اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ژنراتور مغناطیس دائم (برای توربین بادی - آبی - پدالی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرق موتور با ژنراتور دارای مغناتیس دائم

نوشته اصلی توسط deremel400
    یک مشکل هم جدا کردن آهنربا از قسمت فلزی است که من باکارد میوه خوری به سختی جداش کردم روش بهتری شما سراغ ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام محمد خان
    در مورد این که فرمودید دو اهنربا یا یک آهنربای کلفت ... باید بگم که اگر از اهنربای نازک استفاده کنید حدود 4 تا 5 عدد را باید روی هم بچسبانید...

برای جدا کردن آهنربا از قسمت زیرش (Bscking Plate) , لازم است یک سر آن را به گیره و سر دیگر را با انبر دست به آرامی خم کنید و آهنربا به راحتی کنده میشود

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط javad1354
    سلام آقا سینا و محمد آقا.
    سینا جان شما به فروشگاه تهران مگنت رفتین ببینید آهنربا هاش چه قیمتی دارن؟
    آخه سرچ که میکنی فقط تبلیغ همین فروشگاه میاد و عکس آهنرباهاشم هست .خیلی متنوع هست . اگه میتونید بهش یه سری بزنید.
    راستی یه پیشنهاد هم دارم.اگه صلاح میدونید اسم تاپیک رو هم یه تغییر بدین تا به موضوع ساخت ژنراتور نزدیکتر بشه :redface:
    سلام آقا جواد , خوبید که انشا...
    امروز رفته بودم حسن اباد و چند مغازه که کارشان فروش اهنربا بود یک سری زدم
    آهنربای نئودیمیومی که به درد کار ما میخورد دو مدل بود:
    یکی قطر 3 برابر هارد که 4000 تومان بود ودیگری که قطر دو برابر داشت و به نظر من
    اون به درد ما میخور , 6000 تومان قیمت داشت
    شکل آهنربا هم مستطیلی شکل بود (اندازه وقطری در حد یک فلش مموری معمولی , کمی عرزش را بیشتر بگیرید)

اضافه شده در تاریخ :
    ببینید محمد جان وقتی داریم تا این حد هزینه میکنیم باید ژنراتوری در حدود 600 تا 1000 وات درست کنیم
    در غیر این صورت فایده ای نخواهد داشت
    پس بالای 200 تا 300 آهنربای هارد نیاز داریم یا 50 -60 عدد آهنربای آماده
    سیم لاکی هم 100 تا 120 متری نیاز داریم
    دیسک ماشین - بلبرینگ - رزین - دستگاه جوش - شفت - لوله PVC - مقداری آهن ....
    بالای 300 تا 400 هزار تومان باید پول خرج کنید و در این شکی نیست
    تازه ممکن است اصلا جواب ندهد (مثل خیلی از طرح های که در اینترنت هست و در عمل کار نمیکند)

پ.ن: جواد جان , مگر میشود اسم تاپیک را تغییر داد (فکر کنم این کار را باید مدیر سایت انجام دهید)

اضافه شده در تاریخ :
    آهنرباهایی که امروز دید
    مدلی که عرض کردم 6000 تومن بود , چیزی مثل شکل پایین هست

فکر کنم کمی فقط دراز تر بود
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
      سلام محمد خان
      در مورد این که فرمودید دو اهنربا یا یک آهنربای کلفت ... باید بگم که اگر از اهنربای نازک استفاده کنید حدود 4 تا 5 عدد را باید روی هم بچسبانید...

برای جدا کردن آهنربا از قسمت زیرش (Bscking Plate) , لازم است یک سر آن را به گیره و سر دیگر را با انبر دست به آرامی خم کنید و آهنربا به راحتی کنده میشود
      سلام آقا سینا
      این روش شما خیلی جالب بود فقط من گیره ندارم هر روز امروز فردا میکنم بخرم انشا الله وضع مالی خوب بشه حتما یکی میخرم

نوشته اصلی توسط sina1359
      سلام آقا جواد , خوبید که انشا...
      امروز رفته بودم حسن اباد و چند مغازه که کارشان فروش اهنربا بود یک سری زدم
      آهنربای نئودیمیومی که به درد کار ما میخورد دو مدل بود:
      یکی قطر 3 برابر هارد که 4000 تومان بود ودیگری که قطر دو برابر داشت و به نظر من
      اون به درد ما میخور , 6000 تومان قیمت داشت
      شکل آهنربا هم مستطیلی شکل بود (اندازه وقطری در حد یک فلش مموری معمولی , کمی عرزش را بیشتر بگیرید)
      اگه یک وقت بازهم رفتید یک اندازه دقیق هم بگیرید بهتر میشه تصمیم گرفت :applause:

نوشته اصلی توسط sina1359
      ببینید محمد جان وقتی داریم تا این حد هزینه میکنیم باید ژنراتوری در حدود 600 تا 1000 وات درست کنیم
      تازه ممکن است اصلا جواب ندهد (مثل خیلی از طرح های که در اینترنت هست و در عمل کار نمیکند)

پ.ن: جواد جان , مگر میشود اسم تاپیک را تغییر داد (فکر کنم این کار را باید مدیر سایت انجام دهید)
      به نظر من اگر بشود تا 400تومان به 1000وات رسید خوب است اما یک سوال چرا50تا60تا در اکثر طرح های اینترنتی از دوتا16تا یعنی 32تا آهنربا استفاده میشه یعنی در آن طرح ها به توان 600هم نمیرسند؟؟؟؟یه کم توضیح بدهید خوبه.

راستی آقا سینا من دقت کردم این قسمت هارد که روش آهنربا چسبیده از جنس آهن آلیاژی است یعنی روش آهنربا میچسبه به نظر من اگر چسباندن آهنربا روی آهن آهنربا را ضعیف میکرد خوب کارخانه این کار را نمیکرد نظر شما در مورد چسباندن آهنربا ها روی آهن چیه ؟؟؟؟؟؟؟بهتره روی آهن بچسبانیم یا روی ورقهایی مثل ؟آلومینیوم یا استیل؟؟؟؟؟
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

به نظر من اگر بشود تا 400تومان به 1000وات رسید خوب است اما یک سوال چرا50تا60تا در اکثر طرح های اینترنتی از دوتا16تا یعنی 32تا آهنربا استفاده میشه یعنی در آن طرح ها به توان 600هم نمیرسند؟؟؟؟یه کم توضیح بدهید خوبه.
        محمد جان چون اگر بخواهیم تا 1000 وات تولید کنیم باید یا از آهنربای بزرگتر استفاده کنیم یا هین آهنربای که من دیدم را به هم بچسبانیم
        کلا هر چه تعداد آهنربا زیادتر باشد و قطر دایره ای روتور بیشتر باشد در هر دور چرخش روتور تعداد بیشتری اهنربا از روی هر کوئل عبور کرده (N و S های بیشتر)
        و تولید بیشتر در دور کمتر حاصل میشود
        راز این نوع ژنراتورها نصبت به ژنراتورهای استوانه ای که در مدل چوبی به کار رفته بود همین است
        مدل چوبی به 600-700 دور در دقیقه نیاز داشت ولی این مدل حدود 150 تا 200 دور در دقیقه برای تولید اوپتیموم ژنراتو.....

اضافه شده در تاریخ :
        من دقت کردم این قسمت هارد که روش آهنربا چسبیده از جنس آهن آلیاژی است یعنی روش آهنربا میچسبه به نظر من اگر چسباندن آهنربا روی آهن آهنربا را ضعیف میکرد خوب کارخانه این کار را نمیکرد نظر شما در مورد چسباندن آهنربا ها روی آهن چیه ؟؟؟؟؟؟؟بهتره روی آهن بچسبانیم یا روی ورقهایی مثل ؟آلومینیوم یا استیل؟؟؟؟؟
        من دقیق نمیدونم محمد خان , در جایی هم این را نخواندم
        فقط یادمه در دبیرستان معلم فیزیکمون گفته بود که یکی ضربه آهنربا را ضعیف میکند (که مهمترین علت بیان کرده بود) و دیگری چسباندن بلند مدت آهنربا به مدت طولانی به یک آهن بزرگ و یا چند اهنربا به هم (که این آخری را (چسباندن آهنربا ها به هم) همین چند وقت پیش متوجه شدم اشتباه
        است , فکر کنم چسباندن چند آهنربا با قدرتهای متفاوت مشکل داشته باشد....)
        ممکنه من اشتباه کنم
        زیاد به این موضوع توجه نکنید , حرف من علمی نیست
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

پاسخ : ساخت ژنراتور مغناتیس دائم (برای توربین بادی)

نوشته اصلی توسط sina1359

سلام آقا سینا خیلی ممنون از اینکه برای آهنربا زحمت کشیدید به محمدآباد رفتید .یه سئوال این جائیکه رفتید مرکز توزیع آهن ربا هست یا نه؟ وآیا با اون مغازه ای که من گهی تبلیغش رو گزاشتم یکیه یا از اون بهتره ؟ ضمنا اون مغازه آدرسش :"خیابان امام خمینی، مقابل وزارت خارجه، خیابان کشاورزی، مجتمع تجاری ابزار سپه، طبقه همکف، شماره 2" است .
          البته منم با فرمایش شما موافق هستم و فکر میکنم برای ساخت توربین باید هزینه کرد ولی باید قبل از طراحی وساخت طرحی رو پیداکرد که کمترین احتمال شکست را داشته باشد و از اون مهمتر سینا جان شما اگر اول از همه، پروانه هارو بسازی و به یک موتور کولر معمولی وصل کنی ودر جائیکه میخواهی استند کنی میتوانی از گردش اون توسط باد مطمئن بشی و اینطوری احتمال ریسک کمتری دارد .
          ضمنا اسم تاپیک رو هم هروقت بخواهی میتونی راحت عوض کنی .هروقت که پست میدی میشه اسم تاپیک رو ویرایش کنی.(البته نه درقسمت پاسخ سریع )
          وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
          نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

سلام به دوستان
            آقا سینا شما در تحقیقاتی که انجام دادید در نهایت برای ساخت یک ژنراتور در حد1000وات یا بالاتر باید از چند آهنربا با چه سایزی(طول عرض ارتفاع) چند کویل و هر کویل چند دور استفاده کرد .شما یک جا گفته بودید برای هر روتور 16 آهنربا اما حالا روی50تا60آهنربا حرف است در عمل و این طرحهای اینترنتی کدام یک استفاده شده.

من هم بانظر آقا جواد در مورد ساخت پره ها در ابتدا کار.موافق هستم چون بخش خیلی مهمی از کار است و باید بررسی بشود که اصلا جواب میدهد یا نه تا بعد برویم آهنربا بخریم.به نظر من یک جمع بندی روی طرح های پره های عمودی بکنیم خوب است که کدام مدل بازده بهتر و امکان ساخت راحتری دارد .

راستی از آقا جواد به خاطر طراحی زیرکانه بیرون کردن من از تاپیک تشکر میکنم =)) =)) البته شما و آقا سینا حق دارید من فقط سوال میپرسم oo:
            ولتر

دیدگاه

سلام آقا سینا خیلی ممنون از اینکه برای آهنربا زحمت کشیدید به محمدآباد رفتید .یه سئوال این جائیکه رفتید مرکز توزیع آهن ربا هست یا نه؟ وآیا با اون مغازه ای که من گهی تبلیغش رو گزاشتم یکیه یا از اون بهتره ؟ ضمنا اون مغازه آدرسش :"خیابان امام خمینی، مقابل وزارت خارجه، خیابان کشاورزی،
              سلام جواد جان , اسم تاپیک را تغییر دادم , خوب شد؟
              ببینید جواد جان - خیابان سپه خیابان غربی در میدان توپ خونه (امام خمینی) هست که مرکز فروش ابزار هست (قبلا در بازار بود و زیر مسجد شاه
              که کمکم به خیابان سپه (که بعد از چهار راه بعدی خیابان حسن آباد میشه) انتقال پیدا کردند....
              مرکز فروش انواع اهنربا هم در بینابین این مغازه هاست (به جز آهنربا : لباس و... ارتشی - علائم راهنمایی رانندگی -انواع ماسک دستکش صنعتی...)
              حالا اگر یک روز به تهران اومدید و به هر یک از این وسایل نیاز داشتید باید به این خیابون سری بزنید...

اضافه شده در تاریخ :
              راستی از آقا جواد به خاطر طراحی زیرکانه بیرون کردن من از تاپیک تشکر میکنم =)) =))
              سلام محمد خان
              بله ساخت پره در ابتدای کار فکر بهتریست که آقا جواد فرمودند.....
              محمد جان همون 16 تا آهنربا کافیه , برای هر روتور ولی من دارم یک طرح جدیدی میدم که کوئلها را بسیار کشیده بسازیم و تعداد دو برابر که یک در میان
              سری و موازی شوند و آهنربا ها را دو برابر کنیم تا دور ژنراتور برای تولید اوپتیموم پایین بیاید.
              نظر شما چیست , این کار از نظر علمی امکانپذیر است؟
              پ.ن:بیرون کردن چیه محمد جان - این حرفا چیه میزنید - دقت کردید وقتی شما مدتی پست نمیزنید تاپیک میخوابه و جلو نمیره
              همه ما داریم با هم , برای جلو بردن این پروژه تلاش میکنیم و هر کس فکری یا ایده ای به نظرش میرسد و آن را مطرح میکند .....
              این حرفها دلسردی می آورد , به کار بردنش درست نیست

دیدگاه

آقا محمد من ارادتمند شما و آقا سینا هستم و حرف شماروهم شوخی تلقی کردم ومیدونم که شما و آقا سینا کار عملی میکنید و من هم فقط پارازیت میدم .
                خوشحالم که نظر ناچیز من رو هم میبینید ومیشنوید . از آقا سینا هم متشکرم که اسم تاپیک رو اصلاح کردند و فکرمیکنم این اسم برازنده تر باشه .
                وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

دوستان من این حرفی که زدم فقط جنبه شوخی داشت برای همین آن2تا شکلک را به کار بردم اما منظور من این بود که به نظر دوستان ساخت پدال ژنراتور را در همین تاپیک ادامه بدهیم یا تاپیک جدید ایجاد بشه؟که در این مورد به قول اصفهانی ها دیوار کوتاه تر آقا جواد گیر نیاوردم بهشون گیر بدم :biggrin:
                  راستی آقا سینا چرا شما مغناطیس را با ت مینویسید البته من با دوتا املا دیدم اما اکثرا با ط است(اینم یه گیر بیخودی دیگه:چی کار کنم حوصلم سر رفته :nice
                  و یک چیزی هم بگم آقا جواد :
                  حتما نباید یک فردی که داخل تاپیک پست میده کار عملی بکنه تحریک افراد دیگه برای فعالیت خیلی مهمه و من واقعا از شما و آقا سینا کمال تشکر را میکنم چون من قبل زدن این تاپیک ایده پدال ژنراتور را داشتم اما اصلا موتور محرک نداشتم که شما دوستان زحمت کشیدید و این موتور روشن شد از طرفی واقعا دلیل اینکه بقیه دوستان سایت کمک نمیکنند را نمیدانم به حتم برای اساتید این سایت تحلیل موضوعی مثل ریختن براده آهن یا نریختن آن وسط کویلها بسیار راحت است اما کسی کمک نمیکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  سلام محمد خان
                  بله ساخت پره در ابتدای کار فکر بهتریست که آقا جواد فرمودند.....
                  محمد جان همون 16 تا آهنربا کافیه , برای هر روتور ولی من دارم یک طرح جدیدی میدم که کوئلها را بسیار کشیده بسازیم و تعداد دو برابر که یک در میان
                  سری و موازی شوند و آهنربا ها را دو برابر کنیم تا دور ژنراتور برای تولید اوپتیموم پایین بیاید.
                  نظر شما چیست , این کار از نظر علمی امکانپذیر است؟
                  پس آقا سینا فکرهای جدید دارید(این دفعه من میرم ثبتش میکنم )
                  به نظر من هم فکر خوبی است اما یک موردی بود که من موقع تست پدال ژنراتور به آن برخوردم افزایش نیروی مقاوم با افزایش بار خروجی ژنراتور بود.آیا با افزایش آهنربا ها و کویلها نیروی مقاوم افزایش پیدا نمیکند؟؟؟؟؟و ژنراتور سفت نمیشود؟؟؟؟؟؟

ولتر

دیدگاه

به نظر دوستان ساخت پدال ژنراتور را در همین تاپیک ادامه بدهیم یا تاپیک جدید ایجاد ..
                    ه در این مورد به قول اصفهانی ها دیوار کوتاه تر آقا جواد گیر نیاوردم بهشون گیر بدم :biggrin:
                    بهتر نیست در همین تاپیک ادامه دهید؟
                    بحث کامل تر خواهد شد
                    فرق پدالی با بادی یا آبی در نوع توربین آن است نه در نوع ژنراتور
                    مهم نیست با چه راهی ژنراتور را به گردش در آوریم , تمام این توربینها کاراییشان شبیه هم است
                    حالا چرا من در پرانتز اسم تاپیک , نوشتم توربین بادی:
                    به این دلیل بود که این تاپیک ادامه تاپیک ساخت توربین بادیست (به صفحه اول یک سری بزنید و کامنتهای اول را بخوانید
                    , دلیل کار من را متوجه میشوید :mrgreen, دلیل دیگری نداشتم

اضافه شده در تاریخ :
                    راستی آقا سینا چرا شما مغناطیس را با ت مینویسید البته من با دوتا املا دیدم اما اکثرا با ط است(اینم یه گیر بیخودی دیگه:چی کار کنم حوصلم سر رفته :nice
                    ممنون محمد خان
                    درستش کردم :mrgreen:

اضافه شده در تاریخ :
                    پس آقا سینا فکرهای جدید دارید(این دفعه من میرم ثبتش میکنم )
                    به نظر من هم فکر خوبی است اما یک موردی بود که من موقع تست پدال ژنراتور به آن برخوردم افزایش نیروی مقاوم با افزایش بار خروجی ژنراتور بود.آیا با افزایش آهنربا ها و کویلها نیروی مقاوم افزایش پیدا نمیکند؟؟؟؟؟و ژنراتور سفت نمیشود؟؟؟؟؟؟
                    پس شما هم رفتید تو کار دسته آفتابه :mrgreen: (شوخی )
                    حق با شماست محمد خان
                    من با خودم گفتم که آهنرباهارا افزایش میدیهیم و کوئلها را جمع و جورتر میکنیم و تولید را بالا میبریم
                    ولی دائما تو این فکر بودم که یک جای کار میلنگد , اصلا به این موضوع فکر نکرده بودم
                    ممنون که راهنمایی و یاد آوری کردید

اضافه شده در تاریخ :
                    دوستان اسم تاپیک خوب شد؟

[move]ساخت ژنراتور مغناطیس دائم (برای توربین بادی - آبی - پدالی) [/move]

دیدگاه

پاسخ : ساخت ژنراتور مغناطیس دائم (برای توربین بادی - آبی - پدالی)

نوشته اصلی توسط sina1359
                      دوستان اسم تاپیک خوب شد؟

[move]ساخت ژنراتور مغناطیس دائم (برای توربین بادی - آبی - پدالی) [/move]
                      آقا سینا فقط یک دونه و غیره........کم داره

من فکر کنم برای توان های بالا بهتره از چند ژنراتور کاملا مجزا استفاده کنیم چون به غیر تمام مسائل مختلف وزن هم خیلی مهمه اگر ژنراتور ساخته شده زیاد سنگین بشه نصبش روی دکل هم سخت میشه اگه به ژنراتورهای iwindهم توجه بشه اکثرا مدلهای داخل شهری کوچک و سبک هستند.و ما هم قرار نیست برای نصب مجبور به کرایه جرثقیل بشویم :eek:
                      ولتر

دیدگاه

آقا سینا برای افزایش قطر روتور و همچنین افزایش کوئیلها و مغناطیسها ناگذیر باید پروانه توربین هم بزرگتر و قویتر بشه و این هم مستلزم طراحی دقیقتر و هزینه بیشتر خواهد بود .بنظر من یدونه با توان پائین طراحی وساخته بشه که نمونه اولیه است ودرطی کار با یسری مشکلات و راه حلها آشنا بشید بهتره و تجربه ای میشه برای توربین باتوان بالاتر.
                        نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

من فکر کنم برای توان های بالا بهتره از چند ژنراتور کاملا مجزا استفاده کنیم چون به غیر تمام مسائل مختلف وزن هم خیلی مهمه اگر ژنراتور ساخته شده زیاد سنگین بشه نصبش روی دکل هم سخت میشه اگه به ژنراتورهای iwindهم توجه بشه اکثرا مدلهای داخل شهری کوچک و سبک هستند.و ما هم قرار نیست برای نصب مجبور به کرایه جرثقیل بشویم :eek:

محمد خان درست میگن
                          دو یا چند توربین بهتر از یک توربین با توان بالا هست

پ.ن: در بیشتر سایتها مشکل اصلی توربینهای عمودی را سرعت پایین توربین یا به عبارتی دیگر نیاز به سرعت باد بیشتر برای گردش توربین بیان شده است ...
                          ولی اگر دیتا شیت شرکت iWind را دیده باشید (که در فیلمش هم توضیح داده است) استارت توربین را 1> M/S (بیشتر از یک متر بر ثانیه)
                          بیان کرده است که از همه توربینها کمتر است و همچنین سرعت اپتیموم توربین را 12 متر بر ثانیه که با توربینهای افقی برابر و یا حتی کمتر است

اضافه شده در تاریخ :
                          آقا سینا برای افزایش قطر روتور و همچنین افزایش کوئیلها و مغناطیسها ناگذیر باید پروانه توربین هم بزرگتر و قویتر بشه و این هم مستلزم طراحی دقیقتر و هزینه بیشتر خواهد بود .بنظر من یدونه با توان پائین طراحی وساخته بشه که نمونه اولیه است ودرطی کار با یسری مشکلات و راه حلها آشنا بشید بهتره و تجربه ای میشه برای توربین باتوان بالاتر.
                          سلام آقا جواد
                          بله دقیقا به همین صورته
                          دیگه نمیشه مثلا از لوله پلیکا یا پی وی سی استفاده کرد و باید کل سیستم را تغییر داد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359

محمد خان درست میگن
                            دو یا چند توربین بهتر از یک توربین با توان بالا هست

پ.ن: در بیشتر سایتها مشکل اصلی توربینهای عمودی را سرعت پایین توربین یا به عبارتی دیگر نیاز به سرعت باد بیشتر برای گردش توربین بیان شده است ...
                            ولی اگر دیتا شیت شرکت iWind را دیده باشید (که در فیلمش هم توضیح داده است) استارت توربین را 1> M/S (بیشتر از یک متر بر ثانیه)
                            بیان کرده است که از همه توربینها کمتر است و همچنین سرعت اپتیموم توربین را 12 متر بر ثانیه که با توربینهای افقی برابر و یا حتی کمتر است
                            اگر این پره های ژنراتورiwindرا حداقل میشد یک زاویه خم شدگی ازش پیدا کنیم شاید ساختش امکان پذیر باشه (البته به سختی)

به نظر من طرح هایی مثل طرح پایین هم ساختنش راحت است اما فقط به درد مناطق با وزش باد قوی میخوره یا نیاز به دکل بلند داره البته این نظر شخصی منه دوستان هم نظرشان را در این مورد بدهند خوب است:
                            http://generador-electrico.com/tiend...ge.php?pID=748
                            ولتر

دیدگاه

اضافه شده در تاریخ :
                              WIND TURBINE GENERATOR KIT 400W MAX 12/24V OPTION b4
                              http://www.dhgate.com/wind-turbine-generator-kit-400w-max-12-24v/r-ff8080812d36cf93012d3b7b0b494bfd.html
                              در قسمت Shipping Cost کشور ایران را انتخاب کنید

Total Cost:US $359.27

دوستان اگر هر کدام از شما فقط به فکر داشتن یک توربین بادی هستید
                              و صرفا برای سرگرمی این کار را نمیکنید
                              این توربین بادی را که 400 وات تا 550 وات قدرت دارد
                              من به شما پیشنهاد میکنم که هم ارزان است و هم بسیاری از سایتها آن را تایید کرده اند و همچنین وزنی بسیار پایین داشته
                              و حمل ونقل آن آسان تر است و در کمپها به راحتی قابل استفاده میباشد
                              همچنین هزینه پستی آن تا ایران بسیار پایین میباشد (فقط نیاز به فردی دارید که یک حساب P A Y P A L داشته باشد...)

دیدگاه

سینا جان بنظرت پولو بفرستیم خبری از توربینه میشه ؟
                                یعنی مطمئن هست که این پولو بفرستیم اونبردنیا و چیزی دستمون رو بگیره؟
                                البته چیزی که خدمون خواهیم ساخت خیلی بهتر خواهد بود.
                                نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X