اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سئوال:اندازه ژنراتور 400 هرتز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سئوال:اندازه ژنراتور 400 هرتز

با سلام به همه دوستان قدرتی
    یک سئوال برام پیش اومده که حدودا جوابش را خودم میدونم دو ژنراتور با اندازه های نامی یکسان داریم می خواهم بدانم که آیا ژنراتور 400 هرتز (فرضی)از نظر شکل و اندازه بزرگتر هستش یا یک ژنراتور 50 یا 60 هرتز
    لطفا با دلیل علمی بگید و در حد امکان ساده با تشکر
    سخت ترین چیزی که می توان در زندگی یاد گرفت این است که از روی کدام پل
    باید رد شد و کدام پل را باید خراب کرد
    از سه چیز متنفرم 1- خیانت 2- دروغ 3- نامردی
    { خلاف قوانین - پاک شد }

پاسخ : سئوال:اندازه ژنراتور 400 هرتز

با سلام خدمت آقا محمد عزیز :smile:
    خیلی سوال جالبی بود :applause:
    در مورد ترانسفورماتور به این قضیه توجه کردید
    ترانسفورماتور ها فرکانس بالا اندازه ی کوچکی دارند
    این قضیه در تمام ماشین های الکتریکی صدق می کند
    دلیل این موضوع این است که فرکانس بالا باعث افزایش ولتاژ القایی می شود
    و در ماشین های الکتریکی در بر ولت را افزایش می دهد در نتیجه با تعداد درو کمتری می توان ولت بر دور مناسب
    و به دنبال آن آمپراژ مناسب برای تهیه ی میدان مغناطیسی را تهیه نمود
    به دلیل افزایش فرکانس سطح مقطع هسته نیز کاهش می یابد (به دلیل افزلیش ولت بر دور...
    به زبان بسیار ساده با تعداد دور کم می توان جریان مطلوب را از سیم پیچی عبور داد.
    این سیستم ها مشکل تلفات هسته ی بالا دارند در نتیجه راندمان این نوع سیستم ها پایین می باشد
    تلفات فوکو در این سیستم ها برابر:Q=kf.f.B.B که دراین رابطه B چگالی میدان و F فرکانس مدار می باشد.
    K نیز نان دهنده ی ویژگی هسته می باشد.
    خنک کاری در این سیستم ها نیز تا حدودی می تواند سبب حجیم شدن این سیستم ها شود.
    مفق باشید... :nerd:
    هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
    بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

پاسخ : سئوال:اندازه ژنراتور 400 هرتز

با سلام فکر می کنم ترانسفورماتورهایی که شمااز ان نام بردید ترانسفورماتورهای خیلی کوچک و کم ولتاژ بوده باشند ولی اگر منحنی مغناطیسی ترانسفورماتوها را نگاه کنیم می بینم که برای اینکه یک تراسفورماتور 60 هرتز را
      در سیستم 50 هرتز به کار گیریم باید ولتاژ اعمالی به آن را یه انداه یک ششم کاهش دهیم در غیر این صورت فوران قله در هسته از اندازه مجاز آن بیشتر خواهد شدو برای اینکه یک ترانسفورماتور 50 هرتز را درسیستم 60 هرتز به کار گرفت اگر مشکلی برای عیق بندی بوجود نیاید باید با اعمال ولتاژ بزرگتری به میزان 20 درصد آن را در سیستم 60هرتز به کار گرفت به همین دلیل فکر می کنم ژنراتور 400 هرتز بزرگتر از یک ژنراتور 50 هرتز با همان توان نامی ولتاژ نامی می باشد ولی مطمئن نیستم
      اگه اشتباه می گم اصلاح کنید ممنون می شم
      سخت ترین چیزی که می توان در زندگی یاد گرفت این است که از روی کدام پل
      باید رد شد و کدام پل را باید خراب کرد
      از سه چیز متنفرم 1- خیانت 2- دروغ 3- نامردی
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X