سلام من می خواستم یک اهن ربای برقی قوی در حد 20 کیلو بلند کنه در فاصله 5 سانتی درست کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ساخت اهن ربا
Collapse
X
-
پاسخ : ساخت اهن ربا
یه دونه هسته فلزی می خواد با یه دونه سیم پیچ بهتره چون قرار هست امپر بالایی از سیم ها بگذره باید این مطلب در مورد انتخاب قطر سیم ها در نظر گرفته بشه پیشنهاد من سیم 2 به بالا هست مثلا 2.5 یا شاید هم 3 مناسب باشه (چون 20 کیلو مد نظر هست)منع تغذیه تون هم حتما باید در حدود 12 ولت و 5 امپر رو به راحتی بدهد موفق باشیدگویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط amin20107یه دونه هسته فلزی می خواد با یه دونه سیم پیچ بهتره چون قرار هست امپر بالایی از سیم ها بگذره باید این مطلب در مورد انتخاب قطر سیم ها در نظر گرفته بشه پیشنهاد من سیم 2 به بالا هست مثلا 2.5 یا شاید هم 3 مناسب باشه (چون 20 کیلو مد نظر هست)منع تغذیه تون هم حتما باید در حدود 12 ولت و 5 امپر رو به راحتی بدهد موفق باشیدoo:
اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود
دیدگاه
-
پاسخ : پاسخ : ساخت اهن ربا
نوشته اصلی توسط Ghasede delسیم 2.5 الی 3 برای فقط 5 آمپرoo:
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط 152025خوب باید چند دور سیم پیچیش کنم واین 5 امپرو چگونه ازش عبور بدم یعنی باید اخرسیم پیچ یک مصرف کننده وصل کنم !!!!!!!!
حداق امپر عبور نزدیک به 5 امپر هست البته برحسب تجربه میگم
در مورد اینکه چطوری 5 امپر رو انتقال بدید مثل اون اهنربا میخی ها که توی دبستان درست میکردم دو سر سیم پیچ رو وطل میکنید به یهدونه منبع DC سیم پیچ اهنربا فقط دوتا سر داره یکی+ و یکی- واصلا هیچ مصرف کننده ای لازم نیس به سیم پیچ وصل بشه اگر وصل بشه از عبور جریان جلوگیری میکنه ، واضحه که خب خاصیت چون اجازه عبور جریان کمتری رو میده خاصیت اهنربایی کاهش قابل توجهی پیدا میکنهگویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط amin20107یه دونه هسته فلزی می خواد با یه دونه سیم پیچ بهتره چون قرار هست امپر بالایی از سیم ها بگذره باید این مطلب در مورد انتخاب قطر سیم ها در نظر گرفته بشه پیشنهاد من سیم 2 به بالا هست مثلا 2.5 یا شاید هم 3 مناسب باشه (چون 20 کیلو مد نظر هست)منع تغذیه تون هم حتما باید در حدود 12 ولت و 5 امپر رو به راحتی بدهد موفق باشید
سیم 1 دارای سطح مقطع 0.78 میلی متر مربع هست البته بدون در نظر گرفتن ضخامت لاک
سیم 3 دارای سطح مقطع 7 میلی متر مربع هست البته بدون در نظر گرفتن ضخامت لاک
برای محاسبه جریان عبوری باید چگالی جریان تعریف کرد
چگالی جریان بستگی به ابعاد فیزیکی بوبین--مقاومت سیم--دمای محیط داره
و برای هر هر میلیمتر مربع از 2 آمپر تا 6 آمپر متغییر هست.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط 152025سلام من می خواستم یک اهن ربای برقی قوی در حد 20 کیلو بلند کنه در فاصله 5 سانتی درست کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
منظورتون اینه که وقتی آهنربا به پنج سانتی متری آهن 20 کیلویی شد جذبش کنه!!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط 152025فعلا هیچی ولی شما شرح بدید جورشون می کنم ممنون
یه زمانی هست شما آهنربا رو به قطعه میچسبونی بعد برق رو وصل میکنی آهنربا رو میکشی تا وزنه بلند بشه .
اما روش شما آهنربایی به مراتب قویتر نیاز داره.
آیا از برق شهری میتونید استفاده کنید.
ابعاد وزنه به چه شکلی هست.
دیدگاه
دیدگاه