اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپر و ولتاژ ترانسفورماتور های خطی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آمپر و ولتاژ ترانسفورماتور های خطی

سلام
    دوستان عزیزی که با نقطه جوش کار میکنند و یا ترانس با خروجی ac و آمپر بالا را بابت نقطه جوش استفاده میکنند

ترانس های مخصوص نقطه جوش عموما مقدار آمپر سون باید چقدر باشه؟
    مثلا بتونه ورق یک و دو و یا سه میل یا ورق های کابینت را بتونه به همدیگه بچسبونه

چنین ترانسی باید چه ولتاژ وچه مقدار آمپری را بتونه تحمل و تولید کنه؟؟
    متشکرم

نوشته اصلی توسط hose in نمایش پست ها
    سلام
    دوستان عزیزی که با نقطه جوش کار میکنند و یا ترانس با خروجی ac و آمپر بالا را بابت نقطه جوش استفاده میکنند

ترانس های مخصوص نقطه جوش عموما مقدار آمپر سون باید چقدر باشه؟
    مثلا بتونه ورق یک و دو و یا سه میل یا ورق های کابینت را بتونه به همدیگه بچسبونه

چنین ترانسی باید چه ولتاژ وچه مقدار آمپری را بتونه تحمل و تولید کنه؟؟
    متشکرم
    با سلام
    ظرفیت این ترانسها معمولا به کیلوولت آمپر یا کاوا بیان میشه و دستگاههاش تا چند صد کاوا برای جوش آلومینیوم موجوده.
    نقطه جوشهای معمولی برای ورقهای نازک از 5 6 کاوا به بالا هستن.
    اگه ضخامت ورق بیشتر بشه تا چند ده کاوا هم نیاز میشه.
    ثانویه معمولا نیم دور دسته ورق یا چند لولۀ مسی آبگرد هست، و جریانهاشون روی چند هزار آمپر تا حدود کمتر از صد هزار آمپر بسته به توان دستگاه متغیره.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها

با سلام
      ظرفیت این ترانسها معمولا به کیلوولت آمپر یا کاوا بیان میشه و دستگاههاش تا چند صد کاوا برای جوش آلومینیوم موجوده.
      نقطه جوشهای معمولی برای ورقهای نازک از 5 6 کاوا به بالا هستن.
      اگه ضخامت ورق بیشتر بشه تا چند ده کاوا هم نیاز میشه.
      ثانویه معمولا نیم دور دسته ورق یا چند لولۀ مسی آبگرد هست، و جریانهاشون روی چند هزار آمپر تا حدود کمتر از صد هزار آمپر بسته به توان دستگاه متغیره.
      دوست خوبم بی نهایت ممنونم
      اصلا فکر نمیکردم میزان آمپر این نقطه جوشها اینقدر بالا باشند
      خودم یک ترانس فسقلی با ولتاژ 10 و 15 ولت پیچیدم که با اتصال کوتاه روی ac آمپری در حدود 30 الی 40 آمپر ازش عبور میکنه
      البته ترانس نسبتا کوچکی هست و خیلی نمیشه بهش فشار آورد در هر صورت گمان میکردم میتونم برای برخی کارهایی کوچک و ظریف بعنوان نقطه جوش ازش استفاده کنم
      ولی در عمل متوجه شدم میزان آمپر بسیار بالاتر از این حرف ها نیاز داره
      مگر اینکه از این ترانس بخوام ورقی در حد نازکی قوطی رانی را به هم بچسبونم و استفاده کنم گرچه همونم مشکوک هستم بتونه خوب پاسخ بده

در هر صورت برام جای سوال داشت که با توجه به فرمایش شما بهتر درک کردم

دوست خوبم جساتا برخی دوستان که با ترانس ماکروفر نقطه جوش درست میکنند آیا اطلاع دارید این نوع ترانس ها ی ماکروفر
      چند آمپر را میتونن عبور بدن؟؟
      ممنون هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hose in نمایش پست ها

دوست خوبم بی نهایت ممنونم
        اصلا فکر نمیکردم میزان آمپر این نقطه جوشها اینقدر بالا باشند
        خودم یک ترانس فسقلی با ولتاژ 10 و 15 ولت پیچیدم که با اتصال کوتاه روی ac آمپری در حدود 30 الی 40 آمپر ازش عبور میکنه
        البته ترانس نسبتا کوچکی هست و خیلی نمیشه بهش فشار آورد در هر صورت گمان میکردم میتونم برای برخی کارهایی کوچک و ظریف بعنوان نقطه جوش ازش استفاده کنم
        ولی در عمل متوجه شدم میزان آمپر بسیار بالاتر از این حرف ها نیاز داره
        مگر اینکه از این ترانس بخوام ورقی در حد نازکی قوطی رانی را به هم بچسبونم و استفاده کنم گرچه همونم مشکوک هستم بتونه خوب پاسخ بده
        در هر صورت برام جای سوال داشت که با توجه به فرمایش شما بهتر درک کردم
        دوست خوبم جساتا برخی دوستان که با ترانس ماکروفر نقطه جوش درست میکنند آیا اطلاع دارید این نوع ترانس ها ی ماکروفر
        چند آمپر را میتونن عبور بدن؟؟
        ممنون هستم
        خواهش میکنم.
        البته این چیزها که گفتم در واقع برای نقطه جوش یا درزجوش استاندارد با جوش مقاوم در برابر تنش و فشارهای دینامیکی هست.
        چون گفتین ورق دو سه میل اینها رو گفتم، توان دستگاه با افزایش ضخامت ورق بصورت نمایی بالا میره، و مثلا برای جوش ورق دو میل دستگاهی بیش از صد کاوا نیاز دارین.
        اگر هدف فقط اتصال دوتا قطعه ورق با ضخامت کم مثلا در حد چند دهم میلیمتر مثل قوطی رانی به همدیگه باشه، با روشهای ساده تر مثل دشارژ خازن هم قابل انجامه.
        تو این نوع جوش در واقع عمل جوش رو چگالی جریان انجام میده، نه خود جریان، بنابراین سطح تماس الکترودها هم اهمیت زیادی داره که تعیین کنندۀ چگالی جریان هست.
        فشار الکترودها روی قطعات هم یکی دیگه از پارامترهای مهم در کیفیت جوش هست و تو یه دستگاه استاندارد تمام اینها تحت کنترل و برنامه ریزی قرار میگیره.
        در مورد ترانس مایکروفر کلیپها و آموزشهاش تو نت هست که بطور مفصل توضیح داده. تا جایی که یادمه سیم پیچ ثانویه ش رو عوض میکنن و ظاهرا جریان خوبی برای کارهای ساده میده.
        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

دوستان بزرگوار

ترانس آهنی با ولتاژ کاری 50 ولت و در حدود 150 آمپر را بخوام یکسوسازی انجام بدم و بابت جوشکاری استفاده کنم به نظرتون آیا معقول هست؟
          البته روی ac هم بخوبی جوشکاری میکنه ولی تمایل دارم ولتاژ خروجی را دی سی کنم
          در این صورت چه پیشنهادی بابت اینکار دارید چه دیودی باید بابت یکسوسازی در نظر بگیرم؟

دوستان باتجربه لطفا راهنمایی و مساعدت فرمایید

دیدگاه

درود
            در مورد مزایا ومعایب جوشکاری ac یا dc به لینکزیر مراجعه نمایید:
            مهمترین تفاوت جوشکاری AC و DC میزان نفوذ بیشتر و قدرت جوش می باشد. جریان DC برای جوش صفحات نازک مناسب بوده در حالی که جریان AC برای جوش صفحات

شما باید خروجی جریانی را که برای جوشکاری لازم دارید ( نه کل جریان خروجی ترانس) را با 20 درصد بالاتر برای دیودها در نظر بگیرید بهتر است از یکسو سازی پل استفاده کنید و حتما در این جریان بالا نیاز به هیت سینک مناسب برای دیودها و تهویه اجباری توسط یک فن قوی دارید. برای مدار آن به لینک زیر مراجعه کنید :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X