اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیم پیچی پنکه سقفی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سیم پیچی پنکه سقفی

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
    گام سیم پیچی چند بود :question:
    ظاهر و باطن اینه.*** گام= z/2p ***
    دیگه بقیه اش معلومه دیگه.

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
    خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

دیدگاه

گام سیم پیچی چند بود :question:
      امیدوارم دیگه توضیحات کامل شده باشه.
      یا علی :mrgreen:

دیدگاه

با سلا م پس نقشه بصورت زیر میشه
        برای سیم پیچ اصلی 2-1 از شیار یک شروع وبا گام دو 14 تا سیم پیچ باتعداد دور و قطر متناسب با موتور معیوب جا میزنیم
        برای سیم پیچ کمکی 2-1 از شیار دو شروع وبا گام دو 14 تا سیم پیچ باتعداد دور و قطر متناسب با موتور معیوب جا میزنیم
        اتصال سیم پیچ ها برای 3000 دور ته کلاف اول به سر کلاف دوم و ادامه.....
        اتصال سیم پیچ ها برای 1500 دور ته کلاف اول به ت کلاف دوم وسر کلاف دوم بهسر کلاف سوم وادامه..
        از 4 سر باقی مانده (دوتا از کمکی ودوتا از اصلی) ابتدا یا انتهای سیم پیچی کمکی و اصلی را بهم وصل میکنیم و یه سیم میدیم بیرون دوسر باقی مانده را هم میدیم به خازن وبه یه سر خازن برق میدیم
        که البته اگه دور برعکس شد میدیم به سر دیگه خازن
        دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
        بانک اطلاعاتی سنسورها
        ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
        تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
        [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

با سلا م پس نقشه بصورت زیر میشه
          برای سیم پیچ اصلی 2-1 از شیار یک شروع وبا گام دو 14 تا سیم پیچ باتعداد دور و قطر متناسب با موتور معیوب جا میزنیم
          برای سیم پیچ کمکی 2-1 از شیار دو شروع وبا گام دو 14 تا سیم پیچ باتعداد دور و قطر متناسب با موتور معیوب جا میزنیم
          اتصال سیم پیچ ها برای 3000 دور ته کلاف اول به سر کلاف دوم و ادامه.....
          اتصال سیم پیچ ها برای 1500 دور ته کلاف اول به ت کلاف دوم وسر کلاف دوم بهسر کلاف سوم وادامه..
          از 4 سر باقی مانده (دوتا از کمکی ودوتا از اصلی) ابتدا یا انتهای سیم پیچی کمکی و اصلی را بهم وصل میکنیم و یه سیم میدیم بیرون دوسر باقی مانده را هم میدیم به خازن وبه یه سر خازن برق میدیم
          که البته اگه دور برعکس شد میدیم به سر دیگه خازن
          سلام
          دست و پنجت درد نکنه. :applause:
          فقط اگه میتونستی یه شماتیک هم براش میزاشتی عالی میشد.جنبه آموزشی به طور کامل پیدا میکرد.بازم تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rahwar
            سلام
            دست و پنجت درد نکنه. :applause:
            فقط اگه میتونستی یه شماتیک هم براش میزاشتی عالی میشد.جنبه آموزشی به طور کامل پیدا میکرد.بازم تشکر.
            با سلام
            قابل نداشت
            تویه فرصت حتما اونم میزارم
            دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
            بانک اطلاعاتی سنسورها
            ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
            تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
            [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

با سلام
              قابل نداشت
              تویه فرصت حتما اونم میزارم
              باشه تشکر.پس ما منتظریم.
              یا حق :bye

دیدگاه

سلام
                دوستان من یه پنکه سقفی قدیمی دارم، نزدیک 20 25 سال یا بیشتر عمرشه، چند وقتی بود که روی آخرین درجه با سرعت خیلی کمی میچرخید، چند روز پیش اومدم یه اشتباهی کردم بدون خازن مستقیم وصلش کردم به برق، الان فکر کنم سیم پیچ راه اندازش باید خراب شده باشه، چون دیگه شروع به حرکت نمیکنه و درجا میزنه(البته وقتی با دست بچرخونمش شروع به حرکت میکنه و حتا سرعتش هم نسبت به قبل بهتر شده)
                بردم بیرون میگن بخوای سیم پیچیشو عوض کنی حدود 70 80 تومن در میاد نمیصرفه برات، از طرفی هم بخوام پنکه نو بگیرم کمترین حالت باید 150 200 پیاده شم، که البته متاسفانه من الان به دلیل شرایطی که دارم نمیتونم حتا همون 60 70 تومن سیم پیچی رو پرداخت کنم چه برسه به خرید پنکه نو
                راستش به ذهنم رسید خودم سیم پیچیشو عوض کنم، این تاپیکو دیدم و کامل هم خوندم اما چیزی دستگیرم نشد
                برق کار نیستم و از برق زیاد سر در نمیارم (نه میدونم گام چیه نه حتا اسم سیم لازم واسه سیمپیچی رو نمیدونم!) ،اما گیراییم تو مسائل فنی خوبه، اگه کسی باشه پا به پا از ب بسم الله دستمو بگیره و راهنماییم کنه تو این کار بی نهایت ممنون میشم
                این یه نما از پنکه

دیدگاه

سلام
                  دوستان من یه پنکه سقفی قدیمی دارم، نزدیک 20 25 سال یا بیشتر عمرشه، چند وقتی بود که روی آخرین درجه با سرعت خیلی کمی میچرخید، چند روز پیش اومدم یه اشتباهی کردم بدون خازن مستقیم وصلش کردم به برق، الان فکر کنم سیم پیچ راه اندازش باید خراب شده باشه، چون دیگه شروع به حرکت نمیکنه و درجا میزنه(البته وقتی با دست بچرخونمش شروع به حرکت میکنه و حتا سرعتش هم نسبت به قبل بهتر شده)
                  بردم بیرون میگن بخوای سیم پیچیشو عوض کنی حدود 70 80 تومن در میاد نمیصرفه برات، از طرفی هم بخوام پنکه نو بگیرم کمترین حالت باید 150 200 پیاده شم، که البته متاسفانه من الان به دلیل شرایطی که دارم نمیتونم حتا همون 60 70 تومن سیم پیچی رو پرداخت کنم چه برسه به خرید پنکه نو
                  راستش به ذهنم رسید خودم سیم پیچیشو عوض کنم، این تاپیکو دیدم و کامل هم خوندم اما چیزی دستگیرم نشد
                  برق کار نیستم و از برق زیاد سر در نمیارم (نه میدونم گام چیه نه حتا اسم سیم لازم واسه سیمپیچی رو نمیدونم!) ،اما گیراییم تو مسائل فنی خوبه، اگه کسی باشه پا به پا از ب بسم الله دستمو بگیره و راهنماییم کنه تو این کار بی نهایت ممنون میشم
                  اینطور که به نظر میرسه ، سیمپیچ ها سالم هستند. و همانطور که گفتی و پنکه با دست چرخوندی و اون به کارش ادامه داد ، این احتمال وجود داره که آسیب ندیده باشه،
                  ببین شما بیا تست کن بلبرینگ هارو ببین راحت میچرخن (هم بالایی و هم پایینی ) ،بعد با یه خازن سالم تست کن ، کمی از ظرفیت خازن کنونی بیشتر ، ببین کارت راه میاوفته یا نه.
                  در ضمن همسایه ما یه پنکه sunny گرفته بود 120 تومن.
                  موفق باشی.
                  به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                  (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

اینطور که به نظر میرسه ، سیمپیچ ها سالم هستند. و همانطور که گفتی و پنکه با دست چرخوندی و اون به کارش ادامه داد ، این احتمال وجود داره که آسیب ندیده باشه،
                    ببین شما بیا تست کن بلبرینگ هارو ببین راحت میچرخن (هم بالایی و هم پایینی ) ،بعد با یه خازن سالم تست کن ، کمی از ظرفیت خازن کنونی بیشتر ، ببین کارت راه میاوفته یا نه.
                    در ضمن همسایه ما یه پنکه sunny گرفته بود 120 تومن.
                    موفق باشی.
                    سلام
                    آخه وقتی برق مستقیمو به سیم پیچ کمکی وصل کردم صدای بدی داد و از اونجایی که تا قبلش بدون نیاز به هل دادن خود پنکه شروع به حرکت میکرد (هرچند آهسته) و الان دیگه حرکت نمیکنه احتمال دادم سیم پیچ کمکی داغون شده باشه

بلبرینگ ها سالم سالمن، بعد اینهمه سال هنوز پنکه رو میچرخونمش خوب و نرم میچرخه واسه خودش، با یه خازن سالم هم گفتید الان تست کردم بازم نتیجه مثل قبله، البته هنوز با خازن قوی تر تست نکردم

بله درست میفرمایید پنکه سقفی تو اون رنج قیمت هم هستن، اما یک اینکه کیفیتشون نمیدونم چجوریه، دوم اینکه همونطور که گفتم در حال حاظر حتا 50 تومن هم نمیتونم خرج بتراشم، یکی از اعضای خانواده نیاز به عمل داره، باید حداکثر توانمو بکنم که خرج ها به حداقل برسن

دیدگاه

سلام
                      آخه وقتی برق مستقیمو به سیم پیچ کمکی وصل کردم صدای بدی داد و از اونجایی که تا قبلش بدون نیاز به هل دادن خود پنکه شروع به حرکت میکرد (هرچند آهسته) و الان دیگه حرکت نمیکنه احتمال دادم سیم پیچ کمکی داغون شده باشه

بلبرینگ ها سالم سالمن، بعد اینهمه سال هنوز پنکه رو میچرخونمش خوب و نرم میچرخه واسه خودش، با یه خازن سالم هم گفتید الان تست کردم بازم نتیجه مثل قبله، البته هنوز با خازن قوی تر تست نکردم
                      همین تازه رفتم برای سیم پیچی موتور سیم بخرم ، این پست شما یادم بود و از تعمیر کار پرسیدم که درست میشه ، گفت دردسرش زیاده معمولا انجام نمیدن ، ولی اگه اتصالی داشته باشه میگیریم .
                      بازم میگم اینطور که از عکس معلومه سیم پیچ زیاد آسیب ندیده ، شاید یه اشکال جزئی داشه باشه ، از اونجایی که خودتون گفتید هیچ اطلاعاتی از برق ندارید ، پیشنهاد میکنم به یه تعمیر کار محله تون نشون بدید ، شاید لبه ها یا اون سیم های 1.5 باشن که به سادگی قابل حل هست، ما هم که کنارتون نیستیم از این بیشتر کمکتون کنیم،فقط مواظب باشید که یه ضربه کوچیک به سیم پیچ نخوره ، چون باعث پارگی و سوختن سیم پیچ میشه.

میفهممت ، انشاالله زودی حالشون خوب شه و خدا بهشون سلامتی بده

موفق باشید.
                      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

همین تازه رفتم برای سیم پیچی موتور سیم بخرم ، این پست شما یادم بود و از تعمیر کار پرسیدم که درست میشه ، گفت دردسرش زیاده معمولا انجام نمیدن ، ولی اگه اتصالی داشته باشه میگیریم .
                        بازم میگم اینطور که از عکس معلومه سیم پیچ زیاد آسیب ندیده ، شاید یه اشکال جزئی داشه باشه ، از اونجایی که خودتون گفتید هیچ اطلاعاتی از برق ندارید ، پیشنهاد میکنم به یه تعمیر کار محله تون نشون بدید ، شاید لبه ها یا اون سیم های 1.5 باشن که به سادگی قابل حل هست، ما هم که کنارتون نیستیم از این بیشتر کمکتون کنیم،فقط مواظب باشید که یه ضربه کوچیک به سیم پیچ نخوره ، چون باعث پارگی و سوختن سیم پیچ میشه.

میفهممت ، انشاالله زودی حالشون خوب شه و خدا بهشون سلامتی بده

موفق باشید.
                        بله درست میفرمایید، میدونم با متن از راه دور راهنمایی کردن یکمی نشدنیه
                        ببینم برق کار با حوصله پیدا میکنم این دور و ور، شاید به قول شما واقعا مشکل جزئی باشه و حل بشه
                        در هر حال، همین که به یاد من بودید ارزش داره، خیلی ممنون @};-
                        شاد باشید.

دیدگاه

به نظره منم سیم پیچ هات سالمن مشکلت به احتمال 98 درصد از اشتباه وصل کردن سیم ها است چون اگه سیم پیچ مشکل دار باشه پنکه کار نمیکنه
                          70/80 هزاااااار تومنننن :eek: بابا مملکت چه خبره ما موتور کولر میپیچیم 70 تومن :angry:
                          راستی یه وقت هوس نکنی کاسه ته رو در بیاری چون بعضی پنکه ها جا بلبرینگی تهشون ضعیفه و زود میشکنه حالا اب بیار و حوض پر کن :NO: :biggrin:

دیدگاه

به نظره منم سیم پیچ هات سالمن مشکلت به احتمال 98 درصد از اشتباه وصل کردن سیم ها است چون اگه سیم پیچ مشکل دار باشه پنکه کار نمیکنه
                            70/80 هزاااااار تومنننن :eek: بابا مملکت چه خبره ما موتور کولر میپیچیم 70 تومن :angry:
                            راستی یه وقت هوس نکنی کاسه ته رو در بیاری چون بعضی پنکه ها جا بلبرینگی تهشون ضعیفه و زود میشکنه حالا اب بیار و حوض پر کن :NO: :biggrin:
                            سیم ها رو مطمئنم درست وصل کردم، سیم پیچ اصلی مستقیم به برق، سیم پیچ کمکی به خازن، نول هم که به نول :nerd:
                            بله متاسفانه قیمت ها رو هواست و نظارتی هم نیست
                            اتفاقا قصد داشتم کاسه تهش رو هم در بیارم ببینم اوضاع زیرش چطوره، یکم زور زدم در نیومد بیخیالش شدم

دیدگاه

بسیار متشکرم برای من هم مفید بود
                              زندگی زنگ تفریحی است بین میلاد ومرگ یادمون باشه زنگ بعد حساب داریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lpeiatb نمایش پست ها
                                سیم ها رو مطمئنم درست وصل کردم، سیم پیچ اصلی مستقیم به برق، سیم پیچ کمکی به خازن، نول هم که به نول :nerd:
                                بله متاسفانه قیمت ها رو هواست و نظارتی هم نیست
                                اتفاقا قصد داشتم کاسه تهش رو هم در بیارم ببینم اوضاع زیرش چطوره، یکم زور زدم در نیومد بیخیالش شدم
                                سلام،کاسه های پنکه سقفی با زور از هم جدا نمیشن و برای جدا
                                کردنشون باید با چکش لاستیکی به شیاری که دو تا کاسه به هم
                                وصل شدن ضربه بزنین(البته رو زمین) .
                                موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X