اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیم پیچ-جریان گردابی-جریان متناوب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سیم پیچ-جریان گردابی-جریان متناوب

سیم پیچو به صورت حلقه توی یه حلقه دیگه پیچیدم بعد وسط حلقه قطب نما رو گذاشتم جهتش عوض شد
    با همون تک سیم پیچ / با پیچ گوشتی یا یه فلز بزرگ امتحان نکردی؟
    از چه دیودی استفاده کنم؟؟
    بگین فردا میرم امجد میگیرم
    از هر دیودی که تحمل 220 ولت رو داشته باشه / مثلا 1N4007/ یعنی یه دونه دیود تو دستو بالت پیدا نمیشه . از هر دستگاه خرابی اگر داشته باشی میتونی برداری . اینجوری که واس هر قطعه بازار رفتن خیلی تست های الکترونیک سخت میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
      با همون تک سیم پیچ / با پیچ گوشتی یا یه فلز بزرگ امتحان نکردی؟
      همین الان این آزمایشم کردم به نظرم تغییر زیادی نکرد و نمی تونم بگم تغییر کرد یا نه ....

دیود 220 ندارم متاسفانه

حالا دیگه فقط مونده فرکانس و جریان وسیم...
      وقتی دیگران به تو حسادت میکنند چه مفهومی دارد؟

خیلی ساده! یعنی این که تو دو قدم از آنها جلوتری پس به راهت ادامه بده.

دیدگاه

همین الان این آزمایشم کردم به نظرم تغییر زیادی نکرد و نمی تونم بگم تغییر کرد یا نه ....
        چی تغییر نکرد؟ وقتی فلزو با دستت وسط میدون نگه میداری ...تغییرات رو با دستت احساس میکنی . که این آزمایش نشون میده که اونجا میدان مغناطیس متناوب وجود داره .
        دیود 220 ندارم متاسفانه
        هر دیودی باشه میشه :biggrin:
        حالا دیگه فقط مونده فرکانس و جریان وسیم...
        نه دیگه ... حالا فقط مونده شما حتما به این چند تا سوال با دقت و مختصر جواب بدید
        1-اگر فرکانسو زیاد کنیم با چی میدان رو اندازه و سنس میکنی ؟ در کل دنبال چه عکس العملی هستی ؟ (مهم)
        2-راستی یه عکس از تست کردنت میذاری تا درک کنم . اصلا با یک سیم پیچ / سیم پیچو در جهات مختلف قطب نما گذاشتی
        مثلا : سیم پیچو عمود به زمین اویزون کنی و قطب نما رو افقی داخلش کنی :-t
        3-این ازمایش رو برای پروژه دانشگاه یا ...میخواهید ؟

اگر راحت و دقیق بگی شاید پاسخ بعدی جواب شما باشه
        ممنون

دیدگاه

چی تغییر نکرد؟ وقتی فلزو با دستت وسط میدون نگه میداری ...تغییرات رو با دستت احساس میکنی . که این آزمایش نشون میده که اونجا میدان مغناطیس متناوب وجود داره .
          من منظورم قطب نما بود چون اگه تو مرکز هسته بذاریم باعث تغییر شارهم میشه شار هم دوباره میرسه به قطب نما :read:

هر دیودی باشه میشه :biggrin:
          پس حتما انجامش میدم....

1-اگر فرکانسو زیاد کنیم با چی میدان رو اندازه و سنس میکنی ؟
          اگه فرکانس زیاد شه شار زیاد میشه و دوباره قطب نمای عزیز بهمون نشونش میده چنتا فرمولم هست که با تعداد دور و اینها میشه فرکانس رو به وسیله شار چک کرد...

در کل دنبال چه عکس العملی هستی ؟ (مهم)
          در کل می خوام میدان رو تا حد ممکن بالا ببرم البه با توجه به ضریب کیفیت سیم پیچ واسه این کارم فرکانس و جریان رو باید زیاد کنیم...

2-راستی یه عکس از تست کردنت میذاری تا درک کنم . اصلا با یک سیم پیچ / سیم پیچو در جهات مختلف قطب نما گذاشتی
          مثلا : سیم پیچو عمود به زمین اویزون کنی و قطب نما رو افقی داخلش کنی :-t
          آره حتما ولی فردا عکس میگیرم اگه زودتر میگفتین از قبلیام عکس میگرفتم....
          فقط از سیم پیچ عکس بذارم؟؟حالت دیگه ای نمیخواین؟

3-این ازمایش رو برای پروژه دانشگاه یا ...میخواهید ؟
          واسه دل خودم ولی اگه این سنس بشه احتمال 100% میشه پروژه دانشگاهم...
          کلا شاید عجیب به نظر برسه ولی من از یاد گرفتن در حین آزمایش لذت میبرم وقتی کار می کنم متوجه گذر زمان نمیشم همه ی مشکلام از یادم میره همه چیم میشه اون مساله روبورم .فکر میکنم تنها کاریه که از هرچیزی بهتر انجامش میدم
          هیچی رو اندازه این کار دوست ندارم...
          باهاش آرامش میگیرم...
          شاید باورتون نشه اما یادم میاد سال پیش سر یه پروژه ای من بعد دو روز خوابم برد...

اینم یه جور اعتیاد :read:
          حالا سوالای من
          1 واسه فرکانس از انکیباتور استفاده کنیم؟؟؟؟ :question:

2سیمها چطوری باشن تو پیچه از نظر ضخامت؟؟؟(تنها سوال باقی مونده بعد از کیت تغیر فرکانس و جریان) :question:
          :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question:

دیدگاه

من منظورم قطب نما بود چون اگه تو مرکز هسته بذاریم باعث تغییر شارهم میشه شار هم دوباره میرسه به قطب نما
            ولی من اصلا با قطب نما نگفتم . این تست مهمه ها یادت نره . اصلا خودم هم همین الان تست میکنم
            فقط از سیم پیچ عکس بذارم؟؟حالت دیگه ای نمیخواین؟
            از آزمایش اول / همونطور که قبلا سیم پیچ قرار داشت و هونطور که قطب نما در میدان بود و جواب نمیداد
            واسه دل خودم ولی اگه این سنس بشه احتمال 100% میشه پروژه دانشگاهم...
            خوب پس داستان داری ... چون میخواستم بگم اگه فقط گیر دانشگاه و... هستی یه راه گول زنون بگم و خیالت راحت بشه . خوب استادا هم زیاد سر در نمیارن و همین که همون تکون خوردن قطب نما رو ببینن حله .../ حالا شما زور بزنی واقعا میدان گردابی بسازی و بری بهش بگی این اون نیستا این ازاون حرکتای ...است در نهایت واسش فرقی نمیکنه /
            که اگر این طور باشه ، شما فقط به من میگی که میخوای قطب نما چجوری حرکت کنه منم خیلی راحت راهشو میگم . اصلا یه کار میکنیم قطب نما مثل موتور دور خودش بچرخه :biggrin: (استادتون حال کنه :-B)
            اگه فرکانس زیاد شه شار زیاد میشه و دوباره قطب نمای عزیز بهمون نشونش میده چنتا فرمولم هست که با تعداد دور و اینها میشه فرکانس رو به وسیله شار چک کرد...
            خوب نه متاسفانه نشون نمیده و بزرگترین مشکل همینه . :sad:

دیدگاه

1 واسه فرکانس از انکیباتور استفاده کنیم؟؟؟؟ :question:

2سیمها چطوری باشن تو پیچه از نظر ضخامت؟؟
              انکیباتور نمیدونم چیه / برای فرکانس باید یه اسیلاتور بسازیم و بعد اونو تقویت کنیم . راه های زیادی داره و نمیخوام یه مدار بزرگ بدم که الکی الاف بشی
              مقدار سیم پیچ در ترانس و تمام مدارات سلفی با بالا رفتن فرکانس کم میشه . مثلا اگر در یک ولتاژ ثابت و فرکانس 50 هرتز به 100 دور سیم نیاز داشته باشیم در فرکانس 50 کیلو هرتز 5 دور لازمه (البته فقط مثال بود) و در کل اندوکتانس پایین تری لازمه

دیدگاه

ولی من اصلا با قطب نما نگفتم . این تست مهمه ها یادت نره . اصلا خودم هم همین الان تست میکنم
                نمیدونم شاید سنسورای من خراب شده پس...
                حالا شما خودت یه بار چک کنید منم الان چک می کنم ببینیم نتیجه داره یا نه :question: :question:

از آزمایش اول / همونطور که قبلا سیم پیچ قرار داشت و هونطور که قطب نما در میدان بود و جواب نمیداد
                بله حتما

که اگر این طور باشه ، شما فقط به من میگی که میخوای قطب نما چجوری حرکت کنه منم خیلی راحت راهشو میگم . اصلا یه کار میکنیم قطب نما مثل موتور دور خودش بچرخه :biggrin:
                نه واقعا من این جریان رو می خوام

خوب نه متاسفانه نشون نمیده و بزرگترین مشکل همینه[/b] . :sad:
                این فرمول رو ببینید:

خوب با این مقاومت میشه کار کرد...
                یه سری تو حالت اول یه سری بعدش...
                چون برای ما فقط فرکانس متغیره :question: :question: :read:

دیدگاه

انکیباتور نمیدونم چیه / برای فرکانس باید یه اسیلاتور بسازیم و بعد اونو تقویت کنیم . راه های زیادی داره و نمیخوام یه مدار بزرگ بدم که الکی الاف بشی
                  مقدار سیم پیچ در ترانس و تمام مدارات سلفی با بالا رفتن فرکانس کم میشه . مثلا اگر در یک ولتاژ ثابت و فرکانس 50 هرتز به 100 دور سیم نیاز داشته باشیم در فرکانس 50 کیلو هرتز 5 دور لازمه (البته فقط مثال بود) و در کل اندوکتانس پایین تری لازمه
                  ببخشید منظورم اینداکتور بود ... :mrgreen:
                  فشار بی خوابیه دیگه...
                  این رو ببینین
                  http://www.shahab-co.com/?xid=0099020002002600000

یه چیزی ضریب کیفیت هم فاکتور مهمی تو فرکانسهای بالا

دیدگاه

نه واقعا من این جریان رو می خوام
                    خوب منم با همون جریان گفتم . فقط یواش یواششو داریم .
                    این فرمول رو ببینید:
                    :eek:................... :cry:فرمول مورمول رو نکن من یکی فرار میکنم / من نوکرتم خودت حساب کن .
                    یه چیزی ضریب کیفیت هم فاکتور مهمی تو فرکانسهای بالا
                    بله . تمام قوانین تئوری هم رعایت بشه تازه میرسی به ریزه کاری هایی که فکرشو هم نمیکردی .
                    خوب دیدم . منظورت چیه / اون که یه چیزی تو مایه های کوره القایی بود . چه ربطی داره ؟

دیدگاه

شرمنده حواسم به یه پاسخ بود ولی الان رفتم انجام دادم . با این تعداد دور من و قطر حلقه ها تاثیری نذاشت
                      شما الان چند دور سیم وپیچیدی و قطر حلقه ها حدودا چه قدره ؟
                      حدودی سریع بگو

دیدگاه

فکر کنم خوابت برد نه ؟
                        میبینی شما داری انجام میدی یا من خودم موندم
                        بگذریم اینم نتیجه اش با این مقدار سیم(20دور) و قطر حلقه که میبینی با یه اهنربا که دستم گرفتم این میدان کاملا مشخص شد :agree:
                        اگه نتونی مرحله AC رو یه بار حس کنی مجبوریم برگردیم سراغ دیود یا باتری ولی اگر یه کوچولو جواب بگیری دیگه نیازی بهش نیست

دیدگاه

اینم دو تا عکس از یک پروژه که به اونی نشون دادی مربوط میشه

[URL=http://www.4shared.com/photo/TeAL_B6N/hit-reson1.html?refurl=d1forum]

دیدگاه

فرمول مورمول رو نکن من یکی فرار میکنم / من نوکرتم خودت حساب کن .
                            چیز خاصی نیست ،چشم فرمولا با من...

خوب دیدم . منظورت چیه / اون که یه چیزی تو مایه های کوره القایی بود . چه ربطی داره ؟
                            نه منظورم شیوه ی افزایش فرکانس و جریان تو ای سیستم اولاش نوشته....

دقیقا همونه..

دیدگاه

فکر کنم خوابت برد نه ؟
                              میبینی شما داری انجام میدی یا من خودم موندم
                              نه پاشدم رفتم واسه تست دستگاهای انکیباتور 2 ساعت راه رفت 2 ساعت برگشت یه دو ساعتم کار طول میکشید..
                              بگذریم اینم نتیجه اش با این مقدار سیم(20دور) و قطر حلقه که میبینی با یه اهنربا که دستم گرفتم این میدان کاملا مشخص شد :agree:
                              اگه نتونی مرحله AC رو یه بار حس کنی مجبوریم برگردیم سراغ دیود یا باتری ولی اگر یه کوچولو جواب بگیری دیگه نیازی بهش نیست
                              من یه کمکی حس میکنم اما خوب کمه ....
                              راستی مگه فاز نباید بره تو سیما؟عکس شما هم همونه دیگه؟!
                              عکس ها

اینم دو تا عکس از یک پروژه که به اونی نشون دادی مربوط میشه
                              کدوم؟؟؟؟
                              یکم بیشتر میگین؟؟

دیدگاه

من یه کمکی حس میکنم اما خوب کمه ....
                                راستی مگه فاز نباید بره تو سیما؟عکس شما هم همونه دیگه؟!
                                خوب خدارو شکر :applause:
                                این همون میدانی هست که شما دنبالش میگردین . با این فرکانس باید سیم پیچ خیلی بزرگتری باشه تا بتونیم جریان بیشتر هم بهش بدیم و در این صورت میدانی ایجاد میشه که اگر فلزی دران قرار بدید اون فلز داغ میشه .
                                حالا بهترین کار اینه که یه کم جریانتو زیاد کنی
                                نه منظورم شیوه ی افزایش فرکانس و جریان تو ای سیستم اولاش نوشته....
                                کدوم؟؟؟؟
                                یکم بیشتر میگین؟؟
                                سلام /
                                منظورم اون سایته که گفتی / عکسارو که دیدید . این کوره القایی هم مشابه همون دستگاه جوش القایی و با ایجاد میدان الکترومغناطیس خیلی قوی کار میکنه و وقتی یه فلز وارد این میدان میکنی در حقیقت داخل فلز یک جریان الکترکی بسته برقرار میشه . و این فلز مثل اتصال کوتاه انقدر داغ میشه تا سرخ میشه . البته اون عکس رو یه جا برای اینکه به بچه ها بگم چجوری تنظیمش کنن گرفتم .
                                که نشون میده وقتی یه سیم پیچ کوچیک در ان میدان قرار میگیره دوسرش اختلاف ولتاژ القا میشه که میتونه لامپ رو روشن کنه . حتی اگر یه کم فاصله داشته باشه /
                                اینم خودش نمونه خوبیه . چون من تو این دستگاه هم از فرکانس های بالا و جریان و ولتاژ بالا استفاده کردم و هم برای تقویت این فرکانس ها از قطعات صنعتی مثل IGBT ها استفاده کردم (عکس 1)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X