اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش های راه اندازی موتوهای سنکرون ac و روش های عیب یابی موتور های dc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روش های راه اندازی موتوهای سنکرون ac و روش های عیب یابی موتور های dc

سلام این فریاد کمک یه الکترونیکی از شما قدرتی هاست . :nice: بابا مارو چه به قدرت ولی گیر کردیم تورودروایسی پس اگر کسی در رابطه با این دو موضوع چیزی داره خواهشا دریغ نکنه خیلی هم فوریه و حداقل 10 صفحه درست درمون درباره ی هر کدام از موضوع ها باید مطلب جمع کنم و تا ساعت 12 سه شنبه هم وقت دارم اینترنت رو گشتم ولی چیز باحالی گیرم نیومده و در اخر باید بگم وای :angry: کمک :cry2:
    وقتی به نعمتآ‌ها عادی نگاه میآ‌کنید حجاب عادت شما را کور میآ‌کند.
    کلید همه بدبختیآ‌ها در دو چیز است؛ تنبلی و بیآ‌حوصلگی.
    حضرت امیر علیه السلام فرمودند: کسی که چشم فکر خود را بیدار نگه میآ‌دارد به اوج خواستهآ‌های خود میآ‌رسد .
    اگر کسی توانست تو را تحریک حسادت کند و یا تو را عصبانی کند و در همین دنیا توانست به تو فشار وارد کند درواقع این فشار نشانه فشار قبر توست چرا که نفس تو همان قبر توست

پاسخ : روش های راه اندازی موتوهای سنکرون ac و روش های عیب یابی موتور های dc

متاسفانه به خاطر جذابیت کم که البته این جذابیت کم رشته قدرت به خاطر گرون بودن تجهیزاتش هست وشما نمیتونید مثلا با یک هزینه خیلی کم در حد دانشجویی یک آزمایشگاه درست کرد تا بشه تو این زمینه بیشتر کار کرد
    معمولا داخل ایران افراد کمی دنبال پژوهش در شاخه قدرت میرن از اینرو مطالب در مورد مباحث برق قدرت در وب به نسبت خیلی کم هستند و اکثرا هم قدیمی به همین خاطر وقتی که من وصل میشم به اینترنت و تو گوگل می نوسیم برق فقط مباحث مربوط به الکترونیک که به خاط ارزون بودن تجهیزاتش فراگیر تر هست می یاد بالا
    از ائن طرف توی دانشگاه که قربونش بریم مگه مسئول آزمایشگاه آز ماشین می زاره به این ماشین ها دست بزنی
    ما فقط مونتاژ می کردیم و خودش می یومد آزمایش رو انجام می داد و ما هم فقط جدول پر می کردیم که خدایی نکرده به ماشین ها آسیبی نرسه
    البته ما هم یه بار قصر در فتیم چرا که نزدیک بود یه ژنراتور dc رو بفرستیم هوا!

دیدگاه

قربان دانشجوها با این همه درداشون برم اما الان درد من این دو تاموضوع هست و تا نتیجه نگیرم ولکن نیستم حالا می خواد یه دانشجو جواب بده یا یه دکتر بالاخره یه نفر باید باشه که بتونه جواب بده یانه؟
      در ضمن تواینترنت حدودا 6 ساعته دارم میگردم البته فارسی و جالب اینه که هر چی سنکرون می گردم موتور القایی به من جواب میده . حالا چی بگم درد ما چیست؟

البته لطفا از موضوع خارج نشیم و دوستان لطفا پاسخ بدن . دغدغه پاسخگویی داشته بان. :nerd: مهندسین بجنبین سال کار مضاعف گذشت اما ما ها که هستیم و راه هنوز ادامه داره.
      حضرت امیر علیه السلام فرمودند: کسی که چشم فکر خود را بیدار نگه میآ‌دارد به اوج خواستهآ‌های خود میآ‌رسد .
      اگر کسی توانست تو را تحریک حسادت کند و یا تو را عصبانی کند و در همین دنیا توانست به تو فشار وارد کند درواقع این فشار نشانه فشار قبر توست چرا که نفس تو همان قبر توست

دیدگاه

توی کتاب چاپمن فصل مربوط به موتورهای سنکرون، روش های راه اندازی رو گفته. همینا رو برداری فکر کنم 10 صفحه بشه! روش هایی مثل : راه اندازی موتور با کاهش فرکانس الکتریکی - راه اندازی موتور به وسیله گرداننده اولیه خارجی - راه اندازی موتور با استفاده از سیم پیچی های میرایی.
        عیب یابی dc رو نمیدونم.
        شاید تو این فرصت کم یکی پیدا شه و کمک کنه!
        HELLO WORLD

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elec-boy
          توی کتاب چاپمن فصل مربوط به موتورهای سنکرون، روش های راه اندازی رو گفته. همینا رو برداری فکر کنم 10 صفحه بشه! روش هایی مثل : راه اندازی موتور با کاهش فرکانس الکتریکی - راه اندازی موتور به وسیله گرداننده اولیه خارجی - راه اندازی موتور با استفاده از سیم پیچی های میرایی.
          عیب یابی dc رو نمیدونم.
          شاید تو این فرصت کم یکی پیدا شه و کمک کنه!
          ممنون از پاسخ شما ولی این سه روشی رو که گفتید فقط چند خط بیشتر نیست ودراینترنت هم چند خط بیشتر نیست که نصف صفحه ام نمی شود اگه بیشتر اطلاعات دارید بسم الله . اگه فایل داکیومنت هم باشه چه بهتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X