اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیم پیچ-جریان گردابی-جریان متناوب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سیم پیچ-جریان گردابی-جریان متناوب

نوشته اصلی توسط Ghasede del
    شما با چی سنس می کردید که اتفاقی نیفتاد. :question:
    با یک قطب نما یا قبله نمای کوچیک که فقط ببینم تکون می خوره یا نه جریان هم قطع و وصل کردم اما بی نتیجه بود....

این تست را انجام بدید
    شما حتما برای تست یک لامپ 200 وات رو به عنوان مقاومت با سیم پیچتون سری کنید و بعد به برق 220 ولت بزنید و نتیجه رو بررسی کنید .
    پس شد : فقط یک سیم پیچ و یک لامپ
    با تشکر از نظر شما اما من هم دقیقا همین کارو کردم این مدار زیر که گذاشتم مدار من فقط به جای مقاومت لامپ همین...

وقتی دیگران به تو حسادت میکنند چه مفهومی دارد؟

خیلی ساده! یعنی این که تو دو قدم از آنها جلوتری پس به راهت ادامه بده.

دیدگاه

با یک قطب نما یا قبله نمای کوچیک که فقط ببینم تکون می خوره یا نه جریان هم قطع و وصل کردم اما بی نتیجه بود....
      با قطبنما چطور جریان فوکو رو می خواهید سنس کنید .
      چیزی که سنس میشه شار مغناطیسی اولیه هست اونم که متناوب هست احتمالآ لرزش خفیفی در عقربه قابل مشاهده باشه
      عقربه قطبنما شار حاصل از یک میدان ثابت رو درست نشون میده.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

با قطبنما چطور جریان فوکو رو می خواهید سنس کنید .
        چیزی که سنس میشه شار مغناطیسی اولیه هست اونم که متناوب هست احتمالآ لرزش خفیفی در عقربه قابل مشاهده باشه
        عقربه قطبنما شار حاصل از یک میدان ثابت رو درست نشون میده.
        جریان و که نه می خواستم همون شار و چک کنم چون اگه شار باشه جریان فوکو هم حتما هست البته اونم که چیزی سنس نشد...
        کمکم دارم به سیمام شک می کنم...
        صبح هم دانشگاه بودم گفتن مسول دانشگاه نیست،فعلا باید دنبال یه روش دیگه باشم
        اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگین اونجوی هم چک کنم :read:

دیدگاه

چرا اون هسته رو انتخاب کردی بهتره از E ترانس استفاده کنی که اندوکسون بالایی داره.

دیدگاه

چرا اون هسته رو انتخاب کردی بهتره از E ترانس استفاده کنی که اندوکسون بالایی داره.
            چون همون هسترو داشتم با یه هسته تمام مسی اونو انتخاب کردم حالا احتمالا برم یه 30 40 متر سیم لاکی بگیرم اما نمیدونم چه ضخامتی خوبه ه ه واسه برق شهر :question: :question: :question:

ترانس هم خوبه ولی متاسفانه در دسترسم نیست....

اگه فرکانس رو بیشتر کنم شاید بشه سنس کرد...

دیدگاه

چون همون هسترو داشتم با یه هسته تمام مسی اونو انتخاب کردم حالا احتمالا برم یه 30 40 متر سیم لاکی بگیرم اما نمیدونم چه ضخامتی خوبه ه ه واسه برق شهر :question: :question: :question:
              قطر سیم بستگی به چگالی جریان داره که لامپی که سری میکنید و اندوکتانس بوبین مقدار جریان رو معین میکنه.

دیدگاه

قطر سیم بستگی به چگالی جریان داره که لامپی که سری میکنید و اندوکتانس بوبین مقدار جریان رو معین میکنه.
                میدونم منظورم برای سیم لاکیه که قراره توش برق شهر بره با یه لامپ 100 وات
                اصلا فرقی با سیم برقی که من الان گذاشتم داره؟؟

دیدگاه

تغیر قطر سیم تاثیری نداره جریانتون زیاد نیست
                  با این لامپ بیشتر افت ولتاژ روی لامپ میوفته ومیدان مغناطیسی
                  ضعیفی ایجاد می کنید.
                  اگر تعداد دور رو زیاد کنید طوری که 2 تا 3 هانری بشه
                  بعد مستقیم و بدون لامپ بزنید به شبکه میدان قوی تری خواهید داشت

دیدگاه

با اجازه استاد قاصد :redface:
                    پس شما هم لامپ گذاشتی . و جریان برقراره و لامپ روشن میشه و فقط میدان تولید نمیشه درسته ؟
                    1-شما لامپ (یا هیتر) وات بالا استفاده کن تا حداقل جریان بیشتر داشته باشی و از طرفی مقاومت برای اطمینان حذف نشده باشه
                    2-یک بار هم با ولتاژ DC امتحان کن ببین اصلا اندوکتانس سلف شما برای تکون دادن قطب نما با این شرایط (لامپ) کافیه .
                    (البته درسته که قطب نما با 4 دور سیم و 2 تا باتری قلمی هم واکنش نشون میده )

دیدگاه

تغیر قطر سیم تاثیری نداره جریانتون زیاد نیست
                      با این لامپ بیشتر افت ولتاژ روی لامپ میوفته ومیدان مغناطیسی
                      ضعیفی ایجاد می کنید.
                      اگر تعداد دور رو زیاد کنید طوری که 2 تا 3 هانری بشه
                      بعد مستقیم و بدون لامپ بزنید به شبکه میدان قوی تری خواهید داشت
                      ببخشید دیر جواب دادم
                      با تشکر از حسن توجه شما
                      من صبح رفتم چنتا وسیله ی دیگه خریدم بلکه این قفل باز بشه اما.....
                      تا الانم آزمایش می کردم....
                      -با یه هسته ی فریت این آزمایش رو تکرار کردم بی نتیجه بود
                      -سیم رو عوض کردم نتیجه نداد...

با اجازه استاد قاصد
                      پس شما هم لامپ گذاشتی . و جریان برقراره و لامپ روشن میشه و فقط میدان تولید نمیشه درسته ؟
                      1-شما لامپ (یا هیتر) وات بالا استفاده کن تا حداقل جریان بیشتر داشته باشی و از طرفی مقاومت برای اطمینان حذف نشده باشه
                      2-یک بار هم با ولتاژ DC امتحان کن ببین اصلا اندوکتانس سلف شما برای تکون دادن قطب نما با این شرایط (لامپ) کافیه .
                      (البته درسته که قطب نما با 4 دور سیم و 2 تا باتری قلمی هم واکنش نشون میده )
                      با تشکر از شما

بله جریان بر قراره فردا می خوام با یه قطب نمایه دیگه چک کنم...

1/یه سیم رابط قدیمی دارم میزنمش به یخچال ببینم چی میشه!دیگه جواب نده باید به فکر یه پروژه یگه بود..

2/ حالت دومم همین الان انجام میدم ببینم چی میشه نتیجه رو میگم

:read:
                      این ها هم به ذهنم رسید

1 به خاطر فرکانس برق شهر (50 هرتز) یعنی 50 بار در ثانیه قطب نما حرکت نمیکنه!!یعنی اگر فرکانس و عوض کنیم تپ هامون باید بیشتر بشه...

2 نوع سیم پیچی من سیم ها رو به صورت حلقه می بندم شاید یه جور دیگه :question: اگه بسته شه مشکل حل شه

3 سنس جریان گردابی!

4 فکر کنم به یه مبدل افزایش جریان و فرکانس نیاز دارم!!البته فرکانس هرچقدر بیشتر باشه بهتره

دیدگاه

تا 1 شب طول کشید ولی در هر حال آزمایش انجام شد....
                        با 3v و دو حلقه سیم قطب نما حرکت کرد...
                        آزمایش رو چند بار انجام دادم

نتیجه گیری های آزمایش

1 قطب نما سالمه
                        2 احتمالا مشکل از 1 سیم 2 سیم پیچی 3 فرکانس هستش....

فکر میکنید وقتی قطب نما این جریان رو نشون میده هنوز لازم جریان رو با وصل کردن به یخچال بالا تر ببریم؟؟

و یه چیزی به نظرتون چقدر تعداد دور هامو زیاد کنم؟؟؟

اینارم که گفته بودم برای اینکه بحث پخش نشه همینجا اوردمشون

1 به خاطر فرکانس برق شهر (50 هرتز) یعنی 50 بار در ثانیه قطب نما حرکت نمیکنه!!یعنی اگر فرکانس و عوض کنیم تپ هامون باید بیشتر بشه...

2 نوع سیم پیچی من سیم ها رو به صورت حلقه می بندم شاید یه جور دیگه اگه بسته شه مشکل حل شه

3 سنس جریان گردابی!

4 فکر کنم به یه مبدل افزایش جریان و فرکانس نیاز دارم!!البته فرکانس هرچقدر بیشتر باشه بهتره

دیدگاه

1/یه سیم رابط قدیمی دارم میزنمش به یخچال ببینم چی میشه!دیگه جواب نده باید به فکر یه پروژه یگه بود..
                          نه اقا نا امید نشو / نیاز نیست بهت قول میدم یه لامپ 200 وات بذار و خیالت دیگه از اون بابت راحت
                          2 نوع سیم پیچی من سیم ها رو به صورت حلقه می بندم شاید یه جور دیگه :question: اگه بسته شه مشکل حل شه
                          به خاطر فرکانس ،قطب نما داره میلرزه و شما نمیبینی .مگه چه عکس العملی باید داشته باشه؟ به تغییر فرکانس فکر نکن .
                          سیم پیچ هم درسته / این کارو کن یه فلز (چار -پیچ گوشتی) بردار و توی دستت نگه دار و به مرکز میدان نزدیک کن :agree:

تا 1 شب طول کشید ولی در هر حال آزمایش انجام شد....
                          با 3v و دو حلقه سیم قطب نما حرکت کرد...
                          خوب پس آفرین دیگه ... :applause: داری نتیجه میگیری

نیازی به بقیه تغییرات که گفتیید نیست . فقط باید دنبال تغییراتی که این میدان تو اشیا بوجود میاره / و یا دنبال حسگر ها و سنسور های دیگه باشی
                          زیاد از علم مغناطیس نمیدونم ولی پدیده جریان گردابی یه جور تلفات ایجاد میکنه که باید بتونی اونو حس کنی
                          عزیز من بذار یه چیز بگم روشن بشی :
                          زمانی که شما اهن ربا به قطب نما نزدیک میکنی حتما بسته به قطب اهن ربا میچرخه درسته ؟ خوب زمانی که ما برق DC (باتری یا اداپتور و یکسوساز ) به سیم پیچ میدیم دقیقا داریم همون اهن ربا با دو قطب مختلف و ثابت درست میکنیم
                          ولی زمانی که ولتاژ متناوب میدیم داریم یه میدان الکترومغناطیس میسازیم که اصلا قطب های ثابت نداریم و همواره در حال تغییر قطب از N به S میباشد / این تغییرات در 0.02 ثانیه اتفاق میفته . خوب بی چاره قطب نما اصلا فرصت میکنه به اون قطب عکس العمل نشون بده ؟ :biggrin:
                          اگر ولتاژ برق رو یکسو کنی هم میتونی اون ازمایش قبلی رو انجام بدی

نتیجه مهم : پیچ گوشتی و لامپ 200 یادت نره و اگر سوال داشتی بپرس

این تست رو هم برای 220 ولت انجام بده . یک دیود اضافه کن

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سیم پیچ-جریان گردابی-جریان متنا&#1608

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                            به خاطر فرکانس ،قطب نما داره میلرزه و شما نمیبینی .مگه چه عکس العملی باید داشته باشه؟ به تغییر فرکانس فکر نکن .
                            سیم پیچ هم درسته / این کارو کن یه فلز (چار -پیچ گوشتی) بردار و توی دستت نگه دار و به مرکز میدان نزدیک کن :agree:

نتیجه مهم : پیچ گوشتی و لامپ 200 یادت نره و اگر سوال داشتی بپرس

این تست رو هم برای 220 ولت انجام بده . یک دیود اضافه کن

با تشکر از لطف شما

تا الان داشتم یه آزمایش دیگه میکردم بالاخره شار متناوب رو سنس کردم....
                            خیلی خوشحال کننده بود
                            تغییر توی سیم پیچ باعث این سنس شد

راستی وات بره بالا شار کم میشه
                            با چنتا لامپ با واتای مختلف چک کردم
                            تست هایی هم که گفتین رو الان دیدم اون هارم میرم همین الان انجام میدم....

و یه چیز دیگه:
                            امروز کتاب مبانی الکترو مغناطیس ماتیو سدیکو رو می خوندم...
                            برای پروژه ی من باید فرکانس خیلی زیاد باشه

به نظرم جریان و فرکانس برق شهر و زیاد کنیم و ولتاژهم که فک نمیکنم مهم باشه.....(خوبه؟)فقط فرکانس و چچوری تا مگا هرتز یا حتی گیگا هرتز میشه بالا برد؟

آهان یه چنتا سوال
                            یکی اینکه قطر سیم توی سیم چه جوری توی معادلات وارد میشه جایی ندیدم وارد معادله کرده باشنش....

دومیش هم اینکهفرمولی که قطر مناسب سیم مسی رو برای جریان و فرکانس بهمون بده چیه؟؟؟

سومیش هم اینکه اون تصویری که گذاشتین دیود برای چیه؟؟؟
                            با تشکر از شما

دیدگاه

تغییر توی سیم پیچ باعث این سنس شد
                              چه تغییری و باعث چه سنسی شد ؟
                              راستی وات بره بالا شار کم میشه/با چنتا لامپ با واتای مختلف چک کردم/برای پروژه ی من باید فرکانس خیلی زیاد باشه /تست هایی هم که گفتین رو الان دیدم اون هارم میرم همین الان انجام میدم
                              ببین . در هر حال ولتاژ DC باعث جریان گردابی نمیشه ولی برای اینکه نتیجه بگیری باید این تست هارو انجام بدی . نه اینکه فقط به شما گفته باشم اگر من باشم این جوری میرم جلو / پس برای اینکه شما نتیجه بگیری همون راه خودمو میگم .
                              خوبه که حالا شما حرف گوش کن هستید . :biggrin: بعضیا پیر آدمو در میارن سوال میکنن راه میدی قبول ندارن .
                              به نظرم جریان و فرکانس برق شهر و زیاد کنیم و ولتاژهم که فک نمیکنم مهم باشه.....(خوبه؟)فقط فرکانس و چچوری تا مگا هرتز یا حتی گیگا هرتز میشه بالا برد؟
                              بله فرکانس های بالا انرژی بیشتری منتقل میکن و همچنین تلفات بیشتری تولید
                              شما باید کار دیگه ای کنی .برای کار شما فکر میکنم راحت تر ساختن فرکانس باشه .(فکر میکنم و بعد بهت میگم)
                              سومیش هم اینکه اون تصویری که گذاشتین دیود برای چیه؟؟؟
                              برای اینکه حداقل اولین جوابو با برق 220 و با قطب نما هم بگیری و در طی ان خیلی چیزا واست روشن میشه

دیدگاه

چه تغییری و باعث چه سنسی شد ؟
                                سیم پیچو به صورت حلقه توی یه حلقه دیگه پیچیدم بعد وسط حلقه قطب نما رو گذاشتم جهتش عوض شد

ببین . در هر حال ولتاژ DC باعث جریان گردابی نمیشه ولی برای اینکه نتیجه بگیری باید این تست هارو انجام بدی . نه اینکه فقط به شما گفته باشم اگر من باشم این جوری میرم جلو / پس برای اینکه شما نتیجه بگیری همون راه خودمو میگم .
                                با ولتاژ dc دیشب چک کردم دروست بود... 3v
                                شما باید کار دیگه ای کنی .برای کار شما فکر میکنم راحت تر ساختن فرکانس باشه .(فکر میکنم و بعد بهت میگم)
                                okپس ببینید چی میشه
                                اما حالا که فکر می کنید حواستون به جریان هم باشه
                                برای اینکه حداقل اولین جوابو با برق 220 و با قطب نما هم بگیری و در طی ان خیلی چیزا واست روشن میشه
                                از چه دیودی استفاده کنم؟؟
                                بگین فردا میرم امجد میگیرم
                                یا می خواین وقتی مدار فرکانس به ذهنتون رسید اون موقع برم ؟؟

بازهم با تشکر از شما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X