اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترانس هسته فریت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ترانس هسته فریت

ای بابا :sad:....خودشو ناراحت نکن . شاید اصلا از اولش هم چیزی وجود نداشته . فقط ایمیل بازی بوده
    اگر فارسی چیزی باشه شک نکنید نکته های خاصی نباید داشته باشه .

دیدگاه

پس زرشـــــــــک
      این که هیچی حالا کسی مطلبی از فرمول ها و قضایای ترانس حلقوی (همون هسته فریت) نداره بزاره فیض ببریم؟ :mrgreen:

دیدگاه

پس زرشـــــــــک
        این که هیچی حالا کسی مطلبی از فرمول ها و قضایای ترانس حلقوی (همون هسته فریت) نداره بزاره فیض ببریم؟ :mrgreen:
        جناب mahdi.7 مسئله فقط هسته نیست دونستن روابط هسته دردی رو دوا نمیکنه این روابط رو کم وبیش میتونید تو نت پیدا کنید
        منابع سویچینگ ریزه کاری زیاد داره دوستان فکر میکنن چند تا فرمول یاد بگیرن حله اینکار مثل برنامه نویسی شسته روفته نیست
        با کلی ریزه کاری سرو کار دارین و باید درک درستی از مغناطیس و روابطش داشته باشید که از حوصله دوستان خارجه قبلآ در این مورد تجربه
        داشتم چون افراد درک درستی از موضوع ندارن تفهیمش بسیار سخته آموزش هر کدوم از توپولوژی ها چندین صفحه رو پر میکنه
        بعلت نداشتن مشخصات دقیق هسته از روش های نا متعارفی باید استفاده کرد نداشتن ابزار خوب روش های ابتکاری می طلبه
        این هست که کسانی که در این زمینه کار میکنن تعدادشون اندکه باید آروم آروم از مدارات ولتاژ پایین و کم توان شروع کنید
        اگر کسی بخواد یاد بگیره به هیچ کس نیاز نداره اطلاعات به اندازه کافی وجود داره ولی کمتر کسی چشم دیدنشو داره.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

گفتی مغناطیس این ترم داریم میگن خیلی سخته :eek:
          چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

بفرمایید اینم خدمت شما دوستان . فقط گریه نکنید که دلمون میگیره :redface:

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hivoltage.persiangig.com/other/trans.pdf

دیدگاه

سلام دوستان ببخشید که با کمی تاخیر دوباره برگشتم من همون havin هستم که تغییر نام کاربری دادم . قبلا گفته بودم اطلاعاتی در مورد هسته های فریتی و ترانسفورماتورها دارم. برای اینکه به یسری از دوستان ثابت بشه که این pdf وجود داره و اطلاعات مفیدی رو در اختیار قرا میده می توینید یکی از این pdf هارو از لینک زیر دانلود کنید سوالی هم داشتید در خدمتم :
              http://booster20.persiangig.com/document/
              بیاموز و بی آموز

دیدگاه

سلام ببخشید این PDFتان را میشه برای منم بفرستید ممنون از لطفتون vosoughi.reza20@gmail.com

دیدگاه

سلام
                  تا اونجایی که میدونم برای ساخت هسته فریت نیاز به کوره خلا بالای 1600 درجه است که شاید تو ایران موجود نباشه.
                  همچنین ساخت فریت تو دنیا جزُ مهندسی مواد ومتالوژی بحساب میاد .ولی مقالاتی تو سایتهای www.ferroxcube.com و www.mag-inc.com هست که ترکیبات داخلی انواع هسته هارو توضیح دادن.
                  www.mag-inc.com/pdf/Magnetics_Ferrite%20Catalog_uncut%20Version_2006.z ip
                  من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X