اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اهن ربا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اهن ربا

نوشته اصلی توسط 152025
    ابعادشو می تونم به شکل های مختلف حل کنم
    چرا از کاری که در صدد انجام اون هستید کمی برامون نمیگید تا بهتر کار رو درک کنیم.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

یک قیچی برای برش حلب که یک طرف قیچی رو جوش کردم به یک پایه وطرف دیگه شو می خوام وصل کنم به اهن ربا برقی که بابرق کنترل کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 152025
        یک قیچی برای برش حلب که یک طرف قیچی رو جوش کردم به یک پایه وطرف دیگه شو می خوام وصل کنم به اهن ربا برقی که بابرق کنترل کنم
        برای قیچی فکر نکنم مناسب باشه چون کنترل خوبی نمیشه تو برش داشت ومیتونه خطرناک هم باشه.
        برای اینکار بهترین گزینه استفاده از هیدرولیک هست و اگر مقدور نیست از موتور گیربکس دار میتونید استفاده کنید.
        فکر کنم اگر از اول راهنمایی برای ساخت قیچی حلب بر برقی مطرح میکردید بهتر بود.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

دقیقا طبق گفته های پست قبل مگنت بدرد قیچی نمیخوره چون نمیشه سرعتشو کنترل
          یه دفعه ضربه میزنه و خطرناکه کار کردن باهاش.
          توی بازار یه سری قیچی هست برای برش میلگرد همشون از جک هیدرولیکی-برقی استفاده میکنن
          بعضی از تولید کننده ها هم از گیربکسای خیلی قوی استفاده میکنن .
          کار شما چون خیلی قدرتی نیست مناسب ترین چیر همون گیربکس هست
          سرعتش هم با تغییر دور موتور تحت کنترلت هست

دیدگاه

اگر از آهن ربا هم بخای استفاده کنی باید به صورت سیلندر و پیستون اجرا بشه
            یعی یه سیم پیچ استوانه شکل توخالی داری که دور یه قرقره غیر فلزی باید باشه.
            بعد یه استوانه توپر فولادی یا آهنی داری که داخل مرکز سیم پیچ بصورت متحرک هست
            از بالا آزاد باید باشه از پایین هم به یه طرف قیچی وصل باشه
            این روشو من توی قیچی ندیدم اجرا کننن ولی یه سری منگنه کوب و میخ کوب برقی هست
            که از این روش استفاده کردن.
            قطر پیستونش 2 سانتیمتر قدش حدود 6 سانتی متر
            قطر داخل سیم پیچ کمی بیشتر از 2 سانت و بیرون سیم پیچ و قدش حدود 5 سانتی متر
            ضخامت سیم حدود 7 دهم یا 8 دهم میلیمتر
            این ابزار یه برد کنترل هم داره که با زدن کلید برای یه لحظه برق دی سی 220 ولت
            به 2 سر سیم پیچ وصل میشه
            من یه دفعه که تست کردم لحظه روشن شدن جریان بالاتر از 20 امپر از سیم پیچ میگذره
            چون آمپر مترم 20 آمپر بود نمیدونم چه قدر بیشتر ولی کم شدن نور رو به وضوح توی لامپ توی
            اونجا میشد دید
            حالا این مدار برای زدن یه منگنه با قد 1 سانت توی چوب یا ام دی اف هست
            حساب کن برای برش ورق چه قدرتی میخای

دیدگاه

والا برای قیچی که منم نظرم نیس خیلی خیلی خطرناک میشه اگه از یه دونه موتور الکتریکی استفاده کنید خیلی بهتره تازه اروم تر هم میبره اگه با مگنت این کار را بکنید یه دفعه دهنه ی قیچی بسته میشه تازه کار رو هم خراب میکنه به خصوص اگه بخواهید ورق ببرید
              گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
              همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

سلام دوستان دیدم مبحث ساخت آهنرباست و سیم پیچ گفتم سوالم رو اینجا مطرح کنم شاید بتونید کمک کنید من یه شیر برقی ۲۴ ولت رو سیم پیچش رو باز کردم و میخوام سیم پیچش رو به ۵ ولت تغییر بدم فکر کنم با جریانی حدود ۲۰۰ میلی آمپر میتونه کار کنه البته باز هم احتیاج به راهنمایی شما دارم
                قدرت شیر برقی ۴ وات هست
                حالا سوال اینجاست که اولاً از چه فرمولی میشه میزان توان آهنربا رو بدست آورد که بر اساس اون بشه سیم پیچ جدید رو محاسبه کرد و پیچید . یعنی با توجه به ولتاژ آهنربا و جریانی که خود سازنده براش طراحی کرده چند نیوتن نیرو لازم داره تا بوبین داخلی شیر برقی عمل کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X