اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بلبرینگ پنکه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بلبرینگ پنکه

سلام من پنکه خونمونو باز کردم و دو بلبرینگش خرابه یکی که اصلآ نمیچرخه حالا میخواستم بدونم چطور میشه این بلبرینگ ها رو در آورد و آیا بلبرینگ جدید پیدا میشه؟
    وسیله خاصی برای در آوردن بلبرینگ لازمه آخه خیلی سفته
    [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
    [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
    [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
    [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
    صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

پاسخ : بلبرینگ پنکه

دوسته عزیز برای درآوردن بلبرینگ پنکه ، یه دستگاهی هست به نام فک کنم پولی کش میگن بهش، با اون به راحتی در می آد بلبرینگ.
    حتما هم ببر یه تعمیراتی برات در بیاره، چون خودت نمیتونی ، مثل من و دامادم که هر کار کردیم در نیومد و محورش هم کج شد.
    بلبرینگ هم تا دلت بخاد دارن.
    میبری تعمیراتی بلبرینگ و در میآری و بعدش خودت بلبرینگ ها رو جا میزنی.

موفق باشید.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

کدوم پنکه؟ سقفی یا رومیزی؟
      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
      الکترونیک قدرت
      الکترونیک آنالوگ
      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
      ---------------------BMCELEC@-------------------
      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
      ---------------www.bmc-elec.com--------------
      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
        دوسته عزیز برای درآوردن بلبرینگ پنکه ، یه دستگاهی هست به نام فک کنم پولی کش میگن بهش، با اون به راحتی در می آد بلبرینگ.
        حتما هم ببر یه تعمیراتی برات در بیاره، چون خودت نمیتونی ، مثل من و دامادم که هر کار کردیم در نیومد و محورش هم کج شد.
        بلبرینگ هم تا دلت بخاد دارن.
        میبری تعمیراتی بلبرینگ و در میآری و بعدش خودت بلبرینگ ها رو جا میزنی.

موفق باشید.
        رفتم تراشکاری درش آوردم اما جا زدنش هم سخته با ضربه نمیره باید سمباده بکشم؟ یا بازم ببرم تراشکاری جا بزنتش آخه واسه در آوردنش 5000 تومن ازم گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza babatabar
          رفتم تراشکاری درش آوردم اما جا زدنش هم سخته با ضربه نمیره باید سمباده بکشم؟ یا بازم ببرم تراشکاری جا بزنتش آخه واسه در آوردنش 5000 تومن ازم گرفت
          اولا این کاری که کردی بسیار کار درستی بود، چون اگه اشتباهن به سیم پیچ ضربه میخورد و یدونه از سیم ها پاره میشد ، باید میبردی چند برابر این پول هزینه برای تعویض سیم پیچ میکردی.تازه اگه محورش کج نمیشد.

اولا اگه میبینی سطحی که بلبرینگ باید ازش عبور کنه صاف نیست و یجوریه ، با سمباده بگیر زنگ هاشو پاک کن تا یخورده صاف بشه و ردیف شه .

دوما برای جا زدنش شما نیاز به یه میله ی تو خالی و بلند تر از محور دارینمثل لوله آب آهنی،که از محور گشادتر باشه و راحت از محور پنکه عبور کنه و بره رو حلقه داخلی بلبرینگ.( دقت کن حتما باید بره رو حلقه داخلی ، اگه ضربه به حلقه خارجی بزنید ممکنه بلبرینگتون آسیب ببینه،)
          و به این صورت عمل میکنی که اول بلبرینگ رو میندازی داخل محور و بعدش اون میله ی تو خالی رو میندازی رو بلبرینگ ، (رو حلقه داخلی ) و بعدش به میله تاجون داری ضربه میزنی تا بلبرینگ بره داخل :mrgreen:.رو حلقه داخلی بلبرینگ هرچی ضربه بخوره ،عیب نداره.

حالا اگه چیزه دیگه ای دمه دستتون بود، باید حواستون باشه برای ضربه زدن ، فقط حلقه داخلی بلبرینگ ضربه بخوره.
          به همین راحتی.

اگه میبینید بازم وسیله دمه دستتون نیست ، پیشنهاد اینه که ببری تراشکاری.(ولی خودت با کمی دقت میتونی جاش بندازی)
          موفق باشید.
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

حرف های دوستمون حسین کاملا درسته.
            یه مدت پیش عموم از اینکارا میکردم اونم با لوله آهنی اینکارو میکرد موقع در آوردن هم از یه چیزی استفاده میکرد که سه تا شاخه داشت و یه چیزی رو میپیچوندی بعدش بلبرینگ میومد بیرون.
            بعد از نصب بلبرینگ یه چند تا ضربه از بقل میزد بهش تا تابش گرفته بشه .
            به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
            الکترونیک قدرت
            الکترونیک آنالوگ
            طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
            ---------------------BMCELEC@-------------------
            ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
            ---------------www.bmc-elec.com--------------
            ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
              حرف های دوستمون حسین کاملا درسته.
              یه مدت پیش عموم از اینکارا میکردم اونم با لوله آهنی اینکارو میکرد موقع در آوردن هم از یه چیزی استفاده میکرد که سه تا شاخه داشت و یه چیزی رو میپیچوندی بعدش بلبرینگ میومد بیرون.
              بعد از نصب بلبرینگ یه چند تا ضربه از بقل میزد بهش تا تابش گرفته بشه .
              بهش میگن پولی کش یا بلبرینگ کش

https://www.google.com/search?q=%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C+%DA%A9%D8%B4&amp ;client=firefox-a&hs=omv&rls=org.mozilla:en-USfficial&channel=sb&tbm=isch&tbo=u& source=univ&sa=X&ei=VZm-U_7aN4qp0AXOo4GwBQ&ved=0CB0QsAQ&biw=1366&a mp;bih=667#facrc=_&imgdii=_&imgrc=2cdUSbnQ 8ufHuM%253A%3BfIXqb9nCNep7wM%3Bhttp%253A%252F%252F www.hitechabzar.com%252Fimages%252F040211227.jpg%3 Bhttp%253A%252F%252Fwww.hitechabzar.com%252Ffa%252 Fproduct%252Fbzrhy-hydrwlykh%252Fbzrhy-hydrwlykh.html%3B336%3B336
              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

زدم سیم پیچشو خراب کردم سیم پیچ داخلی چند جاش پاره شده حالا باید بگردم تک تکشو لحیم کنم راستی بدون سیم پیچ داخلی که خازن بهش وصل میشه هم میشه پنکه رو راه انداخت؟ با سرعت کمتر!!
                اگر بخوام سیم پیچشو عوض کنم هزینه حدودیش چنده؟ راستی دستگاه مخصوصی داره که اگر خودم بخوام بتونم سیم پیچیش کنم یا اینکه باید چند متر سیمو به سوزن ببندم و با حوصله سیم پیچیش کنم؟

دیدگاه

سلام.
                  بهتون گقته بودم و تاکید هم کرده بودم که باید مواظب سیم پیچش باشید.
                  اصلا عب نداره، تا نزنیم خراب نکنیم که مهندس نمیشیم.فدای سرت.

راجب سیم پیچی پنکه اطلاعاتی ندارم.
                  ولی فکر کنم که باید کامل عوض شه،

فک نکنم دستگاهی باشه ، باید با دست حوصله کنید بپیچید.
                  (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza babatabar
                    زدم سیم پیچشو خراب کردم سیم پیچ داخلی چند جاش پاره شده حالا باید بگردم تک تکشو لحیم کنم راستی بدون سیم پیچ داخلی که خازن بهش وصل میشه هم میشه پنکه رو راه انداخت؟ با سرعت کمتر!!
                    اگر بخوام سیم پیچشو عوض کنم هزینه حدودیش چنده؟ راستی دستگاه مخصوصی داره که اگر خودم بخوام بتونم سیم پیچیش کنم یا اینکه باید چند متر سیمو به سوزن ببندم و با حوصله سیم پیچیش کنم؟
                    سلام دوست عزیز. نگران نباش اگه بتونی همون سیم های پاره شده رو لحیم کنی بهتر هستش.چون ارزش تعمیر ندارن این پنکنه ها(مخصوصا اگه سیمپیچ داخلیش باشه). حتی اگه لحیم کردن سیم ها باعث بشه چند دور از سیمپیچ کمتر بشه باز هم مشکلی نیست و پنکه کار میکنه
                    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X