اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اعمال جریان DC به اولیه ترانسفورماتور و افزایش جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اعمال جریان DC به اولیه ترانسفورماتور و افزایش جریان

سلام دوستان:
    فرض کنید به یک ترانسفورماتور ولتاژ 220 AC اعمال شده و ترانسفورماتور کار خودشو انجام میده . حالا اگر ولتاژ رو با همون سطح ولتاژ به DC تغییرش بدیم جریانی که ترانس میکشه بیش از جریان نامی میشه و تا حدی که ترانس رو به سوختن میره .
    علت مفهومی این فرایند چیه ؟ و چرا جریان به شدت افزایش پیدا میکنه ؟ قبلا از همکاری شما سپاس گذارم.

پاسخ : اعمال جریان DC به اولیه ترانسفورماتور و افزایش جریان

با اعمال برق مستقیم اثر سلفی رو از بین می برین و مقاومت سلفی عملن صفر میشه

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

اما این باعث افزایش جریان ورودی ترانس نمیشه و فقط سهم عناصر دیگه از جریان بیشتر میشه ، با آزمایشی که من انجام دادم جریان فوق العاده افزایش پیدا میکنه و چند برابر جریان نامی میشه و اگر چند دقیقه ادامه پیدا کنه ترانس مطمئنا میسوزه .

دیدگاه

.قاومت سالفی عدد خیلی بالایی به نسبت مقاومت اهمی در میاد و با اعمال برق دی سی و یا نداشتن هسته اون عدد رو صفر یا مقدار خیلی کمی می کنیم
        همینه که باعث سوختن می شه

آزمایش شما جیه :question:
        فک می کنید چی باعث افزایش جریان میشه :question:

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

اقای باقرانی درست میگن
          بطور *ساده* شما میتونی اون ترانس رو سیم معمولی در نظر بگیرین که زدی باهاش 220 رو اتصال کوتاه کردی! خوب حالا چی میشه!؟ اگه سیم شما سطح مقطعش بالا باشه و جریان زیادی رو از خودش عبور بده فیوز میپره و اگه نباشه میشه هیتر و انقدر داغ میشه که .....

دیدگاه

به نظر من طبق فرمول : V1=4.44 * Φ*N* F با توجه به ثابت بودن v1 ، N و عدد ثابت 4.44 هنگامی که اولیه ترانس به DC وصل میشه عملا فرکانس (F) را به صفر تقلیل میدهیم چرا که فرکانس جریان مستقیم صفر است . با کاهش فرکانس فوران افزایش پیدا میکنه تا همواره تساوی برقرار باشه ، با افزایش فوران جریان به شدت افزایش پیدا میکنه و چند برابر جریان نامی میشه . در این حین سیم پیچ ترانس توان مقابله با جریان رو نداره و باعث میشه ترانس به اصطلاح بسوزه .

حالا نمی فهمم که کاهش XL جریان رو چطوری افزایش میده ؟ ممنون که به این تاپیک توجه می کنید.

دیدگاه

میزان فوران رو سلف ایجاد می کنه

همچنین xl = 2*3.14*f

بنابراین مقدار فرکانس رابطه مستقیم با مقاومت سلفی داره
              جریان هم توی مدارات شامل سلف ( سیم پیچ ترانس ) و مقاومت ( مقاومت اهمی سیم پیچ ها ) به صورت برداری جمع میشه و مقدار اون Z^2=XL^2+R^2 بدست میاد

دیدگاه

البته منظور جناب باقرانی از فرمول اینه : x = 2 * 3.14 * f * l ؛ اندوکتانس اونور تساوی هست نه اینور
                صحبت های بچه ها کاملا درسته در ادامه ی این صحبت ها من یه چیزی اضافه کنم

من با فرمول این کشیدن جریان زیاد رو اثبات میکنم. وقتی شما به ترانس ولتاژ dc بدی شار dc میشه و از اونجایی که مشتق یک عدد ثابت برابر صفر هست پس با توجه به فرمول e = N dФ/dt مقدار e صفر میشه. یعنی اتصال کوتاه و جریان بسیار زیادی در سیم پیچ ترانس جاری میشه که باعث داغ شدن و در نتیجه سوختن ترانس میشه. از لحاظ عملی هم همونطور که بچه ها توضیح دادند متوجه شدید که این اتصال کوتاه (البته در حالت ایده آل) چی هست. حذف راکتانس سلفی و ...
                HELLO WORLD

دیدگاه

از همه دوستان ممنونم مخصوصا اقای باقرانی و دوست عزیزم elec-boy امیدوارم همیشه موفق باشیدد . ECA هم تشکر میکنم که باعث شد جواب سوالم رو بگیرم . :applause: :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X