اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ژنراتور بادی -------

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : ساخت ژنراتور بادی -------

نوشته اصلی توسط Solsal
    با سلام

ارزانترین:

دینام پراید + آفتامات+باتری پراید
    یا
    دینام پیکان+آفتامات+باتری پیکان

تا اینجا ولتاژ 12 تا 14 ولت با جریاندهی بالا را دارید.

ولتاژ بالاتر را با دینام مینی بوس + آفتامات + باتری مینی بوس ( 24 ولتی )

ولتاژ بالاتر را با تجهیزات فوق + مبدل DC/DC تولید می کنیم.

//========================================

اگر انطباق سرعت دوران نیاز است، گیربکس از خیابان سعدی تهیه فرمایید.

برای موارد بالا ، دیگر نیازی به کنترل زاویه پره ها برای تثبیت دور توربین نیست بلکه تمام توان باد و توربین صرف تولید انرژی می شود.

با سپاس

سلام جناب استاد عزیز Solsal
    بخدا دیگه داشتم نامید میشدم . از نحوه رفتار و گفتار شما و همچنین راهنمایی کردن شما . معلوم هست که شخصی باسواد و شریف و مهندسی عزیز تشریف دارین . انشالله که ما هم بتونیم مانند شخص شما باشیم و به دیگران بدون قصد و غرض یاری برسانیم . باز هم تشکر :applause: :applause: :applause: :applause:
    فقط یه سوال مهندس جان .
    اگه بخوام از نوع دوم که فرمودین استفاده کنم منظورم دینام پیکان+آفتامات+باتری پیکان
    چطوری میشه . منظورم نقشه سیم کشی و ارتباط اونها به یک دیگر هست ؟؟؟؟؟

در مورد بعدی این سیستم منظورم تغییر زاویه بالها ساخته شده و دیگه نمیشه کاریش کرد . ایا نیاز هست که تغییر بدم و به نوع ثابت تبدیل کنم ؟؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت ژنراتور بادی -------

نوشته اصلی توسط Solsal
      با سلام

ارزانترین:

دینام پراید + آفتامات+باتری پراید
      یا
      دینام پیکان+آفتامات+باتری پیکان

تا اینجا ولتاژ 12 تا 14 ولت با جریاندهی بالا را دارید.

ولتاژ بالاتر را با دینام مینی بوس + آفتامات + باتری مینی بوس ( 24 ولتی )

ولتاژ بالاتر را با تجهیزات فوق + مبدل DC/DC تولید می کنیم.

اگر انطباق سرعت دوران نیاز است، گیربکس از خیابان سعدی تهیه فرمایید.

برای موارد بالا ، دیگر نیازی به کنترل زاویه پره ها برای تثبیت دور توربین نیست بلکه تمام توان باد و توربین صرف تولید انرژی می شود.

با سپاس
      ای وییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییول استاد .دستت طلا درست شد
      چند روز پیش تجهیزات -- دینام پراید + آفتامات+باتری پراید -- را خریدم و دادم نصب کنن اونجایی که توربین بادی ساخته بودیم ونصب کرده بودیم . 2 ساعت پیش جواب دادن که داره خوب جواب میده البته نصبش طول کشید ولی دستت درد نکنه خیلی عالی شد . حتی انگار تونستن باش یه لامپ کم مصرف اضافی هم روشن کنن
      خدا خیرت بده خیلی مشکل شده بود برامون . :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

دیدگاه

پاسخ : ساخت ژنراتور بادی -------

سلام دوست من
        خوشحال شدم دیدم مشکلت حل شده
        در سیستمهای بادی که در شرکتهای نامی تولید میشه دقیقا به این شکله که توربین با پره های زاویه ثابت و ژنراتور هایی مانند مدل خودرویی به شارژ یک باتری میپردازه و سپس توسط اینورتر خروجی باتری به جریان متناوب تبدیل میشه
        در واقع این ارزون ترین راه هستش و البته دقیق ترین راه
        چون نمیشه فرکانس رو دقیقا روی 50 یا 60 هرتز فیکس کرد چه با تغییر زاویه پره ها چه با گیربکس چون هم باد ثابت نیست و هم بارمصرفی که در خروجی سیستم قرارمیگیره
        اما اینورتر به راحتی فرکانس ثابت تولید میکنه و با روشهای ساده ای کار استبلایزر هم انجام میده و در مدلهای سوییچینگ خروجی های سینوسی خوشگل تولیدات در میکنه
        البته من اینهارو در یک سیستم بادی کوچک 2200 واتی که یکی از فامیلهامون از خارج خریداری کرده بودن دیدم و سیستمهای پرقدرت همانند منجیل رو نمیدونم به چه سبکی کار میکنن
        برای بالاتر بودن خودتو ببر بالا،دیگرانو پایین نیار
        چون ممکنه دستت به همه نرسه تا بیاریشون پایین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X