سلام لطفا در مورد ساخت اتو ترانس 220 به 110 توضیح دهید محاسبات و نحوه پیچیدن و نوع قرقره و هسته . من ابزارهای ترانس پیچی رو دارم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نحوه ساخت اتوترانس 220 به 110 ولت
Collapse
X
-
پاسخ : نحوه ساخت اتوترانس
با سلام
میخوام یک اتوترانس بپیچم با
v1=115
v2=28/21
تعداد دور اولیه 1 و2 و تعداد دور ثانویه به همراه قطر سیم ها رو هم دارم.
لطفا سیم پیچی اتوترانس رو راهنمایی کنید
یا در صورت امکان یک کلیپ آموزشی از ساخت اتوترانس معرفی کنید.
با تشکرجدیدترین ویرایش توسط shayan66; ۱۲:۱۰ ۱۳۹۵/۰۴/۱۹.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
پاسخ : نحوه ساخت اتوترانس 220 به 110 ولت
سلام .ممنون از زحمات شما . دوستی طرز ساخت اتو ترانس را خواسته بود . خواستم ای دوست محترم را راهنمایی کنم .انشاا... مورد استفاده قرار بگیرد .
اتو ترانس 220 به 110 . دوست عزیز ترانسی را تهیه کنید که طول وعرض سطح مقطع ان 3.9در 2.9باشد وسیمی با قطر 0/25 برای ترانس مهیا کنید و تعداد 520 دور اولیه پیچیده شود وبه دنبال ان 520 دور دیگر را به پیچید . بیایید سر اول را شماره 1 وسر وسط را که بعداز 520 دوراولیه می باشد سر شماره 2 وسر اخر بعداز 520 دور دوم سر اخر می باشد سر شماره 3 نام گذاری میکنیم در اخر برق 220 را یک سرش را به شماره 1 وسر دیگر برق 220 به سر شماره 3 وصل می کنیم.ودو خروجی را سر وسط شماره 2 وشماره سه خواهد بود . واتو ترانس به همین سادگی خواهد بود . موفق باشید
- تشکرها 2
دیدگاه
-
سلام .یه ترانس ۱۱۰ معیوب داشتم بازش کردم البته تعداد دورهاشو طبق اصلیش دوباره پیچیدم .فقط سیمهاش اولیه با ثانویه فرق داره .اولیه با نمره ۲۵ وثانویه با نمره ۶۰ هستش .حالا من بازم طبق همین شماره گذاری شما سیمهای ورودی وخروجی رو باید بگیرم ؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Mohamad0838 نمایش پست هاسلام .یه ترانس ۱۱۰ معیوب داشتم بازش کردم البته تعداد دورهاشو طبق اصلیش دوباره پیچیدم .فقط سیمهاش اولیه با ثانویه فرق داره .اولیه با نمره ۲۵ وثانویه با نمره ۶۰ هستش .حالا من بازم طبق همین شماره گذاری شما سیمهای ورودی وخروجی رو باید بگیرم ؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
درود
سیم باید با همون قطر باشد!!!
اگرقطرسیم کمتر باشد مقدار توان کاهش پیدا میکند!!!
و اگرقطرسیم از یک حد بیشتر باشد احتمال دارد در قرقره برای زدن ei مشکل بوجود آید!!!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Mohamad0838 نمایش پست هاسلام .یه ترانس ۱۱۰ معیوب داشتم بازش کردم البته تعداد دورهاشو طبق اصلیش دوباره پیچیدم .فقط سیمهاش اولیه با ثانویه فرق داره .اولیه با نمره ۲۵ وثانویه با نمره ۶۰ هستش .حالا من بازم طبق همین شماره گذاری شما سیمهای ورودی وخروجی رو باید بگیرم ؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
جریان خروجی کاهش میابد.
اگه هم ضخامت سیم ثانویه بیشتر از سیم اصلی باشه، هم
فشار بیشتری به اولیه وارد میشه هم اینکه امکان داره سیم پیچ
تو هسته جا نشهسوال دیگه ای هم بود در خدمتم.
موفق باشید.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mohamadreza219 نمایش پست هاپاسخ : نحوه ساخت اتوترانس 220 به 110 ولت
سلام .ممنون از زحمات شما . دوستی طرز ساخت اتو ترانس را خواسته بود . خواستم ای دوست محترم را راهنمایی کنم .انشاا... مورد استفاده قرار بگیرد .
اتو ترانس 220 به 110 . دوست عزیز ترانسی را تهیه کنید که طول وعرض سطح مقطع ان 3.9در 2.9باشد وسیمی با قطر 0/25 برای ترانس مهیا کنید و تعداد 520 دور اولیه پیچیده شود وبه دنبال ان 520 دور دیگر را به پیچید . بیایید سر اول را شماره 1 وسر وسط را که بعداز 520 دوراولیه می باشد سر شماره 2 وسر اخر بعداز 520 دور دوم سر اخر می باشد سر شماره 3 نام گذاری میکنیم در اخر برق 220 را یک سرش را به شماره 1 وسر دیگر برق 220 به سر شماره 3 وصل می کنیم.ودو خروجی را سر وسط شماره 2 وشماره سه خواهد بود . واتو ترانس به همین سادگی خواهد بود . موفق باشید
دیدگاه
دیدگاه