اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد ترانس ایزوله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد ترانس ایزوله

با سلام
    من یک ترانس ایزوله سفارش دادم . مشکل اینجاست که وقتی فاز متر را به سیم های ثانویه اتصال می دهم لامپ فاز متر روشن می شود
    ترانس یک به یک 200 وات دو سیم در ورودی و سه سیم در خروجی
    فاز متر برقی در سیم وسط نشان نمی دهد اما دو سیم دیگر برق دارند(سه سیم سفارش دادم تا برق 110 هم بتونم بگیرم)
    با مولتی متر چک کردم و از سیم های ثانویه به اولیه ارتباطی بر قرار نبود( پس باید سیستم ایزوله باشد)
    به اندازه کافی هم شجاع نیستم که با دست امتحان کنم یعنی از جانم هنوز سیر نشدم
    نمی دانم من اشتباه می کنم یا جایی از ترانس ایراد دارد
    منظورم این است که در تئوری باید مدار باز باشد پس فازمتر نباید برقی را نشان دهد
    ترانس بر روی میز چوبی قرار دارد و سیم ها به هیچ جا ارتباط ندارند
    نکته جالب تر اینکه وقتی که جای فاز و نول را عوض می کنم (در ورودی) سیم وسط نیز برقدار شده اما یکی از سیم هایی که قبلا برق داشت دیگر برق ندارد
    لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ : کمک در مورد ترانس ایزوله

با سلام

ولتاژ نول محل را با زمین ( اگر ارت محلی نداری ، با شاسی فلزی درب - لوله آب فلزی ...) اندازه گیری کنید،
    سیمهای ثانویه را با مقاومت 100 کیلو اهم به زمین وصل کنید،( تک تک به زمین وصل کنید و سر دیگر باز باشد )
    ولتاژ دو سر هر مقاومت را بگیرید ،
    اگر ولتاژ ها کمتر از 10 ولت باشد که مشکلی نیست ، (جریان 100 میکرو آمپر )
    اگر ولتاژها بیشتر باشد، مقدار نشتی خطرناک می شود ،
    و احتمال اتصالی ناشی از خراشیدگی سیمها ، یا تخریب عایق آنها ، زیاد است ،

می توانید مقدار اهمی عامل نشتی اولیه به ثانویه را محاسبه کنید.

امکان عبور جریان 100 میکرو آمپری از خازنهای پارازیت بین اولیه و ثانویه ، در فرکانس برق شهری وجود دارد ( با 1.5 نانو فاراد خازن پارازیت )

با سپاس

گشتی در لاله زار
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

از جواب خوب و کاملی که به من دادید سپاس گذارم
      و از اینکه دیر جواب دادم واقعا متاسفم( دو روز بود که اینترنت قطع شده بود)
      بین ولتاژ نول و زمین 4 ولت برق بود
      ولتاژ دوسر مقاومت را برای هر سه سیم و با برعکس نمودن فاز و نول انجام دادم
      ولتاژ های متفاوت 0.4 0.6 1.2 2.5 ولت در وضعیت های مختلف نمایان بود پس با این حساب خطری ندارد
      طبق تحقیقی که کردم متوجه شدم لامپ درون فاز متر با جریان های خیلی کم ، در حد میکرو آمپر نیز روشنایی می دهد
      باز هم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin1985
        با سلام
        من یک ترانس ایزوله سفارش دادم . مشکل اینجاست که وقتی فاز متر را به سیم های ثانویه اتصال می دهم لامپ فاز متر روشن می شود
        ترانس یک به یک 200 وات دو سیم در ورودی و سه سیم در خروجی
        فاز متر برقی در سیم وسط نشان نمی دهد اما دو سیم دیگر برق دارند(سه سیم سفارش دادم تا برق 110 هم بتونم بگیرم)
        با مولتی متر چک کردم و از سیم های ثانویه به اولیه ارتباطی بر قرار نبود( پس باید سیستم ایزوله باشد)
        به اندازه کافی هم شجاع نیستم که با دست امتحان کنم یعنی از جانم هنوز سیر نشدم
        نمی دانم من اشتباه می کنم یا جایی از ترانس ایراد دارد
        منظورم این است که در تئوری باید مدار باز باشد پس فازمتر نباید برقی را نشان دهد
        ترانس بر روی میز چوبی قرار دارد و سیم ها به هیچ جا ارتباط ندارند
        نکته جالب تر اینکه وقتی که جای فاز و نول را عوض می کنم (در ورودی) سیم وسط نیز برقدار شده اما یکی از سیم هایی که قبلا برق داشت دیگر برق ندارد
        لطفا راهنمایی بفرمایید
        فاز متر مبنای کار نیست
        باید با وسیله ای اندازه گیری که جریان بالاتری داشته باشه
        اگه ولت متر از اولیه به ثانویه فرقی نداره با کدوم سیم ( البته باید همشو اندازه بگیری ) ولتاژی نشون داد ترانس ایزوله نیست و ثانویه خطرناکه
        اگه ثانویه ارتباطی به اولیه نداشت حتی وقتی که ترانس بی برقه و اهم متر چیزی رو نشون نمیده اون رو بزن به برق و با خیال راحت به ثانویه دست بزن البته تک تک
        اولیه به ثانویه حتی یک led معمولی رو هم نمیتونه روشن کنه جای سیمها رو هم عوضش کن و دوباره چک کن
        اصلن ثانویه ترانس ایزوله مثل باتری می مونه به هر پلاریته اون تک تک دست بزنی هیچ مشکلی نداره
        اینقدر هم از برق نترس زشته :mrgreen:

اگه می ترسی یه لحظه خیلی کوتاه با پشت انگشت و در صورت ترس بیشتر با پشت ناخن دست بزن ترست میریزه
        همه همین جوری تست می کنن
        توی اون یه لحظه نمیمیزی نترس و تست کن ببین ترانس سالمه یا نه

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

خدایا شکرت هنوز زندم :wow:
          بعد از راهنمایی دوستان عزیز دل رو به دریا زدم و سیم ها رو تست کردم با دست قاعدتا مشکلی نداشت که دارم این پست رو می نویسم :biggrin:
          ممنون

دیدگاه

ایا فقط توی ترانس ایزوله برق ادمو نمیگیره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
              ایا فقط توی ترانس ایزوله برق ادمو نمیگیره؟
              نه
              اگه عایق رو درست کنی نمیگیره
              من خودم به شمش 100*10 با برق کامل دست زدم و حتی توی مشتم هم گرفتم
              مهم عایق بندیه :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام
                چرا در ترانس ایزوله 220 به 220 ، هر کدام از دو سر ثانویه نسبت به زمین 110 ولت برق دارند؟ (یک سر ولتمتر را به زمین یا نول و پراب دیگر را به یکی از سرهای ثانویه ترانس بزنید)

یکی از علتهای استفاده از خازن ycap شناور بودن ولتاژ در ثانویه ترانسها هست . خوب در مورد ترانس ایزوله هم این ولتاژ شناور وجود داره. پس چرا ترانس ایزوله ایمنی بیشتری داره؟
                مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1a
                  سلام
                  چرا در ترانس ایزوله 220 به 220 ، هر کدام از دو سر ثانویه نسبت به زمین 110 ولت برق دارند؟ (
                  اگه ترانس ایز.له بتونه یک لامپ کوچیک رو روشن کنه از اولیه به ثانویه ارتباط الکتریکی وجود داره مثلن یه لامپ 1.5 ولت 10 میلی آمپر

نوشته اصلی توسط 1a

یکی از علتهای استفاده از خازن ycap شناور بودن ولتاژ در ثانویه ترانسها هست . خوب در مورد ترانس ایزوله هم این ولتاژ شناور وجود داره. پس چرا ترانس ایزوله ایمنی بیشتری داره؟
                  مرسی
                  این خازنی رو که گفتی بیشتر راجع بهش توضیح بده
                  تا بحال همچین اسمی به گوش من نخورده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X