اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ژنراتور مغناطیس دائم (برای توربین بادی - آبی - پدالی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت ژنراتور مغناط

آره دوست عزیز هنوزم درایران این نوع برق اقتصادی نیست ولی با آزادسازی کامل حامل های انرژی ،مقرون بصرفه خواهد شد.
    وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
    نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

پاسخ : ساخت ژنراتور مغناطیس دائم (برای توربین بادی - آبی - پدالی)

مگه هنوز کامل آزاد نشده!؟ :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        مگه هنوز کامل آزاد نشده!؟ :applause:
        هنوز که کامل یارانه برداشته نشده قرار هر سال یک مقداری برداشته بشه.
        اما اصلا بحث این چیزها نیست من چندبار هم داخل تاپیک عنوان کردم که ساخت این ژنراتورها را به دید یک پروژه علمی نگاه کنید(البته برای اساتید یک کاردستی) نه راهی برای تولید برق ارزان.البته چیزی که کاملا روشنه اینه که موازنه آینده جهان به هم خواهد خورد و کشورهای صاحب نفت با تمام شدن منابعشون چون تکنولوژی انرژی های نو را ندارند از این هم فقیرتر خواهند شد.
        زمانی که کارخانه های صاحب نام جهان مثلا در 60سال پیش در حال ساخت خودرو بودند.خیلی از مردم دنیا به فکر پرورش اسبهای بهتر بودند تا پول بیشتری گیرشون بیاد(مقایسه با روشهای سریعتر برای استخراج منابع زمین در خاورمیانه و کشورهای جهان سوم)
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

پس نیاز به این دستگاه ها و ذخیره سازی انرژی به زودی احساس خواهد شد!

به نظر من بهتره روی ذخیره سازیش هم یه بحث هایی بکنیم!!! تولیدش زیاد سخت نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            پس نیاز به این دستگاه ها و ذخیره سازی انرژی به زودی احساس خواهد شد!

به نظر من بهتره روی ذخیره سازیش هم یه بحث هایی بکنیم!!! تولیدش زیاد سخت نیست!
            بله خیلی جلو تر از ما دنیا به این سمت حرکت کرده اما ما چون نفت داریم فعلا بعدا :angry:

بحث ذخیره سازی بیشتر به مهندسی مواد و شیمی مربوط میشه اما اگر شما و دوستان اطلاعاتی دارند خیلی خوشحال میشم که بخوانم .
            اما فعلا بهتره خروجی برق این ژنراتورها را به طور آنلاین مصرف بشه تا اینکه ذخیره بشه .
            البته تولید برق از این طریق هم زیاد ساده نیست همین بس که ما هنوز تکنولوژی ساخت ژنراتورهای بادی پیشرفته را نداریم .
            اینم جالبه:
            ژنراتوری بادی با توان 7مگاوات :eek:که هزینه ساختش بعد از 10ماه برمیگرده.در سال 2012نصب میشه و در سال2015تولید انبوه .بزرگترین ژنراتور بادی دور از ساحل جهان خواهد بود.طول هر پره 80متر oo:
            http://www.vestas.com/
            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

یه جا دیدم برق تولیدی رو صرف تجذیه آب میکردن و اون هیدروژنشو ذخیره میکردن و شب میسوزوندنش و یه ژنراتور رو راه می انداخت ! این خیلی بهتره بنظرم! تاذخیره الکترو شمیایی!

دیدگاه

اره ذخیره شیمیایی بهتره!
                در ضمن حتی جدای اون انرژی گرمایی در اثر سوختن هیدروژن بصورت مستقیم هم الکتریسیته تولید میشود که توی چند تا از نمایشگاه ها نشون داده بودند چند تا وسیله که مستقیم برق تولید میکرو از سوختن هیدروژن(یه چیز تو مایه های پیل سوختی) که البته نمیدونم مکانیزمش چجوری بود!

دیدگاه

کسی راجع به پیل های حرارتی اطلاعاتی داره؟

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55879.0
                    این ژنراتور بدون سوخته
                    بهترین روش هم برای ساخت ژنراتور بادی اینه که یه دینام دوچرخه برداری با پروانه رادیاتور پیکان سر هم کنی
                    ایران کشوری ست که مردم اش بجای حل مشکلاتشان سعی می کنند به بهترین شکل خود را با آن تطبیق دهند ...!

دیدگاه

امروز یه الکترو موتور 24V رو وصل کردم به یه دریل و روشنش کردم جالب بود برقی که توی خروجی میداد DC بود و تا 20V هم تولید میکرد ولی یه چیزی که همیشه برام سوال بود این بود که اگر از ژنراتور جریان بگیرم سفت میشه چرخشش یا نه؟ یه مقاومت 1 اهم وصل کردم به ژنراتورم دیدم دریل داره بد جوری زور میزنه و حسابی هم سفت شده چرخشش!

عدد ولت متر هم 7V افت کرد که یعنیی 7*7=49 وات داشتم توان تولید میکردم :biggrin: ولی تو این فکرم چطوری میشه این مقدار نیرو برای چرخش این موتور که زیر بار 50W اینقدر سفت میشه تولید کرد! :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman 59
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55879.0
                        این ژنراتور بدون سوخته
                        بهترین روش هم برای ساخت ژنراتور بادی اینه که یه دینام دوچرخه برداری با پروانه رادیاتور پیکان سر هم کنی
                        بابا عجب قدرتی داری تو! یعنی رو دوچرخه ژنراتور 1 کیلو وات میبندی ؟ oo: oo: oo: oo: بعد اونوقت این ژنراتور با پروانه رادیاتور پیکان حرکت میکنه؟ اونم با باد؟
                        -------------------------------------
                        اورین جان 10 دقیقه تایپ کردم پرید!
                        خلاصه میکنم :
                        شما وقتی از یه ملخ با شعاع مثلا یک متر استفاده میکنی به خاطر خاصیت اهرمی چرخ(ملخ رو نوعی چرخ فرض کن) نیرو افزایش پیدا میکنه و سرعت اثر نیرو کاهش پیدا میکنه
                        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          امروز یه الکترو موتور 24V رو وصل کردم به یه دریل و روشنش کردم جالب بود برقی که توی خروجی میداد DC بود و تا 20V هم تولید میکرد ولی یه چیزی که همیشه برام سوال بود این بود که اگر از ژنراتور جریان بگیرم سفت میشه چرخشش یا نه؟ یه مقاومت 1 اهم وصل کردم به ژنراتورم دیدم دریل داره بد جوری زور میزنه و حسابی هم سفت شده چرخشش!

عدد ولت متر هم 7V افت کرد که یعنیی 7*7=49 وات داشتم توان تولید میکردم :biggrin: ولی تو این فکرم چطوری میشه این مقدار نیرو برای چرخش این موتور که زیر بار 50W اینقدر سفت میشه تولید کرد! :sad:
                          الکترو موتور معمولآ به موتور های روتورقفسی گفته میشه و قابلیت تولید جریان الکتریکی ندارن
                          فکر میکنم منظور شما آلترناتور باشه که یک ژنراتور AC سه فازه که خروجیش با دیود پل سه فاز
                          DC شده.
                          این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                          آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

با سلام

رابطه توان و نیرو و سرعت در حرکت خطی:

سرعت * نیرو = توان

رابطه توان و گشتاور و سرعت دورانی در حرکتهای دورانی:

سرعت زاویه ای * گشتاور = توان

اگر از یک مولد ، جریان بکشیم ( به بار وصل کنیم و توان در بار مصرف شود )

به دلیل مصرف آن توان تولید شده/مصرف شده ، لازم به تولید گشتاور می باشد ( لذا محور سفت می چرخد ).

با سپاس

گشتی در لاله زار
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Babak1367
                              الکترو موتور معمولآ به موتور های روتورقفسی گفته میشه و قابلیت تولید جریان الکتریکی ندارن
                              فکر میکنم منظور شما آلترناتور باشه که یک ژنراتور AC سه فازه که خروجیش با دیود پل سه فاز
                              DC شده.
                              اشمشو نمیدونم ولی 24V 2.2A هستش و DC برای تولید برق نخریدمش ولی با کمال تعجب دیدم که ولتاژ خورجی DC هستش! من چی کار کردم؟ :icon_razz:

اضافه شده در تاریخ :
                              نوشته اصلی توسط Solsal
                              با سلام

رابطه توان و نیرو و سرعت در حرکت خطی:

سرعت * نیرو = توان

رابطه توان و گشتاور و سرعت دورانی در حرکتهای دورانی:

سرعت زاویه ای * گشتاور = توان

اگر از یک مولد ، جریان بکشیم ( به بار وصل کنیم و توان در بار مصرف شود )

به دلیل مصرف آن توان تولید شده/مصرف شده ، لازم به تولید گشتاور می باشد ( لذا محور سفت می چرخد ).

با سپاس
                              فکر کنم با بزرگ کردن طول پروانه ها بشه گشتاور بیشتری ایجاد کرد درسته؟ و همینطور برق بیشتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                فکر کنم با بزرگ کردن طول پروانه ها بشه گشتاور بیشتری ایجاد کرد درسته؟ و همینطور برق بیشتر
                                با سلام

بله،
                                مانند قطر پروانه نیروگاه های بادی که به 50 و 60 متر نیز می رسند.

قطر را تا جایی می شود زیاد کرد که :
                                1- سرعت خطی لبه بیرونی ، به کسر معینی از سرعت صوت در هوا برسد.(کمتر از نصف )
                                2- استقامت سازه ملخ و وزن آن در حالت بهینه قرار گیرد.

گشتاور متناسب است با قطر ملخ و سرعت باد و ضرایبی از شکل پروفیل(مقطع) هر بازوی ملخ و سرعت دوران و دما و ...

توان نیز مطابق فرمول بالایی با گشتاور و سرعت دورانی مرتبط است.

برای قطر ملخ 50 متر و سرعت باد 50 کیلومتر در ساعت ، سرعت دورانی تخمینی در حد 1 دور در 2 ثانیه می شود.
                                سرعت لبه بیرونی پروانه = 157 متر در 2 ثانیه = 78 متر در ثانیه = 282 کیلومتر در ساعت !!! ( بالاتر وارد منطقه خطر می شود )

در سرعتهای بالاتر ، ایجاد صدای زیاد و خستگی سازه و ... مانع کار خواهند بود.

اگر امکانات ساخت مناسب دارید:
                                برای بهره گیری از چگالی انرژی بالاتر ، از مساحت عبور باد ( مساحت عبور باد از کل مقطع دایره ای که ملخ ها آنرا جارو می کنند.)
                                می توان با یک مخروط ، هوا را چگالتر نمود و تعداد ملخها را افزایش داد.

مانند طرح ذیل:

با سپاس
                                فایل های پیوست شده
                                گشتی در لاله زار
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X