساختند که نیاز به پرگرام کردن هم ندارد. اگه پورت پارالل ندارید می تونید این مدار را از ایشون بخرید.

و اگه پورت پارالل دارید که دیگه مشکل ندارید و حتی به اپتوکوپلر هم نیاز ندارید. با یک آی سی به نام ULN2803 یا هم خانوادش براحتی می تونید پورت پارالل را به استپر موتور متصل کنید.
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

آره نگاه کردم خوشبختانه پورت پارالل دارم!

مدارشو پیدا کردم:

http://rt2888.persiangig.com/image/123465.JPG

فقط استپر موتوری که من گرفتم 6 تا سیم داره ولی این پنج تا داره!! باید ببینم کدومو به کجا وصل کنم!

دیدگاه

آفرین
              همون ترتیب رو اگه ادامه بدی می تونی از پایه های دیگه هم استفاده کنی. اگه دقت کنی پایه 2 تا 5 پورت استفاده شده. کافیه پایه 6 پورت رو هم استفاده کنی و به پایه 8 آی سی وصل کنی تا پایه 11 آی سی خروجی پنجمت بشه
              با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X