اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ژنراتور مغناطیس دائم (برای توربین بادی - آبی - پدالی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرق موتور با ژنراتور دارای مغناتیس دائم

آن کتاب را لیچش کردم تا حدود 5ساعت دیگه لینکش پاک میشه تا پاک نشده زود دانلود کنید
    http://irleech.com/free/files/%5BIrl...ipe_Book__.rar
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
      آن کتاب را لیچش کردم تا حدود 5ساعت دیگه لینکش پاک میشه تا پاک نشده زود دانلود کنید
      http://irleech.com/free/files/%5BIrl...ipe_Book__.rar
      سلام محمد جان
      دستتون درد نکنه خیلی خیلی ممنون
      از صبح 10 بار دانلود کردم سر 15 تا 20 % قطع میشد
      دقیقا چی کار کردید من متوجه نشدم :mrgreen:
      به چه دلیل بعد از 5 ساعت از بین میرود؟
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
        راستی دوستان چرا نمیاید به جای اینکه یه ژنراتور با توان بالا بزاریت چندتا با توان پایین نمیزارید؟
        و یک چیز دیگر:
        اگر ما برق خروجی یک ژنراتور را وصل کنیم به برق خونه:
        اگه ولتاژش بیشتر باشه ایا کنتور برعکس میچرخه؟ یعنی میتونیم برقی که استفاده کردیم پس بدیم؟!!
        اینو تو یکی از همین فیلمایی که گزاشته بودین دیدم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : فرق موتور با ژنراتور دارای مغناتیس دا

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
          راستی دوستان چرا نمیاید به جای اینکه یه ژنراتور با توان بالا بزاریت چندتا با توان پایین نمیزارید؟.........
          سلام علی جان خوبی که انشا...؟
          ممنون که در بحث شرکت میکنید...
          این طرح شما را برای اولین بار در یک فروم ایرانی دیدم که برای دینام ماشین پیاده کرده بودند
          اجرا شدنیست , فقط میدونید مشکل چیه :
          ژنراتور را از کجا خریداری کنیم؟مشکل ما نبود ژنراتور توان بالا نیست , اصلا در بازار هیچ نوع ژنراتوری یافت نمیشود (چه توان بالا چه پایین)
          مشکل موتور PM هم این است که همه دورهای بالا دارند و اگر با دور حقیقی (مثلا 5000rpm) خود گردانده شوند ماکزیمم
          50 % تولید خواهد داشت , و ما نمیتوانیم با پره توربین بادی بیش از 200 -300 دور در دقیقه داشته باشیم
          پس باید یا از گیربکس استفاده کنیم یا موتور گیربکس دار که باز مشکل اینجا خواهد بود که موتور گیربکس دار بسیار بسیار سفت است
          و نیروی باد (ودر پدال پایی با نیروی پا) به راحتی نمیتواند آن را به گردش در آورد
          همچنین اگر یک موتور مثلا 3000 دور را با دور 1000 (که خیلی بالا است) بچرخانیم ماکزیمم 14% تولید بیشتر نخواهد داشت چه برسه به این که
          5000 دور را با 300 دور بچرخانیم... پس تنها کاری که میتوان کرد درست کردن ژنراتور با دور کم و راندمان زیاد...
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
            سلام محمد جان
            دستتون درد نکنه خیلی خیلی ممنون
            از صبح 10 بار دانلود کردم سر 15 تا 20 % قطع میشد
            دقیقا چی کار کردید من متوجه نشدم :mrgreen:
            به چه دلیل بعد از 5 ساعت از بین میرود؟
            سلام خواهش میکنم عزیز وظیفه است
            من آخرش متوجه نشدم با این لینک لیچ شده این مشکل را دارید.یا با لینک اصلی .آخرش دانلود شد یا نه

چون دیدم توضیح در مورد لیچر از موضوع خارج میشه و از طرفی این لیچ کردن فایل چیزی مفیدی است وشاید در مطالب این تاپیک گم شود. یک تاپیک آموزشی ایجاد کردم اگه دوستان در تاپیک مشکلی یا غلط املایی یا جمله نا مفهومی می بینند تذکر بدهند ممنون میشوم.نظرتان هم بدهید تشکر دوچندان
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=46609.0
            ولتر

دیدگاه

ساخت توربین بادی خیلی مشکل تر از آن است که ما فکرش را میکردیم
              تمام پره ها - روتور - شفت - آهنربا -سیپیچ - دم توربین - محور توربین - نوع و شکل بستن سیملاکی - چارج کنترلر...
              هر کدام محاسبات خاص خود را دارند تا توربین دقیق کار کند
              حیف که این کتاب پرینت نمیشود ...

پ.ن: محمد جان ممنون , برای آموزش لیچ کردن

دیدگاه

اینم 2تا عکس از پدال ژنراتور البته این فقط یک تست بود و کلی اشکالات داره و البته کلی تجربه مفید دوستان اگه نظر دارند بفرمایند:
                این عکس موتور

اینم کل ژنراتور
                ولتر

دیدگاه

محمد جان چند ولت برق میتونی با این دستگاه تولید کنی ؟
                  آیا خوب جواب میده؟
                  فکر کنم خیلی پدالها باید سفت باشه و حسابی عرقتو دربیاره؟
                  راستی یه سالی من داشتم از جاده نیشابور مشهد میرفتم که از کنار توربینهای بادی دیزباد میگذره . خیلی کنجکاو بودم و از ماشین پیاده شدم و رفتم بسمت اونا . واقعا مثل غول میمونستند و آدم از هیبت اونها وحشت میکرد . بعد از کلی پیاده روی به پای اولیش رسیدم . یه صدای وحشتناکی میکرد . قدشون حدودا 20 متری میشد . یعنی من بالا رو که نگاه میکردم اینطوری تصور کردم . چیزی که خیلی جالب بود اینکه سرعت حرکت پره ها خیلی کم بود . شاید کمتر از 60 دور در دقیقه . ولی پره ها 3 تا بودند و خیلی بزرگ بودند . ضمنا زیر هرکدومشون هم تاسیسات خاصی وجود داشت که احتمالا ترانسو تبدیل کننده هاش بودند .
                  خلاصه جاتون خالی خیلی باحال بود به پیاده رویش میارزید .
                  وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                  نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad1354
                    محمد جان چند ولت برق میتونی با این دستگاه تولید کنی ؟
                    آیا خوب جواب میده؟
                    فکر کنم خیلی پدالها باید سفت باشه و حسابی عرقتو دربیاره؟
                    راستی یه سالی من داشتم از جاده نیشابور مشهد میرفتم که از کنار توربینهای بادی دیزباد میگذره . خیلی کنجکاو بودم و از ماشین پیاده شدم و رفتم بسمت اونا . واقعا مثل غول میمونستند و آدم از هیبت اونها وحشت میکرد . بعد از کلی پیاده روی به پای اولیش رسیدم . یه صدای وحشتناکی میکرد . قدشون حدودا 20 متری میشد . یعنی من بالا رو که نگاه میکردم اینطوری تصور کردم . چیزی که خیلی جالب بود اینکه سرعت حرکت پره ها خیلی کم بود . شاید کمتر از 60 دور در دقیقه . ولی پره ها 3 تا بودند و خیلی بزرگ بودند . ضمنا زیر هرکدومشون هم تاسیسات خاصی وجود داشت که احتمالا ترانسو تبدیل کننده هاش بودند .
                    خلاصه جاتون خالی خیلی باحال بود به پیاده رویش میارزید .
                    من تست که کردم 100ولت دو آمپر گرفتم و هرچه جریان بیشتری بکشید پدال سفت تر میشه البته این دوچرخه قدیمی زنجیرش همین طور در میره و همین طور که قبلا گفتم این روش استفاده از چرخ به عنوان پولی برای طولانی مدت اصلا خوب نیست فکر کنم تا میاد این طرح به چیز دلخواه خودم برسه تا بعد از تعطیلات عید طول بکشه.

ساخت توربین بادی همین طور که آقا سینا و شما می فرمایید اصلا کار ساده ای نیست اما وقتی که ساختید و حتی یک وات برق ازش گرفتید لذتش به تمام سختها می ارزد
                    یک بار شبکه4 یک مستند پخش میکرد در مورد ساخت این توربینها واقعا غولیه برای خودش طرف مجری برنامه استاده بود کنارش مثل مورچه بود کنار درخت10ساله.
                    در مورد سرعت کم هم داخل آن مستند دیدم از گیربوکس استفاده کرده بودند پس دور بالاتر خواهد رفت.
                    ولتر

دیدگاه

سلام جواد جان و محمد عزیز:
                      محمد جان خیلی خوب درست کردید , فکر نمکردم به این صورت در اومده باشه
                      چه موتور سالاری دارید :mrgreen:
                      فکر کنم حدود 1400 واتی قدرت داشته باشه
                      محمد جان فکر کنم من هم باید یکی از این دوچرخه های پدالی بسازم
                      سوال: چرخ تا چه اندازه سفت میشه؟ دوچرخه های بدنسازی را هم اگر
                      تست کرده باشید به سختی میچرخند , پس اگر سفت شد ناراحت نباشد
                      بهتر هم هست , فقط یک کالری متر هم به اون وصل کنید فکر کنم کامل بشه
                      و یک باتری 100 آمپر ساعت برای تهیه برق در شب

در مورد توربین بادی (یا همون ویند تورباین wind turbine) بله حق با شماست
                      یاید روش کار کنیم تا به نتیجه برسیم
                      جواد جان من هم خیلی دوست دارم این توربنهای صنعتی را ببینم , دقیقا در کجا قرار دارند
                      شنیده بودم صدای خیلی زیادی دارد
                      در مورد سرعت گفته بودید : باید عرض کنم که توربینهای بالای 5 کیلو وات صنعتی میشوند و سیستم گیربکسی و هیدرولیکی می شود
                      و سرعت پره ها همیشه در یک حد ثابت است (بین 30 تا 60 دور در دقیقه) و اگر بالا تر برود سیستم ترمز و گیربکس اتوماتیک آن واکنش
                      نشان میدهند و سرعت را کنترل میکنند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                        سلام جواد جان و محمد عزیز:
                        محمد جان خیلی خوب درست کردید , فکر نمکردم به این صورت در اومده باشه
                        چه موتور سالاری دارید :mrgreen:
                        فکر کنم حدود 1400 واتی قدرت داشته باشه
                        محمد جان فکر کنم من هم باید یکی از این دوچرخه های پدالی بسازم
                        سوال: چرخ تا چه اندازه سفت میشه؟ دوچرخه های بدنسازی را هم اگر
                        تست کرده باشید به سختی میچرخند , پس اگر سفت شد ناراحت نباشد
                        بهتر هم هست , فقط یک کالری متر هم به اون وصل کنید فکر کنم کامل بشه
                        و یک باتری 100 آمپر ساعت برای تهیه برق در شب

در مورد توربین بادی (یا همون ویند تورباین wind turbine) بله حق با شماست
                        یاید روش کار کنیم تا به نتیجه برسیم
                        جواد جان من هم خیلی دوست دارم این توربنهای صنعتی را ببینم , دقیقا در کجا قرار دارند
                        شنیده بودم صدای خیلی زیادی دارد
                        در مورد سرعت گفته بودید : باید عرض کنم که توربینهای بالای 5 کیلو وات صنعتی میشوند و سیستم گیربکسی و هیدرولیکی می شود
                        و سرعت پره ها همیشه در یک حد ثابت است (بین 30 تا 60 دور در دقیقه) و اگر بالا تر برود سیستم ترمز و گیربکس اتوماتیک آن واکنش
                        نشان میدهند و سرعت را کنترل میکنند.
                        بله موتور تقریبا 1400وات قدرت داره البته این موتور همین طور که گفتم مال بیش از 20 سال پیشه و البته ساخت فرانسه خیلی موتور داغونی بود تقریبا4 ساعت وقت گذاشتم بازش کردم کامل تمیزش کردم و بستمش البته در بیابان دمپایی پاره هم غنیمته
                        این نمونه بود اما حالا که امیدوار شدم کلی تجربه به دست آوردم وقت بکنم یک چیز بهتری میسازم چون من هیکلم اورسایزه روی زین دوچرخه جام نمیشه یعنی در واقع سختمه و از طرفی یک فرد لاغر هم زیاد که روی زین بنشیند سختش است چه برسه به من. تصمیم دارم یک نمونه مثل این بسازم
                        http://www.dimensionsguide.com/wp-co...rcise-Bike.jpg
                        البته وقت زیاد میخواهد و نیاز به ابزار و مهارت جوشکاری و برش کاری دارد

در مورد سفتی هم یک دوچرخه در باشگاه بود که 8درجه سفتی داشت فکر کنم این ژنراتور من تقریبا میشود گفت درجه 4 میشه البته برای واضح تر شدن باید بگوییم که درجه8آن دوچرخه باشگاه تقریبا غیرقابل رکاب زدن بود
                        ولتر

دیدگاه

آقا سینا این توربین ها یه مجموعه 40 یا 50 تائیه که در منطقه ای اطراف نیشابور واقع شده به نام دیزباد . همونطور که از اسمش معلومه در تمام سال بادهای خوبی داره و جون میده واسه توربین بادی .
                          ولی دوستان چیزیکه بنظر من میرسه اینه که تولید برق بروشی که شما میخواهید مقرون بصرفه نیست .چون بازم باید از باطری استفاده کنیم و میدونید که یدونه باطری خوب حداقل 100 تومنی آب میخوره . من فکرنکنم توربین بادی های صنعتی ازروش باطری استفاده کنند .
                          راستی توی تحقیقاتتون چیزی دربارشون بدست آوردید که چطوری برقو تولید میکنند و به شبکه میدن؟
                          نظرتون رو درباره باطری هم بگین که آیا مقرون بصرفه هست یا نه؟
                          وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                          نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

سلام دوستان
                            تا جایی که من متوجه شدم باید سیمپیچهای مستطیل مانند درست کنیم که در کنار هم یک دایره را تشکیل دهند
                            هر کدام را یکی در میان , به ترتیب یکی در جهت عقربه های ساعت پیچیده میشود و بعدی در جهت عکس عقربه های سایت
                            دباری سمپیچ بعد در جهت عقربه ساعت....
                            بعد باید یکی یکی به هم سری شود و این ژنراتور تک فاز میشود و با یک دیود پل به راحتی DC میشود
                            برای نوع 3 فاز نباید سری شود , این مدل را دقیق متوجه نشدم از دوستان کسی میدونه سیپیچها را باید به چه صورت به هم متصل کرد؟
                            این دو عکس را ببینید :
                            روش اتصال سیمپیچها به صورت 3 فاز است
                            سوال اینجا پیش میاد: قدرت ژنراتور 3 فاز نصبت به 1 فاز تا چه اندازه نبیشتر است؟

اضافه شده در تاریخ :
                            عکس دوم در پست قبل مدار مبدل AC به DC در ژنراتورهای 3 فاز است
                            آهنربای دائمی که به عنوان روتور در نظر گرفته میشود باید از 4 تکه آهنربا
                            که بعد از اتصال به هم یک حلقه را تشکیل دهند (به صورت N-S-N-S)
                            اگر آهنربای 4 تکه پیدا نکردید یک آهنربای حلقوی خریداری کنید و با اره
                            به 4 نیمه تقسیم کنید و بعد با چسب به هم بچسبانید و بین آن اگر
                            یک تکه ورق آهن قرار دهید بهتر است (با اره آهنبر میتوانید برش دهید)
                            سیملاکی به قطر 0.60 تا 0.64 میلی متر به طول تقریبی 30 تا 40 متر
                            خریداری کنید

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط javad1354
                            آقا سینا این توربین ها یه مجموعه 40 یا 50 تائیه که در منطقه ای اطراف نیشابور واقع شده به نام دیزباد . همونطور که از اسمش........
                            سلام جواد جان , خوب هستید که انشا...؟
                            با این تعریفهایی که شما کردید , حتما باید یک سری به دیزباد بزنم
                            در مورد سوال اولتان باید بگم که : من دقیق جواب شما را نمیدانم ولی منابع فارسی در مورد اطلاعات
                            عمومی در مورد توربینهای صنعتی زیاد است.
                            فکر کنم برق تولیدی فشار قوی باشد و مستقیم (بعد از این که یک بار DC و دباره AC شد) به برق سراسری وصل میشود.
                            در مورد سوال دوم: هدف ما تولید برق خانه نیست , نه به صرفه است و نه توانایی اجرای آن را داریم ...
                            هدف من یکی تولید دو توربین است , یکی کوچک: که در کمپینها از آن استفاده کنم (همراه سلول خورشیدی یا همون سیستمهای هبریدی (بادی و خورشیدی با هم)) ... دومی بزرگتر: که حدعقل 100 وات تولید داشته باشد - حالا برای چه کاری میخواهم ؟ برای حیات پشت خانه در شمال نیاز دارم
                            در اونجا یک چراغ خیابانی 400 وات داریم که با فوتوسل کار میکند و شب تا صبح روشن است و اگر طول شب را 10 ساعت در نظر بگیریم
                            حدود 4 کیلو وات مصرف روزانه است که در یک دوره 60 روزه حدود 240 کیلووات ساعت مصرف خواهد داشت (مصرف یک پارتمان معمولی در یک دوره چیزی حدود 700 کیلو وات ساعت است) من میخواهم از یک باتری 60 آمپر ساعت سیلد اسید که عمری در حد 8 سال دارد استفاده کنم و میتوانم 400
                            وات ساعت در شب ذخیره داشته باشه (یک سوم باتری نباید تخلیه شود پس 720 وات حدود 400 وات میتوان از آن دریافت کرد..)
                            و میخواهم از 40 ال ایدی پاور 1 وات بهره بگیرم که نوری بیشتر از یک چراغ خیابانی خواهد داشت....

دیدگاه

آقا سینا من که از حساب کتابات زیاد سردرنیاوردم ولی چیزی که میدونم اینه که عمر مفید باطریها درشرایط مناسب حداکثر 3 سال است و این درصورتیکه شما شرایط مناسب شارژ و دیسشارژ و داشته باشید . بهرحال بازم موفق باشی دوست عزیز.
                              نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

دو تا سوال داشتم:
                                آهنربا را در تهران از کجا باید تهیه کنم (بورس آن کجاست)؟
                                بورس فروش سیملاکی کجاست؟
                                اگر زحمتی نیست به این دو سوال پاسخ دهید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X