اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ترانسفورماتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت ترانسفورماتور

با سلام خدمت دوستان و مهندسای عزیز.بنده دانشجوی رشته برق-مقطع کارشناسیم.میخواستم یه ترانس درست کنم(البته با کمک شما)با این مشخصات.
    380 ولت به 100 ولت-جریان جروجیشم 1500 آمپر باشه.همینظور که میبینید جریان این ترانس یکم از حد معمول بیشتره. و البته پر هزینه تر.میخواستم ببینم اصول طراحی و ساخت این نوع ترانسم مثل ترانساییه که دوره کاردانی میپیچیدیم؟؟؟
    ممنون میشم اگه کسی راهنماییم بکنه

پاسخ : ساخت ترانسفورماتور

دوست عزیز شما از این ترانس 150KVA خروجی میخوای. با احتساب تلفات و ضریب ایمنی حداقل 200KVAآ‌ باید براش در نظر بگیری. این ترانس یه چیزی میشه تو مایه های ترانس دستگاههای جوش مقاومتی. از لحاظ محاسبات الکتریکی مشابه همون ترانسهای معمولی هستن. منتها به علت پارامترهای قدرتش توی اجرا ، یه کم با ترانسهای معمول فرق داره.( مثل همون یه کمی که جریانش از حد معمول بیشتره! ) مثلا این ترانسها باید به سیستم خنک کننده آبگرد مجهز باشن که برا خودش داستانیه. همچنین چند نقطه اون دائما با سنسور های دما باید چک بشه تا افزایش غیر مجاز دما رو کنترل کنن. سیستم بانک خازنی که ضریب توان شبکه رو اصلاح کنه. سیستم ایزولاسیون مقاوم در برابر حرارت و رزین ریزی. مکانیزمهای حفاظتی و اتصالات و هادی های جریان ورودی و بخصوص خروجی. سیستم مانیتورینگ جریان که معمولا تو ورودی نصب میشه و انواع سیستمهای حفاظتی دیگه که اکثر اونا به علت قیمت چندین میلیونی ترانس و هزینه های گرون تامین و یا تعمیر اون و خساراتیه که در صورت خرابی ترانس متوجه شبکه و سایر تجهیزات مرتبط با اون میشه.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

سلام-غیر از مواردی که دوستمان به ان اشاره کردند نکته اصلی روش سیم پیچی ان است یعنی چگونگی قرار دادن سیم ها ی اولیه و ثانویه کنار هم. که با ترانسهای معمولی تفاوت اساسی دارد و اگر به روش درست سیم پیچی نشود سیم ها به هم اتصال خواهند کرد و علت ان هم داغ شدن بیش از حد بعضی از نقاط سیم خواهد بود و در این جا اثر مجاورت به خوبی نمایان خواهد شد.proximity effect.
      در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

سلام.
        میخوام واسه اولین بار با این نرم افزار ترانس بپیچم.

عکس محیط نرم افزار:
        http://s5.picofile.com/file/8129528176/1616.jpg
        میخواستم ببینم تو اون کادر که باید ابعاد هسته رو به میلیمتر وارد کنی من باید سایز داخل هسته رو تو نرم افزار وارد کنم یا سایز بیرون هسته رو ؟؟؟
        عکس هسته :
        http://s5.picofile.com/file/8129528776/2014_07_10_378.jpg
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام-خودش با هاشور مشخص کرده اونجا سطح مقطع هسته باید وارد شود که در مورد شما همان داخل هسته است.
          در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

با سلام.
            همچین ترانسی بزرگ هست و دردسرهای زیادی داره ،
            به نظرم سفارش بدی برات کمتر هزینه میگیره ، تا بخای بری دنبال دردسر هاش.

باز ذهن انسان نامحدود هست ، ان شاالله که می تونی.
            بهت پیشنهاد کتاب تکنولوژی و کارگاه سیم پیچی دوره هنرستان فنی سال سوم رو بگیری بخونی ، من خودم فقط از رو همین کتاب سیم پیچ موتور شدم و چندتا ترانس هم بستم تو کاردانی.

موفق باشی.
            به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

100 ولت 1500 آمپر :surprised:
              به مظر من عملی نیست چون اگه مقاومت سیم پیچ 1 اهم هم باشه افت ولتاژ میشه 1500 ولت.یعنی 1400 تا هم بهش بدهکار میشید :rolleyes:
              آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
                100 ولت 1500 آمپر :surprised:
                به مظر من عملی نیست چون اگه مقاومت سیم پیچ 1 اهم هم باشه افت ولتاژ میشه 1500 ولت.یعنی 1400 تا هم بهش بدهکار میشید :rolleyes:
                شما کابل مسی رو دست کم گرفتین! این طور هم نیست با یه حساب سر انگشتی میتونید مثلا مقاومت 5 متر سیم با سطح مقطع مثلا 200 سانتی متر مربع رو حساب کنید. اون وقت نطرتون عوض میشه!
                لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X