اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ژنراتور مغناطیس دائم (برای توربین بادی - آبی - پدالی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرق موتور با ژنراتور دارای مغناتیس دائم

نوشته اصلی توسط sina1359
    سلام محمد خان
    به این سیستم برج خورشیدی گفته میشود
    تعداد زیادی آینه در کنار هم که نور را مانند
    ذره بین در یک کانون جمع کرده و حرارت
    تولید شده موجب گرم شدن آب میگردد
    که بخار حاصل یا برای تولید برق و یا برای
    سیستم تهویه به کار میرود.....
    اتفاقا چند روز پیش در کانال یو رو نی یوز , همین سیستم را در یکی از شهرهای هند نشون داد که برای یک بیمارستان نصب شده بود...
    من این سیستمی که مد نظرم بود معروف به دودکش خورشیدی است سیستمش به این صورت است در مناطق کویری باد نداریم میان و روی سطح زمین را باشیب ملایم شیشه یا چیزی شبیه این نصب میکنند و نزدیک برج یک فن ضعیف قرار میدهند برای جریان هوا .وقتی هوای زیر شیشه گرم میشود میل به بالا رفتن میکند و از برج بالا میرود و پره ژنراتور را میچرخاند خوبی این سیستم اینه که هدر رفت انرژی در تبدیلات حالات مایع به بخار و برعکس را نداریم البته هنوز فکر کنم نیاز به تحقیقات دارد .اینم تصویرش

کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

خوب, محمد خان چرا هوا بعد از گرم شدن از نقاط X Y بیرون نیزند و به خود زحمت میدهد از برج بالا رود
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
        محمد خان نظرتون چیه یک جمع بندی بکنیم و شروع کنیم به ساخت توربین؟
        فکر بسیار خوبی است شما انشاالله توربین بادی را تمام کنید منم با این تنبلیم پدال ژنراتورم را تمام میکنم .فقط شما برای این مشکلاتی که بود چه فکری کردید یکی گرانی آهنربا جایی پیدا کردید هارد کامپیوتر ارزان بفروشه یا از همان اهنرباهای آماده استفاده میکنید.؟
        رزین را چه کار میکنید .البته فکر کنم یک روز یه سر به سپرسازی بزنید مشکل رزینتان حل بشه.
        به نظر من هم اول مشخص کنید که میخواهید ژنراتور عمودی باشد یا افقی چون به نظرم در درست کردن قالب رزینی تفائت داشته باشه.

من هم به نظرم آن موتوری که گرفتم مناسب باشه برای پدال ژنراتور فقط الان سر این قضیه ماندم که خرید تسمه و پول تایم گران قیمت آیا خیلی در بهتر شدن بکس و باد تسمه تاثیر داره یا نه که دارم فعلا روش کار میکنم و تحقیق تا ببینم کدام بهتر است.

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط sina1359

خوب, محمد خان چرا هوا بعد از گرم شدن از نقاط X Y بیرون نیزند و به خود زحمت میدهد از برج بالا رود
        من آلان که خودم آن لینک سرچ گوگل را که دیدم به اینجا رسیدم که بیشتر عکس نیروگاه هایی وجود دارد که شما زحمت توضیحش را کشیده بودید.خلاصه ببخشید که لینک جالب نداده بودم.
        دلیل برنگشتن هم استفاده از فنهای ضعیف(برق زیادی مصرف نمیکنه)و بعدی وجود شیب ملایم در شیشه ها است و از طرفی چون هوای داخل گرمتر است تمایل به بالا رفتن دارد تا حرکت سطحی این عکس گویا تر است (امیدوارم با این توضیح بد من چیزی متوجه شده باشید)
        http://i2.squidoocdn.com/resize/squi...ar_chimney.jpg
        ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359

آقا سینا و محمد جان سلام .
          من فکر میکنم هوا از نقاطی که آقا سینا فرمودند خارج نمیشود و از همان مسیر دودکش مانند خارج میشود . علتش هم تفاوت فشار هوا در قسمت بالای دودکش و قسمت پائین آن میباشد و کلا خاصیت دودکش همین است که هوای گرم را بسمت بالا هدایت میکند و خودبخود مکش ایجاد میکند . این امر را میتوانید بصورت تجربی نیز امتحان کنید. فقط با یک لوله بخاری و کمی آتش!
          وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
          نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

یک سوال از دوستان داشتم:
            برای فیکس کردن بولبیرینگها در داخل ژنراتور و محکم کردن آن به شفت چه کاری باید انجام دهیم
            با چسب یا جوش میتونیم این کار را بکنیم؟
            اصلا در ماشین و یا هر وسیله دیگر که از بولبیرینگ استفاده میشود
            آن را از دو طرف , به چه صورت به شفت و بدنه فیکس میکنند....

اضافه شده در تاریخ :
            محمد جان فکر کنم فقط نوع عمودی را بتونیم بسازیم
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
              یک سوال از دوستان داشتم:
              برای فیکس کردن بولبیرینگها در داخل ژنراتور و محکم کردن آن به شفت چه کاری باید انجام دهیم
              با چسب یا جوش میتونیم این کار را بکنیم؟
              اصلا در ماشین و یا هر وسیله دیگر که از بولبیرینگ استفاده میشود
              آن را از دو طرف , به چه صورت به شفت و بدنه فیکس میکنند....
              اگه وسیله صنعتی باشه و تولید کارخانه اصولا حالت پرس و استفاده از محاسبات دقیق که کاملا قطعات روی هم فیکس شود که کار مشکلی است اما در کار ما اگر بلبرینگ قوی و بزرگه باید جوش داد یا اگر کوچک است باید لحیم سخت کرد البته میشه از یاتاقان هم استفاده کرد(مثل کولر آبی) و آن را پیچ کرد.یک سری بلبرینگ هم هست روش رزوه(دنده)دار و میشه پیچش کرد اما بنظر من بلبرینگ معمولی بزرگ با جوش از همه بهتره

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط sina1359
              محمد جان فکر کنم فقط نوع عمودی را بتونیم بسازیم
              آقا سینا فکر نکن ساخت مدل افقی خیلی سخته شما این نقشه و تصاویر روی اینترنت را به سایز بندی بدی به این پیره مردهای نجار برات میسازند اوصلا زیاد هم پول نمیگیرند اما مدل افقی مشکلات زیادی داره مثل چرخیدن و تغییر جهت و صدای زیاد و بالا رفتن دور و شکستن پره ها .از طرفی هم مدل عمودی منبع اطلاعات فنی کم داره البته مدل های ساده هم داره .اگر میخواهید عمودی بسازید باید ژنراتور خیلی خوب و اصولی طراحی کنید که در دور پایین تولید بالایی داشته باشد .راستی آقا سینا نگفتید آهنربا را چه کار کردید من برایتان چندجا سپردم امروز یکی از افراد بهم خبر داد که میتونه هارد برام تهیه کنه اگه مایل هستید و خودتان هنوز هارد پیدا نکردید بفرمایید تا عنوان کنم
              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                آقا سینا فکر نکن ساخت مدل افقی خیلی سخته شما این نقشه و تصاویر روی اینترنت را به سایز بندی بدی به این پیره مردهای نجار برات میسازند اوصلا زیاد هم پول نمیگیرند اما مدل افقی مشکلات زیادی داره مثل چرخیدن و تغییر جهت و صدای زیاد و بالا رفتن دور و شکستن پره ها..........
                سلام محمد جان
                من هنوز در مورد آهنربا فکر نکردم
                نظر شما چیست؟
                من فکر نکنم بتوانیم از این ژنراتورهای دو روتوره با رزین , درست کنیم
                هر جور فکر میکنم میبینم نمیشود رتور واستاتور سیقل داده شده دقیق درست کرد
                تا در سرعت بالا به لنگش نیفتند و یا بر روی هم نچسبند...
                به نظر من مافقط میتوانیم ژنراتورهای استوانهای (مثل مدل چوبی) بسازیم و باید اهنرباهای با روتور استوانه ای پیدا کنیم
                برای همین هست که میگم باید یک جمع بندی دقیق کنیم و هر کس برای قسمتهای مختلف ژنراتور هر ایده ای به نظرش میرسد
                آن را در سایت قرار دهد تا به امید خدا بشود یک نمونه از آن ساخت
                نوع توربین هم که فکر کنم نوع عمودی قابل اجرا باشد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                  سلام محمد جان
                  من هنوز در مورد آهنربا فکر نکردم
                  نظر شما چیست؟
                  من فکر نکنم بتوانیم از این ژنراتورهای دو روتوره با رزین , درست کنیم
                  هر جور فکر میکنم میبینم نمیشود رتور واستاتور سیقل داده شده دقیق درست کرد
                  تا در سرعت بالا به لنگش نیفتند و یا بر روی هم نچسبند...
                  به نظر من مافقط میتوانیم ژنراتورهای استوانهای (مثل مدل چوبی) بسازیم و باید اهنرباهای با روتور استوانه ای پیدا کنیم
                  برای همین هست که میگم باید یک جمع بندی دقیق کنیم و هر کس برای قسمتهای مختلف ژنراتور هر ایده ای به نظرش میرسد
                  آن را در سایت قرار دهد تا به امید خدا بشود یک نمونه از آن ساخت.
                  نوع توربین هم که فکر کنم نوع عمودی قابل اجرا باشد...
                  به نظر من تنها طرحی که میشه از آن بازده خوبی گرفت همین طرح های 3 دیسکه 2 روتوره است مدلهای دیگر یا خیلی سخته ساختنش یا بازده مناسبی ندارد.
                  به نظر من برای اینکه بحث جلو برود مثلا این لینک را بررسی کنید و بفرمایید مشکل ساختش در چیه یا به عبارتی کجای کار سخته چون من این طرح های 3 دیسکه را که میبینم بنظرم میرسه که زیاد مشکل نیست و از بقیه طرحها قابل ساخت تر است.البته آقا سینا قرار شما کار عملی انجام بدهید برای همین هم از حرفی که من روی هوا میزنم تا عملی که انشاالله شما انجام میدهید خیلی تفاوت داره و از طرفی مطالعه من در این زمینه کمه.
                  http://fieldlines.com/board/index.ph...topic=139473.0

مثلا چند مطلب را من متوجه نشدم یکی اینکه فرمودید
                  ساخت روتور و استاتور سیقلی مشکله اگه سیقلی نباشه مشکلی داره و چرا نشه سیقلی ساخت؟

در سرعت بالا چرا لنگ بزنه یا روی هم بچسبه؟

راستی شما در تحقیقاتتان متوجه شدید که فاصله روتورها از سطح استاتور باید چقدر باشه فکر کنم هرچه کمتر بهتره درسته؟؟؟؟؟؟؟؟/
                  در مورد آهنربا هم اول به نظر من باید طرح مشخص بشه و حداکثر هزینه ای که قراره بشود .به نظر من ژنراتور استوانه تنها راهش خریدن آهنربای آماده است.
                  ولتر

دیدگاه

ساخت روتور و استاتور سیقلی مشکله اگه سیقلی نباشه مشکلی داره و چرا نشه سیقلی ساخت؟
                    در سرعت بالا چرا لنگ بزنه یا روی هم بچسبه؟
                    رزین چیزی مثل چسب پاتکس هست و در سنگسازی هم استفاده دارد
                    بعد از استفاده از رزین باید آن را سائیش دهید تا کاملا سیقلی شود
                    راستی شما در تحقیقاتتان متوجه شدید که فاصله روتورها از سطح استاتور باید چقدر باشه فکر کنم هرچه کمتر بهتره درسته؟؟؟؟؟؟؟؟/
                    در مورد آهنربا هم اول به نظر من باید طرح مشخص بشه و حداکثر هزینه ای که قراره بشود .به نظر من ژنراتور استوانه تنها راهش خریدن آهنربای آماده است.
                    دقیقا به همین صورته محمد خان , فاصله مشخصی نداره - هر چی روتور به استاتور نزدیکتر باشه بهتره

دیدگاه

آقا سینا آن لینک که دادم را دیدید چندتا سوال:
                      1-آیا آهنربا را روی ورق فلزی بزنیم مشکلی ندارد چون مثل اینکه این کار را در آن لینک انجام داده.البته من جنس آن قطعه ماشین که روش آهنربا را چسبانده نفهمیدم مثلا روی ورق آهنی میشه چسباند یا باید حتما مثلا آلومینیوم یا استیل باشد.که دخاصیت آهنربایی ندارد.
                      2-اگر موقع ریختن رزین وسط سیم پیچ را براده آهن بریزم خوب است و آیا میتواند مفید باشد؟من که ندیدم کسی این کار را کرده باشد شما لینکی ندارید
                      ولتر

دیدگاه

دوستان ببخشید که میپرم وسط مباحثتون .
                        من فکر میکنم اگه از دیسک ترمز چرخ جلوی ماشین استفاده کنید خیلی کارتون راحت میشه چون متعلقات شفت و بولبرینگش هم رو میتونید استفاده کنید و درمجموع خوب درمیاد . این لینکو ببینید.
                        http://www.google.com/imgres?imgurl=http://tehranpic.net/images/elokdj3gw3lixhwj2pek.jpg&imgrefurl=http://www.tuningtalk.com/forum/abs-t5493-510.html&usg=__7J_D4cE_5JKs2M5KEu6LGwXZdG0=&am p;h=479&w=640&sz=54&hl=en&start=22 &zoom=1&tbnid=rV8txSSWzWBobM:&tbnh=103 &tbnw=137&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25AF%25DB%258C%25D8%25B3%25DA%2 5A9%2B%25D8%25AA%25D8%25B1%25D9%2585%25D8%25B2%2B% 25D9%25BE%25D8%25B1%25D8%25A7%25DB%258C%25D8%25AF% 26hl%3Den%26sa%3DG%26biw%3D1280%26bih%3D909%26gbv% 3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1
                        فکر کنم مال 206 باشه.
                        وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                        نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

محمد جان آقا جواد درست میگن از دیسک ترمز استفاده کردند
                          قبلا هم فکر کنم یک بار این پیشنهاد را دادم , که جوابی نگرفتم
                          و همین سوال مطرح شد که آهن بودن روتور مشکل ساز نباشد؟
                          من فکر کنم در بلند مدت مشکل ساز باشه و قدرت آهنربا را کم کنه
                          اما انگار چاره ای نداریم , همین دیسک بهترین گزینه هست
                          اون لینکی که شما قرار دادید هم از دیسک وازد (خط دار) استفاده شده بود(در یکی از طرحهاشون)...
                          اما میماند آهنربا که به چیزی حدود 32 هارد دیسک ( 64 آهنربا ) نیاز داریم تا کاملا کوئل را پوشش دهد

اضافه شده در تاریخ :
                          2-اگر موقع ریختن رزین وسط سیم پیچ را براده آهن بریزم خوب است و آیا میتواند مفید باشد؟من که ندیدم کسی این کار را کرده باشد شما لینکی ندارید
                          کلا استفاده از شن سیاه یا پودر آهن و یا هسته آهنی , بیشتر در ژنراتور های مدل استوانه ای تک روتوره استفاده شده است
                          و در مدلهای دو روتوره خودمان , ندیدم کسی مورد استفاده قرار دهد , دلیلش را هم دقیق نمیدانم

اضافه شده در تاریخ :
                          یک نکته دیگری هم هست
                          آهنربای هارد دیسک بسیار نازک تر از مدلهای آماده نئودیمیوی است که در بازار موجود میباشد
                          در بسیاری از این لینکها که از آهنربای هارد استفاده شده معمولا چند عدد از آنها را بر روی هم
                          می چسبانند
                          اگر به این صورت باشد که چیزی حدود 200 تا 300 آهنربا نیاز داریم

کلا هر چقدر قطر سیمپیج را افزایش دهیم کوئلها بزرگتر میشوند و آهنربا هم باید به همان نصبت افزایش یابد
                          خوب , تولید هم به همان میزان افزایش می یابد ...
                          دلیلش همین هست که معمولا در ژنراتورها از روتور سیمپیچ استفاده میشود
                          و ژنراتورهای مغناتیس دائم بسیار گرانتر از دینام ماشین و موتور برق هستند

دیدگاه

به نظر من برای رسیدن به نتیجه مناسب طبق همان مقاله ما به 300تا هارد نیاز داریم.من با کمک یکی از دوستام که تو کار کامپیوتر است هارد سوخته تا 1500هم پیدا کردیم اما کمتر نه .شما آقا سینا اگر تهران بروید دنبالش فکر کنم بتوانید ارزان تر هم پیدا کنید اما مثلا دونه ای 1000هم پیدا کنید میشه 300000تومان اگه ضایعات حاصل را بفروشید مثلا 100000تومان در آخر 200000تومان خرجتان میشود که بازهم از آهنربای آماده گران تر است.
                            راستی من یک هارد دیگر را باز کردم و دیدم فقط یک آهنربا داشت اما خوب کلفت بود.یک هارد دیگر را باز کردم دیدم 2تا آهنربا داشت اما نازک بود یعنی در مجموع هر هارد را میشود یک آهنربا حساب کرد.نه بیشتر و یک مشکل هم جدا کردن آهنربا از قسمت فلزی است که من باکارد میوه خوری به سختی جداش کردم روش بهتری شما سراغ ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            ولتر

دیدگاه

سلام آقا سینا و محمد آقا.
                              سینا جان شما به فروشگاه تهران مگنت رفتین ببینید آهنربا هاش چه قیمتی دارن؟
                              آخه سرچ که میکنی فقط تبلیغ همین فروشگاه میاد و عکس آهنرباهاشم هست .خیلی متنوع هست . اگه میتونید بهش یه سری بزنید.
                              http://www.niazpardaz.com/%D9%81%D8%...%D9%86-@229981
                              راستی یه پیشنهاد هم دارم.اگه صلاح میدونید اسم تاپیک رو هم یه تغییر بدین تا به موضوع ساخت ژنراتور نزدیکتر بشه :redface:
                              نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad1354
                                سلام آقا سینا و محمد آقا.
                                سینا جان شما به فروشگاه تهران مگنت رفتین ببینید آهنربا هاش چه قیمتی دارن؟
                                آخه سرچ که میکنی فقط تبلیغ همین فروشگاه میاد و عکس آهنرباهاشم هست .خیلی متنوع هست . اگه میتونید بهش یه سری بزنید.
                                http://www.niazpardaz.com/%D9%81%D8%...%D9%86-@229981
                                راستی یه پیشنهاد هم دارم.اگه صلاح میدونید اسم تاپیک رو هم یه تغییر بدین تا به موضوع ساخت ژنراتور نزدیکتر بشه :redface:
                                سلام آقا جواد خوب هستید؟
                                با سرچ در سایتهای خارجی آن چیزی که به نظر میرسه اینه که هزینه آهنربا آماده برای یک ژنراتور قوی و خوب کمتر از 120 هزار تومان نیست مشکل اینه که این رقم خیلی بالا است ما گر با آهنربای هارد بتوانیم به رقم 50هزار برسیم معقول است .من امروز به یک ضایعات کامپیوتری زنگ زدم گفت قبلا یک100تا آهنربای هارد داشتم دادم رفت گفتم قیمت چند گفت چیزی قیمت نداشت حداکثر 500برای تکی تعداد بالا هم خیلی کمتر اگه آقا سینا قصد صد درصد داره برا ساخت باید برود تهران سرچ کنه من فکر کنم همان آهنربای هارد دونه ای 200هم بتواند پیدا کند
                                ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X