اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در طریقه اتصال سیم پیچهای کولر ابی به کلید گریز از مرکز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در طریقه اتصال سیم پیچهای کولر ابی به کلید گریز از مرکز

سلام دوستان
    مشکلی دارم که امیدوارم به دست شما حل بشه و یه باد خنک نصیب من بشه و یه فاتحه نثار روح اموات شما
    من موتور کولر ابی رو باز کردم و به سیم پیچها رسیدم و قطعی رو پیدا کردم که در مسیر سیم زرد رنگ و کلاف سیم پیچ درشت بود ولی اشتباه من این بود که یادداشت نکردم و چهار تا سوکت زیر کلید گریز از مرکز کولر ابی رو جدا کردم و حالا نمیدونم چه طوری وصل میشه.البته روی کلید رو بلدم که دور کند و تند و کام داره ولی زیر کلید گریز از مرکز که چهار سوکت با رنگ بندی سیم زرد (که دو سوکت به هم وصل شده و دو سر است)بعدی رنگ قرمز و بعدی سبز پر رنگ و بعدی سبز کم رنگ.ممنون میشم که کمک کنید تا زیر کلید گریز از مرکز من این سوکتهارو وصل کنم.از همه شما تشکر میکنم.اگه عکسی از داخل کولر و وصل سیم پیچها به کلید گریز از مرکز هم دارید با توجه به رنگ بندی سیم ها برام بزارید نور علی نوره.ممنون

پاسخ : مشکل در طریقه اتصال سیم پیچهای کولر ابی به کلید گریز از مرکز

نوشته اصلی توسط armin-armin
    سلام دوستان
    مشکلی دارم که امیدوارم به دست شما حل بشه و یه باد خنک نصیب من بشه و یه فاتحه نثار روح اموات شما
    من موتور کولر ابی رو باز کردم و به سیم پیچها رسیدم و قطعی رو پیدا کردم که در مسیر سیم زرد رنگ و کلاف سیم پیچ درشت بود ولی اشتباه من این بود که یادداشت نکردم و چهار تا سوکت زیر کلید گریز از مرکز کولر ابی رو جدا کردم و حالا نمیدونم چه طوری وصل میشه.البته روی کلید رو بلدم که دور کند و تند و کام داره ولی زیر کلید گریز از مرکز که چهار سوکت با رنگ بندی سیم زرد (که دو سوکت به هم وصل شده و دو سر است)بعدی رنگ قرمز و بعدی سبز پر رنگ و بعدی سبز کم رنگ.ممنون میشم که کمک کنید تا زیر کلید گریز از مرکز من این سوکتهارو وصل کنم.از همه شما تشکر میکنم.اگه عکسی از داخل کولر و وصل سیم پیچها به کلید گریز از مرکز هم دارید با توجه به رنگ بندی سیم ها برام بزارید نور علی نوره.ممنون
    با سلام
    خوب کلید گریز از مرکز موتور کولر همونطور که خودت گفتی 4تا سیم دارهیکی مشترک یکی کند یکی تند و دیگری که زرد رنگ ( معمولا) واز خود موتورمیاد بیرون( نه مثل 3سیم دیگه که بصورت فیش از بیرون به موتور وصل میشه) که مخصوص کلید گریز مرکز وبه فیش 4 وصل میشه اسم تک تک فیش ها که روی برد کلید گریز از مرکز نوشته شده میمونه چهرمی که اسم نداره که اون هم سیم زرد حلا شما تو چی مشکل داری نکنه سیم هایی که از موتور به به کلید وصل میشه را قطع کردی و الان نمیدونی چی کار کنی
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

اول همه بگم که شماتیکش تو نت هست
      ولی بصورت کلی
      مسیرها بایستی اینطوری که میگم بشه
      در هر حالتی که استارت کنی بایستی اول دور تند با سیم پیچ راه انداز بیاد تو سرویس
      بعد از عملکرد گریز از مرکز
      سیم پیچ راه انداز خارج میشه
      واگر دور کند کلید زده باشه،دور تند قطع میشه و دور تند میاد تو سرویس
      همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

ممنون دوست من.ولی از سیم پیچها زیاد سر در نمیارم با توجه به رنگ بندی سیمها کدوم رو کجا بزنم و من توی نت چیزی نیافتم که با رنگ سیم مشخص کنه کجا باید سوکت ها رو وصل کنم.ممنون میشم دقیقتر راهنمایی کنی.خیلی چاکریم به مولا

دیدگاه

ریاحی جان ممنون .من توی اونجایی از موتور مشکل دارم که از سیم پیچ های موتور به کلید گریز مرکز سوکتهارو وصل کنم و مشکلی در مورد کلید کولر که تند و کند و پمپ هست ندارم وقتی درب پشت موتور کولر رو باز کنی چهار سوکت از سیم پیچها به کلید گریز از مرکز درب پشتی موتور کولر وصل میشه که من سوکت هارو کشیدم بیرون و الان موندم چطور وصل کنم.عکسی از داخل موتور کولر یا چیزی که بتونه کارمنو راه بندازه برام بزارید ممنونم.توضیحات ساده باشه دوستان.خیلی مخلصم.فدای همه شما که کمک میکنید.

دیدگاه

ریاحی جان ممنون .من توی اونجایی از موتور مشکل دارم که از سیم پیچ های موتور به کلید گریز مرکز سوکتهارو وصل کنم و مشکلی در مورد کلید کولر که تند و کند و پمپ هست ندارم وقتی درب پشت موتور کولر رو باز کنی چهار سوکت از سیم پیچها به کلید گریز از مرکز درب پشتی موتور کولر وصل میشه که من سوکت هارو کشیدم بیرون و الان موندم چطور وصل کنم.عکسی از داخل موتور کولر یا چیزی که بتونه کارمنو راه بندازه برام بزارید ممنونم.توضیحات ساده باشه دوستان.خیلی مخلصم.فدای همه شما که کمک میکنید.
            با سلام
            پیغامی که واست فرستادم را خوندی ... اصلا دریافتش کردی
            بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

یه راه حل بسیار ساده برات دارم که تا آخر عمر با همین روش پیش برو
              فقط 5 دقیقه بای روی موتور دقت کنی و فکر کنی
              1- موتور جه در حالت تند و یا کند که از توی خوه استارت می کنی با سیم پیچ دور تند راه اندازی می شه
              2- دور تند در حین راه انندازی سیم پیچ کمکی هم توی مدار میاد و بعد از دور نامی ازمدار خارج میشه
              3- تحت هیج شرایطی موتور با دور کند راه نمی افته

حالا با کلید چتری این مدار رو برای خوت ببند

توضیحات تکمیلی :
              دور تند : سیم زرد که معمولن هم 2 تا ترمینال داره
              دور کند : سیم قرمز
              مشترک : سیم سبز
              سیم پیچ استارت : آبی

اگه به مشکلی برخوردی بگو
              موفق باشید

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

از اقای ریاحی و راهنمایی هاشون در زمینه مشکل مربوط به موضوع خودم خیلی تشکر میکنم

دیدگاه

از اقای ریاحی و راهنمایی هاشون در زمینه مشکل مربوط به موضوع خودم خیلی تشکر میکنم
                  تشکر نیاز نیست کاری نکردم :agree:چی شد جواب گرفتی :question:
                  بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X