اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت "KV"کیلو ولت متر برای مدارات "های ولتاژ" +تصویر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت "KV"کیلو ولت متر برای مدارات "های ولتاژ" +تصویر

سلام و درود بر همه اساتید و دوستان

آیا برای اندازه گیری ولتاژ شوکرهای نظامی میشه از روش سری کردن مقاومتها استفاده کرد؟
    به گفته طراح شوکر ولتاژ خروجی از ۸۰ تا ۱۲۰ کیلو ولت است و جریان ناچیز در حد میلی آمپر دارد

آیا میشود با سری کردن مگا اهم ها و وصل کردن ورودی و خروجی ها به میکرو کنترلر (ADC)آن رو به نمایش در اورد یا امکان آسیب مدار وجود دارد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RahimEdison نمایش پست ها
      سلام و درود بر همه اساتید و دوستان

آیا برای اندازه گیری ولتاژ شوکرهای نظامی میشه از روش سری کردن مقاومتها استفاده کرد؟
      به گفته طراح شوکر ولتاژ خروجی از ۸۰ تا ۱۲۰ کیلو ولت است و جریان ناچیز در حد میلی آمپر دارد

آیا میشود با سری کردن مگا اهم ها و وصل کردن ورودی و خروجی ها به میکرو کنترلر (ADC)آن رو به نمایش در اورد یا امکان آسیب مدار وجود دارد؟

سلام،
      (همون طور که گفتید) با یک مدار تقسیم ولتاژ مقاومتی ساده، امکان پیاده سازی وجود دارد!
      با رعایت چندتا شرط !!! :
      1- مقاومت کل به کار رفته جهت اندازه گیری، با مقاومت حالت کار دستگاه یکی باشد!
      2- اختلاف پتانسیل ایجاد شده بین هیچ دو نقطه ای بیشتر از مقدار قابل تحمل فاصله هوایی بین آن دو نقطه نباشد! (محدود کردن گرادیان ولتاژ)!
      3- اتصالات بین مقاومتها محکم و کاملا مطمئن باشد!
      4- نرخ نمونه برداریت توسط میکرو مناسب باشد (با توجه به فرکانس شکل موج خروجی)!
      5- متناوب بودن شکل موج خروجی درحین محاسبات ولتاژ و همچنین طراحی سخت افزار اندازه گیری لحاظ شود!
      6- بهتر است یکی از پایانه های خروجی دستگاه با میکرو همگراند باشد و حتی المقدور این نقطه نیز به طرز مطمئنی زمین شده باشد!
      ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

سلام دوستان
        لطفا کمک کنید.
        من میخام ولتاژ دقیق یک ترانس های ولتاژ را اندازه گیری کنم.
        میدونم حدود 8000 ولته.
        راستش میخاستم به این روش که اینجا توضیح داده شده عمل کنم لطفا راهنمایی کنید .
        یه مقاومت 4.7 مگا اهمی 0.5 وات توی فروشگاه انجمن هست به نظرتون مناسبه : لینک هم اینه
        سری کردن 20 عدد از این مقاومت برای ولتاژ مورد نظر من کافیه؟
        بعد باید چطور ازش برای محاسبه ولتاژ استفاده کنم.؟ لطفا مدارش را توضیح بدید
        آیا با ولت متر دیجیتال هم میشه عمل کرد؟
        آیا آمپر هم میشه باهاش اندازه گرفت؟
        عدد نمایشی روی ولت متر را چند برابر کنم؟
        جریان مستقیم و یا متناوب با فرکانس های بالا در این روش باهم فرقی ندارن؟
        ببخشید تخصص من برق نیست ممنون میشم توضیح بدید چطور بسازمش خیلی گیرشم. بازم تشکر میکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X